- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Ragadozó #4243 üzenetére
csak azért kérdem, mert nekem egy chevrolet lumina APV-m van, 3.1 V6os. nincs baj sem vele, de ha lenne is, ott egy frankó 600oldalas szerelési könyvem, abból jól lehet dolgozni, érdekes, ha beleássa magát az ember, csak egy kicsivel bonyolultabb, mint egy lada.. ilyesmi autóval valami tapasztalat?
-
dragonfx
veterán
-
Kicker
őstag
válasz
Ragadozó #4219 üzenetére
a gazdag emberek meg is érdemlik a szenvedést a 10+millás járgányaikkal...
egy 4 kerekű autó maximum ér 3millió forintot. én legalábbis nem vennék többért kocsit, inkább vennék egy házat, vagy elmennék nyaralni világvégére stb. egy autóért egy esetben adnék ki több pénzt, ha tényleg gusztustalan sok pénzem lenne, és ilyen dolgokra verném el unalmamba.
én nem érzem át egyébként a középvezetők, és ettől felfele levő pénzes emberek dilemmáját. mi presztízs márka meg mi nem.. kit érdekel? ha sokat megyek elég egy népautó, ha meg keveset, akkor hozatok egy amcsi benzinzabálót..
szerk: ja és ha haveroknak akarnék megfelelni, vennék egy kis alapgépet, széttuningoltatnám, aztán lehet figyelni... nem mercit... áh. ezt üzenem a cimbidnek!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Ragadozó #4189 üzenetére
ne is mondd
el is vagyok keseredve ezen a 20% eu alkatrészen, bár én úgy tudom hogy van ez 30% is, nem?
bazeg made in japan plakettes accordban fostrágya bosch xenon lámpatest van, hihetetlen..
valszeg még kötik őket a beszállítói szerződések mikor még a teadélutános naplopóknál szerelték össze az elején az accordokat, de valami elkeserítő.. a 6gen japán civic sima h4-es lámpateste veri kb..
ahogy az is hogy az i-ctdi elektronika nagy része is bosch, meg garrett turbo, semmi denso vagy ihi etc... nagyon remélem hogy tanulnak és a 3gen dízeleik újra csak japán beszállítói alkatrészekből készülnek..
ami angliában készül még, ufo civic meg fr-v, azokban ami eu alkatrész, csak az hajlamos meghibásodni, ezeket szerencsére már jdm alkatrészekre cserélik graiban és utána nincsen gond. de baszki, mekkora gáz már, eu-ban nem tudnak megbízható terméket gyártani..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA V
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest