Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz raczger #87785 üzenetére
Továbbra is azt mondom, h 1,2-1,5 körül nem szabad e46-ot venni, mert 90%-uk csillió km-t futott és körbe volt törve.
2m alatt véleményem szerint megnézni sem érdemes."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
rbalint88
addikt
válasz raczger #87792 üzenetére
majd eladja egy év múlva neked 1,5-ért, miután megtört a lelke
Qru: oké, de abba csak egy kar 30-ért, meg feltanítani, nem nagy kunszt. az avensisből az hiányzik igazán, de mivel eleve nem árultak hozzá, ezért csak az univerzális kókány lenne 120-ért, azt meg köszinem.
neduddki: a densok köszönik, jól vannak. csókoltatják az összes delphit és boscht.
atos: klímázás helyett 30 fokig sokszor inkább leengedem az összes ablakot...
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz raczger #87792 üzenetére
Nekem haverom olyan 4000€-ért vett németországban már kétszer is, egy évvel később is elégedettek vele. Igaz kis motor, "fapad" felszereltséggel, és folyamatosan nézi az elado darabokat kb Engem is 530-ra akart rábeszélni
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
lorcsi
veterán
válasz raczger #87903 üzenetére
biztos jó sok tulaja volt korábban...kb. lenyomozhatatlan az előélete..és ez az M packett nem az a típus, amit nyugis nyárspolgárok vettek meg újkorában és óvták védték amíg náluk volt..stb.. és utána is tökéletes tulajhoz került..
ezzel a típussal így nagyon belenyúlhatsz a sűrűjébe..szerintem..eladó: vadi új soundcore motion+
-
Laraxior
titán
válasz raczger #87946 üzenetére
Renaultnal sajna betegseg ez a kopas. Az ablakemelonel is ugyanez van, 3-400ezer kmnek tűnik, de mar 120k km korul jelentkezik. Hoki anyagbol van. Nekem is meg van kopva az ablakemelonel meg a valtogombnal is, az ablakemelot meg csak-csak megertem, de konyorgom automata, hozza se nyulok egesz uton. Es 230k km van benne garantaltan, lassan 3 eve van nalam.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz raczger #87948 üzenetére
Bizony, főleg ezekben a masodik szeriás Meganeokban meg a Lagunákban fordul elő. Lattam ra par fasza megoldast, de en nem taknyolok vele. Ilyen aztan kesz. Nehogymar egy 12 éves auto makulatlan patika legyen.... mert ha az akkor ott valami nem stimmel.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zsombe
senior tag
válasz raczger #87946 üzenetére
Szerintem ezt az Accordot felejtsd el. Az eleje nagyon csálén áll: jobb első fényszóró fölött szinte ujjnyi hézag, bal első fényszóró alatt szintén + még az első rendszám is kopott, ami bennem még jobban megerősíti a koccanás tényét.
Másrészt szerintem pakolós igáslónak lehetett használva. Hátsó ülés előtt tiszta mocsok a kardánalagút és a csomagtartó kárpitja sem valami tiszta, hiába látszik, hogy próbálták kitisztítani + a csomagtartó perem is eléggé kopottas.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
-
Declare
őstag
válasz raczger #88238 üzenetére
Tök jo amiket irtatok, sok igazsag van benne! De akkor most ott tartunk, hogy dizelt vagy ujonnan vagy sehogy?
En pl amikor kocsit vettem azt neztem, hogy megyek mondjuk 15-20k kmt evente, van benne napi par km ingazas is sokszor (roszz idöben), de a megtett km többsege autopalya, tempomattal. Ha 2 liter különbözet es olcsobb üzemanyaggal szamolok a dizel javara, akkor nekem a dizel volt a szimpatikus...aztan lehet ennek böjtje, majd kiderül, de az evi megtakaritas nem keves igy
(#88240) footy: Mondjuk a Nemet adaton meglepödtem
-
neduddki
nagyúr
válasz raczger #88238 üzenetére
HI!
egy benznes turtnyot /na meg egy dizlet is, csak sokal-sokkal dragabban/ meg lehetne ugy csinalni hogy azzal kulnosebb gond ne legyen, de nem cel, mer ujabban jobbna megeri az eldobhato oro, es akkor minek tarcson a motor, etc. tovabb ha addigra az egyeb reszek is szetszakdnak /v.leglabis kellene/
udv
neduddki
mod: kornelka; es mennyi pizt szorsz ki kotelzo szervizre? city-ez, tolem lehet akarmijjen randa ha ojjna jo lesz mint az eldoje:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Dany007
veterán
válasz raczger #88415 üzenetére
No ez legalább egy tényleg korrekt ajánlat volt. Ritka az ilyen.
Az viszont már elgondolkodtató ha a szerelő és a tulaj is le akar beszélni róla! Azért az csak jelent valamit, nem? Tehát eladná az autót, mert rá kéne költeni mégegyszer a mostani értékét... Te meg megvennéd.
Az tényleg pozitív hogy tisztában vagy az elején az ismert hibákkal. De ... Hát nem tudom.
Ahogy itt olvasom a különböző írásokat, hsz-eket erről a típusról nekem nagyon pénztemetőnek tűnik.Mert az okés, hogy megcsináltatod a problémákat, de ahogy olvasom ezek között még mindig nincs motorikus baj... Mivan ha később meg a motorikus problémák jönnek elő? Az még nagyobb lé lesz...
Nem tudom. Én nem tudnék dönteni a helyedben. -
-v-
addikt
-
Typhoon47
senior tag
Nézd meg milyen E46-ok mennek egy misiért és utána rájössz, hogy foshalmok. Innentől kezdve teljesen mindegy milyen jó vétel. Ha a tulaj a saját "egytulajos" gépét 1 misire lövi be, akkor valszeg ott komoly gondok lesznek a 700k-s ráköltésen felül. Ha még kicsit többet költesz rá, akkor el is mondhatod egyből hogy ráverted a vételárát egy szép, de semmiben nem kiemelkedő 10 éves benyás bimerre. Mellesleg milyen tulaj hagyja, hogy felszummázzon 700k-s ráköltést, amit egyszerűen meg se csináltat?
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Dany007
veterán
válasz raczger #88426 üzenetére
"Szerintem pont motorikus problémák nem lesznek ezzel a motorral sosem, ha kezdetektől karban van tartva"
Hát, én nem értek a lovakhoz, de ez azért kicsit merész kijelentés. Okés, hogy benzines, de no.
Nem tudom, tényleg nehéz a döntés. A BMW meg hosszútávon biztos, hogy drágább lesz, mint egy másik random típus. Mármint a fenntartás.
Plusz, az lehet, hogy ezek "szokásos" dolgok 200k-nál ennél a típusnál, de hogy 700k-nyi javítás egyszerre jöjjön össze...A Mercinek kicsit halottaskocsi feelingje van kívülről, belül viszont nagyon szép. Nekem jobban bejön, mint a linkelt Audié például.
Emlékszem néztél Mazdát is, azóta semmi? Ne kapkodd el. Vedd át újra a feltételeidet, melyik mennyire reális annyi pénzért stb... Aztán a kereső kidobja.
Nálam a favorit még mindig az az S60-as volt, amit elvittek előtted. =/@#88428)MunezXBK:
-
footy
addikt
Egy premiummarka 10 felett konnyen sz*p*rollerre valik. A helyedben viszont ezt a Hyundai Sonatat megneznem.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
6 evig dolgoztam tobb BMW szalonnak is, erdemes volt megnezni a dolgozoi parkolot, hogy hany BMW allt benne. Ezeket nem megvenmni nehez hanem fenntartani.
Es igaza van a sracnak, mert egy problemasabb 1 millas premium kocsiba amire eddig nem nagyon volt koltve es "kezdenek elojonni a gondok" siman 1-2 ev alatt ra lehet kolteni a vetelarat vagy annak a masfelszereset is. Ha csak nincs olcson alkatresz, ha csak nincs hozzaertes-szerelgetes otthon. -
jozefgucci1
addikt
válasz raczger #88438 üzenetére
Én nézelődnék még a helyedben . Én is fél év után vettem kocsit . Kivártam és remélem megérte. Voltak hullámvölgyek nálam is amikor jött egy a kiszemelt márkából ,de voltak vele apró gondok és gondoltam megveszem majd megcsináltatom . Aztán inkább elvetettem nem ugrottam bele .Ha megvan a pénz és nem sürgetnek akkor türelmesen nézelődni kell , hidd el jobban jársz majd . Ettől függetlenül azt a kocsit én nem venném meg .Csak amit elmondott róla az 700 ezer és ami még előjön egy alapos átvizsgálásnál azt lehet nem is akarod tudni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz raczger #88464 üzenetére
Jah hogy úgy hát akkor az más . Nekem volt kocsim egy nappal a másik előtt vitték el így egy napig nem volt csak ,de az is olyan furcsa volt , hiányzott valami Szó szerint nem éri meg elkapkodni a dolgot .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
atos19881101
senior tag
válasz raczger #88464 üzenetére
Hátha érdekel. Az egyik kolléga a 6-os fórumán eladja a Mazda6-osát pont mint amilyet keresel:
Tisztelt olvtársak!
Kérésem és kérdésem lenne a csapathoz. Szerintetek milyen árat kérhetek – kaphatok a kényszerűségből eladóvá váló 6 osomért. Az eladás oka, hogy öt hónapja eltörtem a bal bokámat ripityára, azóta sem jött rendbe és nem is tudnak vele már mit kezdeni ( koromnál fogva) , így mivel kuplungolni csak kínok közt tudok, így le kellene cserélnem egy automatára.A gép 2002/ 9 magyar eladás 2300 GT sport kaszliban egy cserélt 2000 benzines, az óra 230 e Km mutat a csere motorban 130e van. Ferdehátú ültetett dupla kipufogó szürke – tempomat Bose. Stb. 15’és 17’ alufelni garnitúra xenon, vizsga 2016 májusig van rajta. Második gazdája vagyok, itt a fórumon vettem.
Nézegettem a hirdetéseket de olyan nagy a szórás és 2000 es nagyon kevés van.
Minden vélemény szívesen fogadok és köszönök.
Az autó olyan állapotban van, hogy még egy barátomnak is el merném adni, vagy egy ilyen automatára elcserélni. Volvó- BMw Merci automata./** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
runner 125
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest