Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz Chieftec #19217 üzenetére
Na és? Nem az a lényeg hogy néz ki.
Amúgy meg lehet szidnia hyundait, de hol kapsz te használható 4 éves autót 1.2ért? Sehol.
De sebaj amíg így szidjátok, addig lehet olcsón venni. Kiát is.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
E-Maxx
tag
válasz Chieftec #19968 üzenetére
Ha HGT-t akarsz venni, akkor ezt lesd meg.
Én is gondolkoztam anno, hogy a fiamnak egy ilyen hgt, vagy opel astra, de inkább utóbbi mellett döntöttem, mert fiatalabb volt, gyengébb volt, és nem ilyen sportos.Neki, meg elsőkocsinak, 18-adik évesen nem kell egy 155 lóerős HGT...
De amit linkeltem, elég szép példány....Nekem azok a műszerfal számlapok nagyon bejövősek...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Maxx
tag
válasz Chieftec #19971 üzenetére
Olasz vonal:
Feleségemnek egy Alfa Romeo 156-osa van, V6-os moci, kívül nagyon szép spoiler szettel, ami nagyon-nagyon sok volt, kb egy olcsóbb bravo ára(), de nagyon jól megy, nagyon szép(azóta sem láttam a 159-esen kívül olyan szép autót!!!),nagyon megbízható, egyetlen baja volt csak, amit többször kellett cserélni,a levegőnyomásmérőt vagy mit, illetve a vezérlésmódosítót kellett még cserélni.
Meg a drága pesti utaknak hála, a két első gömbcsuklót,rugókat, stb-t....De ez nem vészes, a vezetési élménye kárpótol...
Igaz, a fogyasztása városban felmegy 13-ra is, de autópályán ha 130-150-el megy vele az ember, lemehet 8-ra is, de fel lehet tornászi 12-re, városban akár 15 sem lehetetlen, de az már tényleg jó élmény, és a redlinet hajkurássza a kocsi...Erre még az én S60-asomat is lecserélném....
Apropó, BlackSoul, Volvo S60-akat nézegesd még meg![ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
hobizoli
nagyúr
válasz Chieftec #20011 üzenetére
Sleeper az pl a HGT Bravo tok gyari kinezettel. Melled all, semmi feltuno nincs rajta kivulrol, csak zöldre otthagy a pöcsbe. Ennek forditottja a szetoptikazott 1.4-s alapmodell, ami eleve nem megy, aztan a raaggatott tuning spoilerek sulya miatt meg annyira sem megy, ahogy gyari, és foleg nem ugy, ahogy kinez
Ez utobbi a "wannabe"hobizoli
több drón kell ;P
-
fekeandras
őstag
válasz Chieftec #25002 üzenetére
Fertőszentmiklóson kaptam röhögőgörcsöt pár éve mikor egy ilyen doboz odagurult a 2.5V6 Calibra mellé.Aztán adott neki 400méteren 1,5másodpercet.Uno Turbo szívátültetés...
Mod: Unokatesóm 800-as Marutiján vannak hasonló matricák.A motorháztetőn egy nagy színes sárkányos matrica, a hátulján meg egy alkoholos filcel elkövetett sport edition felirat.
tiszta szégyen...philoxenia: Előbb asszonypajtás elsuhant a monitor előtt és megkérdezte mi az a csirkefej? Azthiszem rád gondolt.Egyébként állat lett.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest