- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Nemtom, nekem 9:1 a surites, ami azert mar nem olyan kicsi, es a mostanaban kaphatoknal mar ez a jellemzo, ~20 eve meg valoban kisebb (7.5:1) suritessel dolgoztak, de akkor pl a feltoltesi nyomas is kisebb volt, ami viszont minnel kisebb a surites annal nagyobb lehet. Ja es 2.2k rpm korul mar pozitivban tud fujni a csiga, szoval meg porgetni sem kell igazan a feltoltott, jobb hatasfoku allapothoz, es ez alatt is erezni, hogy kezd maskeppen viselkedni, ahogy csokken a szivosorban a vakuum.
hobizoli -
tildy
nagyúr
Csak én nem vagyok 160cmes kiscsaj
Volt szerencsém egyébként az accentben utazni az elmúlt héten hátul. Kényelmes, de ne a párom üljön előttem(ő majdnem koppig tolja az ülést)
Bocs javítanék az előző hozzászólásomon: Két snorkel cucc szabadtüdős merüléshez , búvárfelszerelés helyett. Bár utólag meggondolva kár volt vinni, ilyen szempontból a balatonba jó ha fél méterre ellát az ember.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Okosan rendezkedni? 3 túrahátizsákkal, meg egy 90 cm átmérőjű kör sátorral? (Emellet ugye szerelődoboz a kocsi hátuljában, meg még 3 doboz padlólap is. )
Mondjuk a sátor az igencsak terebélyes, és ha rosszul rakjuk be, nehéz kilátni tőle. Na csak azt akartam mondani, hogy így még elfértünk jól, még talán 4 is elfértünk volna kellemesen. De azért rájöttünk, igenis vannak korlátai az autóknak, kisebb autóval mindenesetre horror lett volna lemenni. Csak az én táskámmal teli lett volna a csomagtér.
[Szerkesztve] -
Dr. Ernő
tag
Ezen az új divatturbós motorok esetében arra építenek, hogy a leendő tulaj, csak néhanapján használja ki a motor teljesítményét, ugyanis a költségtakarékosság miatt ezek nem fogják bírni a tartós terhelést. Ezt a motort is 3féle teljesítménnyel kínálják, nyilván rengeteg közös alkatrésszel. Ezenkívül amellett hogy erős semmit pluszt nem tud adni futóműben, fékben váltóban, mert ezekre természetesen már végképp nem futja.
-
TexT-BoY
addikt
''hogy egy erős motorhoz ''illene'' erős stabil futómű is, ''
NE haragudj de azért a 120lo anynira nem erős és a 7.9es 0-100 sem a világ vége. Szoval lehet hogy elfér, de nem feltélte, és ahogy irod ESP van legalább... Anynira nem gáz szerintem ez igy alapon SEM. Viszont tuningnál jol jöhet a sport verzió elönye, abbol könyebben csinál az ember kicsit több le-t cska némi nafta meg a csigát nagyobb folyásra kell birni. -
Notes
senior tag
Igen, ha jól tudom azok az első 8 szelepes Astra-k még gyakorlatilag a Kadett motorját örökölték. Nem is volt velük annyi baj, mint a 16V Eco-tec csodákkal.
Hozzáteszem a 16V nem sok jót hozott, max annyi, hogy a katalógusba oda lehet írni, hogy +15LE hatezernél. De a 8V motorok karakterisztikája nekem jobban bejön.
Aktív témák
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest