- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Hát gyerekek baromira ráhajoltam a bucira.... Tegnap felmentem BPre autót nézni és ami ott van nepper fronton az egyszerűen egy "más dimenzió".
Nem is az, hogy sokat akarnak keresni és ezért mindenre azaz mindenre! hajlandóak hanem, hogy amikor már k*ra egyértelmű, hogy a kocsi kettő ből volt összerakva megmutatod hol... akkor is a képedbe hazudja, hogy nem. Aztán meghirdetik a kocsikat executivnak (Toyota+Honda) amikor odamész akkor meg kiderül, hogy max terra/Trend+ és itt is ugyanúgy, hiába sorolod!!! az extrakat amik nincsenek benne szerintük az akkor is executive.... pofám leszakad.
Ez a Jazz volt a leginkább kinézve legyen ő a plda. [link]
Bemegyek a kereskedésbe, itt is minden kocsi csillog villog, tán jobban mint amikor kitolták őket a gyárból. Ránézek a kocsira, hopp ezen nincs alufelni, ami executivhoz alap, ráadásul a műanyag dísztárcsán is látszik, hogy kapott már a 7500km alatt annyit mint nálam ~50.000km alatt. Odajön az eladó, kérem hozza ki a kulcsot. Közbe megnézem a másik "nem utcafelöli" oldalát, ott már a disztárcsa sincs meg a 7500kmes autóhoz, nézem a felnit, gyanus, hogy ez az autó vmi szépet már kapott. Ránézek a tetejére panoráma tető hiányzik, ugye elvileg a kocsi executive. Belenézek, gyanusan nincs bőrkormány, sebváltó, ülésfűtés kapcsolóját se látom...
Belelültem a vicc ezután kezdődiött, hiába soroltam, hogy mik nincsenek benne az eladó szerint ez akkor se Trend(max elegance) hanem executive. Amikor már egyértelműen "lebukott" akkor is ott állt és hazudozott összevissza.Ami meglep, hogy biztos azért csinálják ezt ott így, mert működik. Ha nem így lenne tán amikor már egyértelmű a dolog elismernék, hogy kettőből lett összerakva, hogy ez csak egy Trend+
Általánosítani persze nem szabad, csak a kereskedések 70% tűnt eszméletlen mód inkorrektnek de nem lepődnék meg ha maradék 30% csak diszkrétebben csinálná az átb*osdit....
Aktív témák
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest