- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
vzsolo2225 #3681 üzenetére
Nem is drágább és nem kell menni sehova.[link]
-
Rick4
félisten
válasz
vzsolo2225 #3676 üzenetére
mivel sok rossz dolgot hall az ember, jobban jársz, ha az embernek mondod, hogy ott a szeme láttára csináljanak mobil eredetvizsgálatot....ha oké minden, fizeted, ha nem, megtarthatja az autót..megvan 30 perc alatt. biztosítást minél hamarabb köss rá, de a tulaj érvényes kötelezője az eladás napján éjfélig tart, tehát másnap mindenképp köss kötelezőt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
vzsolo2225 #3676 üzenetére
''Szerk.: De ha gáz, h nincs kötelező rajta mikor elhozom, akkor mikor kell megkötni rá?''
A kötelezőt az adás-vételi birtokában kell megkötni. 24óra v (ha úgy jön ki, hétvége v ünnep) az első munkanap a határidő.
A neten keresel eredetvizsga állomást, az is kész. Akkor ezekkel a papirokkal besétálsz az ocsmány irodába (ahol v átírják, v kapsz egy későbbi időpontot) és átiratod.
Na ennyi. -
Boxer001
veterán
válasz
vzsolo2225 #3673 üzenetére
Hát nálad az adásvételi, meg a kocsi papírjai...átíratni max 15 napod van, viszont ott a biztosítás, azért valszeg telibekúrhatnak.
(én tojtam rá elég nagy ívben
)
Csináltasd meg rá egyből a biztit, az a tuti. (nálunk ez is könnyen ment, ismerős volt a biztis nő)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
vzsolo2225 #3671 üzenetére
Ez így volt nálam:
adásvételi megírva, pénz kifizetve,
a leadott autót ők eredetvizsgáztatták, az elhozottat én, de oda már úgy mentem, hogy megvolt a kötelező.
Ezután bemész az okmányirodába, 15 napon belül lehetőleg, befizeted a csekket, amit adnak, és majd küldik a törzskönyvet (ha nem hiteles a kocsi)
Azért a kötelezőt érdemes minnél hamarabb megcsináltatni rá
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
vzsolo2225 #3671 üzenetére
Eredetiségvizsgát megcsináltathatod az eladóval is, ha úgy egyeztek meg. Vétel után már viheted is a kocsit, aztán azok jönnek, amiket leírtam. (párszor szerkesztettem bocsi
)
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
vzsolo2225 #3669 üzenetére
Nem. Átíráshoz az Okmányirodába már igazolnod kell a biztosítást is, meg azt a ro...dt eredetiségvizsgálatot is (igaz én is mentem vele biztosításkötés előtt, még nem is jött a postás, aztán már benne van 500 km
)
Szóval vétel után biztosítás, eredetiségvizsgálat, majd Okmányiroda, ott ezekkel együtt adásvételit is felmutatni, forgalmit, törzskönyvét is leadni. Nekem hétfőn 4-re kellett mennem, már ott voltam kb fél 4-kor, aztán 4 előtt értem haza úgy, hogy még ugye a postán is be kellett fizetni a nyomi csekkeket, és vissza az irodába.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
vzsolo2225 #3667 üzenetére
Kötelezőbiztosítás!
-
lajafix
addikt
válasz
vzsolo2225 #3663 üzenetére
a főszabály, hogy addig ugathatsz és te vagy a király, amíg nálad a pénz és alá nem írod az adásvételit. Utána le vagy sz.rv...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest