- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
dokar
addikt
mire akarod majd lecserélni?
én jövőre venni akarok egy lakást, továbbá egy gyereket is szeretnénk összehozni az asszonnyal és ha utána anyagilag megfelelek, akkor beruházok egy Mercedes C200 Kompressor-ra
az Astrát meg megkapja mondjuk az asszony, mert nem akarom (majd) eladni. -
V.Stryker
nagyúr
Ez Nissan kereskedésből lett véve....újonnan...itt...szal...ennyi van benne...de egy 2,3 szívónak tényleg csak ennyi a nyomatéka? Én azt hittem,hogy elhúz egy fél házat
Hát igen...egyre öregebb a jogsim....mingyá egy éves....és egyre gyengépbbek az autók.
(Ez az átka ha kétezres benzines Mazda 626-on és kétezres benzines Omegán tanul az ember hét évig a jogsi előtt.
Gyenge...harmat gyenge...
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Köszi.
Hát nem tom.
Adott egy Nissan Vanette Cargo, 2,3 as szívódiesel...55kW van a forgalmiban...amikor megyek át Budakeszire a hegyen, akkor néha még harmadikba is vissza kell váltani
ez normális?Mondjunk nagy kaszni...de azért egy 2,3-as akármilyen motortól többet várna az ember...pláne,hogy most van a 83ezredik kilométerénél..rendszeresen szervizelve.
-
Rick4
félisten
persze, mindenhez lehet, ahogy minden autót el is lehet lopni. nekem volt pár kerékanyám, ami elkopott, cserélni kellett, ezét vettem még 2 féle kerékőrt (valami különleges mintájú anya, a lényeg, hogy azért első pár percben csak a saját kulcsával jön le ) így most minden keréken van legalább 2 féle, talán picivel több esélyem van ugyanazon a felnin-gumin hazamenni, mint másnak..
-
törölt tag
Hy!
Hát vannak jobb fajták meg vannak gagyik.Spéci fejü csavar de igazából bármikor le tudod venni gyurmával a mintát a csavar fejéről.Ha akar valaki valamit akkor az megoldja.Sziget meg nem 1-2 napos volt szoval volt ideje bőven ha volt kerékkőr ha nem volt.
Egyébként nekem momo kerékkőrőm van de anno volt a pugon egy valami Magyar istenség.Akitől vettem az autót ő vette rá.De sajna amikor le cseréltem a 14coll felniket 16collra akkor vettem észre nem kaptam meg a fejet hozzá.Na lool bementem a gumishoz közöltem a tényeket.
-Mire ő nem baj mert ez valami ''szar'' féle tehát beleütőtte a hidegvágó véső félét és a kompresszoros csavarhuzoval megpörgette a vésőt.Kb 3 perc alatt leszedte őket. -
lorcsi
veterán
én is láttam ilyet...bűn ronda. valami rémálomból kelhetett fel aki tervezte az orrát
MÁS:
1M körüli 4kerekűeket kellene mostanában venni. amiket eddig néztem:
renault thalia, megane
skoda...talán octavia
meg valami suzuki normálisabb modellből
kritérium: klíma, olcsó fenntarthatóság (olcsó alkatrészek, ha kell) és viszonylag kis méret
szerintetek mi esik még ebbe? -
DeadMeat
nagyúr
-
dragonfx
veterán
nem mondod hogy a0ba fizetnél 18at egy 5ösre???
Hát ez LOLL..elköltözök pestről esküszöm
Az uniqua-nál is voltam, mekkora egy tetves cég
Még a máv is jobb, de inkább nem részletzem mert nagyon off.
Akkor már én is:
mostani [link]...46e+53e...
Ha mondjuk nem pesti laknék, hanem a kedvenc városkámba(Eger)>>[link]......hihetetlen...
Ja és méghogy a cm3 nem számít, egy képzeletbeli azonos m3, bmw e36 m3 95' 3.2 [link].....
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Ezt mondtam én is.
Az a kamion 30 tonna kb, ha te szembeállítasz vele 1 tonnát, 1.5 tonnát, vagy 2tonnát, az eredmény ugyanez lesz, csak maximuma kamion jobban lesz megtörve egy ascona és egy x5 esetén.De a lényegen nem változtat hogy mindneki meghal benne
u.i:hagyjátók már a 750et annyit a m3ból is ki leht hozni
[Szerkesztve] -
N1
tag
Mondjuk azt, hogy nekem teljesítményre van optimalizálva a szerkezet
, és mint olyan, a levegő/benzin arány ahhoz van lőve (nem általam, ehhez nem értek), hogy 8000-en is jó legyen a keverék. Ha eltekerik, akkor kétszerese lesz a fogyasztás, összevissza fulladozik és nem megy majd.
Ezt legegyszerűbben azzal lehet elkerülni, hogy egy másik adatait írják be. Na ez így zajlott nekem 6000-ért.
[Szerkesztve] -
N1
tag
Ugyanezt írtam, hogy általában mindent hozzáigazítanak.
a C20LET motorhoz volt szerencsém, elpicsáztak már olyanok nem is egyszer
ja, ha még nem mondtam volna, nálam a sportautó ott kezdődik, hogy jobb versenypályán használni, mint benn a városban.ez az sti/evo/s2000 szint kb
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ezekben a motorokban nem is a teljesítmény a szép önmagában, hanem az, hogy ezek a mai napig mennek, gyári adatot hoznak és technikailag gyöngyszemek, a mai motorok semmivel se tudnak többet e téren, inkább kevesebbet. és megbízhatóságban, masszivitásban jóval erősebbek. olyan időből szárzamzank, amikor a költségcsökkentés szó még nem volt a listán egy autó építésénél.
japán ebay-en meglehet kapni őket pár ezer dollárért. csak épp itthon a papírokkal basztatnak, nem könnyű dolog az adott kasztniba gyárilag nem beépített blokkot berakni, hiába passzol röhögve...
magyarisztán, abszurdisztán
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
de nem egy szánalomhalmazok?
Még jó hogy nem raktam fel én is a pedálszettet..pedig gondoltam, abban semmie xtra nincs alu lapok annyi, rögzítve rendesen...stb.....de ezek szerint jól tettem hogy''na majd egyszerre'' elv alapján jártam el....
Mondjuka dísztárcsákat alaphangon leszedtem ugy vittem el, jobb a békesség
Hát igen azokat gumibetétek tényleg egy kínlódás visszatenni.. -
dragonfx
veterán
alupedál életveszélyes, ez a legvicesebb
Én is most megyek a kocsiértt, hát a driftelgetéseknek azért lett egy szép költsége, szal ezt hanyagoljuk továbbiakban......Jövő héten megyek fóliáért szerintem, a műszakira vártam+a rendelt cuccok is sírva itt várnak már a szobába meg az erkélyen, hogy szerepüket betölthessék
...lehet nekem is lesz karbon az autón, matrica.
-
dragonfx
veterán
Na látód hogy benned is ott a tűz, hogy mégis az egy nem olyan ''akármilyen'' autó az
Mér nem az lett akkor???...nem volt éépen, várhattl volna, ok, ha a fogyasztásra hivbatkozol megértem, alkatrésze nem horror és rengeteg van belőle. Sokan járnak kadett gsi-vel és e30-cal is...akkor így döntöttél -
dragonfx
veterán
Mivel az ötösbe kicsi a 2.5ös moci(szerintem nem, de sokak ezt mondják), ezért még dízel létére is megeszik 7-8 körül.
Az első felejtős, többi oks így elsőre, az utcsona felni+a lökös
Na de maradjunk már 2.5ből kihozni 144 lovat.....1.8is>>>141...és igen tudom az 12öt enne, de én most azt venném amit belinkeltem ne sokkal előbb narancsot..1.6é elhozható szerintem.
-
Rick4
félisten
az autód valami kisebb járgány? mert mikor én anno a 126os mercivel jártam, vagy a mostani autómmal járok, nem tapasztaltam ilyet, de évekkel ezelőtt volt egy pár hétre kölcsön kispolskim, akkor viszont mindenki elém jött, és leszorított.....nem akarták azt sem megadni ami járt...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest