- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Igen, ha jól tudom azok az első 8 szelepes Astra-k még gyakorlatilag a Kadett motorját örökölték. Nem is volt velük annyi baj, mint a 16V Eco-tec csodákkal.
Hozzáteszem a 16V nem sok jót hozott, max annyi, hogy a katalógusba oda lehet írni, hogy +15LE hatezernél. De a 8V motorok karakterisztikája nekem jobban bejön. -
Notes
senior tag
Voltam ma Hungaroringen. Volt ott minden Clio kupától DTM autókig. De ami legikább megmaradt, az az, hogy mennyire igénytelen az egész létesítmény. Mindenhol gaz, rozsda, potyogó vakolatok, szemét, pergő festékek. Ráadásul nagyon kicsi az egész. Le voltam döbbenve, hogy ide meg mernek hívni a Forma1-re több tízezer embert. Az egész valahogy megrekedt egy 80-as évekbeli színvonalon ahol max a megyei gyorsaságit lehetne lebonyolítani (ez főleg a kiszolgáló létesítményekre vonatkozik). Ma ingyenes volt a belépés, de el nem tudnám képzelni, hogy én ezért fizessek, pláne nem, hogy tízezreket egy jegyért.
Ami magát a versenyt illeti érdekes volt, de legfőképpen hangos. De olyan szinten, hogy sokan egyszerűen hazamentek, mert nem írták.Sajnos nem volt túl izgalmas, hogy pl. a DTM Merci utcahosszal aláz mindenkit, beleértve a DTM Audit, és a Saleen S7-est.
Na mindegy, egy vasárnapnak jó volt, de azért azt hittem komolyabb ez az egész Hungaroring. -
Notes
senior tag
Ma elég bizarr autós élményeim voltak. Először Budaörsön találkoztam Győzikével aki egy Ferrariban feszített. Aztán Törökbálinton szembe jött egy 7 méteres Trabant menyasszonyi limó.
-
Notes
senior tag
-
Notes
senior tag
-
Notes
senior tag
válasz
TexT-BoY #629 üzenetére
City-t nem ismerem, de 1.4-es Jazz-el mentem 5 literes átlagot mikor bejáratásképp megkerültük a Balatont. Először azt hittük, hogy elromlott a műszer és lenulláztuk a napi számlálót, hogy újra elkezdjen mérni, de aztán rájöttünk, hogy ez tényleg ennyit eszik csak. De rövid utakon, városban a 6-7 liter szerintem teljesen normális annak a kocsinak.
-
Notes
senior tag
válasz
(Kolombusz) #623 üzenetére
''A régi benzines Primerankkal is 5 és 6 liter közötti átlagokat mentünk''
B+ én elmegyek hozzád egy tanfolyamra, mert én tényleg qrva nyugisan vezetek, de az 1 literes Micrámmal is alig tudok 6 alá menni... -
Notes
senior tag
Ehhh... pont a Hondák is híresek arról, hogy fogyasztják rendesen az olajat, ha pörgeted őket. Nyilván nem annyit mint egy Wankel, de azért...
Jó, tudom... most a nyakamba fog ugrani három Hondás és elmondja, hogy az Ő kocsija nem fogyaszt egy csepp olajat sem, sőt egyenesen visszatermel. -
Notes
senior tag
[link]
Birom ezeket a japókat, ezek mindig ilyenekkel szórakoznak. Egyébként ez a pálya benne van a Gran Turismoban is, ezt csak úgy mellékesen vettem észre. -
Notes
senior tag
1.4-es CVT-s Jazznek 0-100-ra 14.1 és 14.5 a gyári adat felszereltségtől függően. A hagyományos váltóval 12.9.
-
Notes
senior tag
Szerintem sincs semmi baja a Pirellinek. Nekem pl. téliben ilyen van és csendesebb mint a nyári Dunlopom
-
Notes
senior tag
Tegnap láttam új Mondeókat. Nagyon jól néznek ki!
-
Notes
senior tag
Hát az Ignisben merev hátsó tengely van, sőt a Matizban is pedig az elég kicsi. Meg az én régi Micrámban is, sőt a régi HRV-kben is az volt.
Nem tudom mi az előnye, gondolom olcsó gyártani, meg strapabíró. Én a Micrán annyi hátrányt érzek, hogy kersztirányú úthibákon, üresen pattog a kocsi hátulja.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest