Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dabadab

titán

válasz _seth_ #20044 üzenetére

"Szinte bármelyik 20 éves autó körberhögi biztonság terén..."

Ugy erted, barmelyik 20 eves nagyauto, aminek nem volt komolyabb balesete, nem tobb darabbol legoztak ossze, nem kezdte ki a korrozio es a tervezesekor sem kovettek el hibat? Igen, azok mind.

Egyebkent meg valoszinuleg azert vett Altot, mert erre tellett. A hasznaltautovasarlas messze nem az a baromi jo dolog, aminek itt szokas beallitani - meg pl. Svajcban sem, nem hogy kicsiny hazankban.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

törölt tag

Hy!

Nos valamiben igazat adok de sajnos valamiben nem.Asszonynak matizt vettem mert ő mint friss jogsis még nem érzi ugy ahogy kéne se a leonomat se az após uj audi4-ét.
    Pici autó kellett neki mert valahogy ő abban érzi magát jól.
    Minap mesélte 8-uton beltér azaz 50km/h külső sávban csetteg majd kb 2méterre tőlle egy 20tonnás bent a kocsi seggében ami természetesen 45t követ szállítt.Nos azt a 20éves középkategoriás autód se élné tul.
    Én láttam egy 20tonnást ami fullra volt pakolva és egy toledot ősszenyomott.Kb fél éves volt az autó oké volt benne légzsák de nem az nem védtem meg a hátsó utasokat a hátulról érkező erővel szemben.Nyak ki majd az őledbe hult a hőlgy a másiknak és ott még pár rángatással sajnos elhalt.Munkatárunk volt igaz nem közvetlen de ...

Igaz ez nem ez a téma de havernak most szereztünk olcsobban egy seatot majd egy ürge a parkoloban lebombázta a fél elejét.Már majdnem kereket oldott amikor az édesapja elé állt keresztbe a parkoloba szerencséjéra.Már majdnem dulakodásra került a helyzet amikor a havre és brigádja megjelentek majd kérdőre vonták ez ipsét ,hogy miért taszigálja az őreget.
    Nos hebegett-habogott majd a festők megfogták válukra vették és bevitték a kecoba amit éppen festettek.Ott lerakták és elebszélgettek vele.Érdekes ott már nem volt nagylegény.
    Lényeg el akart menni amikor meg tetten érték ö akart még pofozkodni.Nos ha ez veled tőrténik meg?

Sajnos ide sűlyedt eme világ.

• dokar

addikt

éppen azért van a matrica, mert tudja, hogy halálkabin. egyébként osztom a véleményedet, rendőröktől tudom, hogy amikor közúti balesethez mennek ki, akkor az esetek többségében a suzuki törik össze a legjobban és a benne utazó személyek szenvednek el a súlyosabb sérüléseket. de akár meg lehet nézni a lánglovagok.hu baleseteit is. csak most az a baj, hogy immáron a szuzisok fognak betámadni vagy esetleg a márkahasonlóságot érző hondások (ne is említsem a crx-et).

extra - SEXRay

Aktív témák

Hirdetés