- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
lenox
veterán
A 4motion altalaban haldex szokott lenni. Nem rossz, tudja amit kell. Azt irtak van difizar, en is gondolnam, hogy csak 1, a tobbit meg elektronikusan intezi. De kemeny terepre nem ezert nem lesz jo szerintem, hanem a futomu miatt meg a felezo hianya miatt. Szal az emberek 99.99% jo lesz.
Egy par bajom azert van, megpedig hogy mar a tuareg sem nagy belul, ez elvileg meg kisebb ugyebar, ami azt jelenti, hogy olyan sokkal nem bir kisebb lenni. Es akkor ez az aron is meg fog latszani, mint ahogy az a4 es a6 hasonlo felszereltsege kozott is kicsi a kulonbseg, szal lenyeg a lenyeg, szerintem kurva draga lesz. Kitalaltak a faszik, hogy ez a compact suv tema ez bejovos, es elkezdtek nyomni az arat, hogy a teteje 12-15 milla korul van, de ennek megfeleloen az alja meg 7-8 korul. Szal gondolom a benzines 150 lovas lesz 7.5, a dizel meg 8, full fapad felszereltseggel. -
dragonfx
veterán
Elmondom ilyne nincs, mi az hogy 99%a nem alkalmas???
Most akkor terepjáró kell vagy sem?
milyne terepre kell?
lehet eddig alkalmatlan volt az autó de nem jelenti aza továbbiak 99%a is.
Tiv>>terepjáró??..ne már...ez nem muscle car.....veszel egy régit nálatok magadnak ezen célra, úgy hallottam a 15 év feletti verdék árát nagyrészta benne levő benzi határozza meg ottanság....
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
-
SaNyEe
aktív tag
hát nektek aztán akkor vannak igényeitek
legyen olyan de mégse olyan . . .
Nagyjából ezek közül tudtok válogatni:
- Alfa : Crosswagon fémjelzésű kocsik
- Audi: Allroad
- Honda: HRV
- Mazda: Tribute
- Mitsubishi: Outlander
- Renault: Scenic RX-4
- Volvo: XC70
biztos van még pár, lehet keresgélni -
süti5
őstag
Lehet skoda octaviara is van olyan, amit fabiahoz pl. lehet rendelni. Anno fabiahoz 20e-ért ajánlottak olyat, hogy 2 centivel megemeli a futóművet, ezzel a hasmagasságot.
Asszem az újhoz is van valami ilyesmi, nemtom, octaviahoz lehet-e kapni. Akkor nem kéne megfizetni a 4x4-es octavia plusz pár millióját. -
süti5
őstag
Én egyből egy suzuki sx4 1.9 dízelre gondoltam, esetleg összkerékkel.
Egyedül az elegáns legyen kitételnek nem felel meg annyira, de pl. nekem ignisem volt, annak ugyanennyi a hasmagassága, emelt padlójú mindkettő, és minden rossz földúton elment, sosem ért le az alja. Talán számításba lehet venni, megbízható darab lenne, az tuti -
Rick4
félisten
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Keresünk dokkolókat
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest