Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz unknownerror #722 üzenetére
"Van egy 750-es routerem. Ma reggelre se kép se hang. Szünetmentes mögött volt, tehát túl-alulfesz nem nagyon érhette."
Ha az UTP kabelek is tulfeszultsegvedos ajzaton at voltak bekotve, csak akkor lehetsz biztos benne, hogy nem kapott egy pofont egy kozeli villamtol.
-
BrownB
tag
válasz unknownerror #724 üzenetére
Nem biztos, hogy vihar volt. 750-esből már jó pár megadta magát nálunk, én kerülöm mostanában ezt a szériát.
[ Szerkesztve ]
-
lajos75
senior tag
válasz unknownerror #724 üzenetére
Nézd meg nem-e púpos valamelyik kondi benne, nekem kb. fél évesen adta magátt az egyik kondi.
-
jerry311
nagyúr
válasz unknownerror #10294 üzenetére
Ha mindig pont a fele, akkor valahol kétszer fordul.
Hmm? -
haxy27
aktív tag
válasz unknownerror #10298 üzenetére
az internet jön a lan1 -en, ezen nincs be kapcsolva. de a lan2, lan3 itt vannak a gépek, és ezek bridgen vannak. bridgen be kapcsoltam proxy-arp. de csak telefonnal látom a gépeket és érem is el. De ez is csak akkor ha ugyan abban a tartományban osztom az ipt a telefonnak. Viszont ilyenkor az internet is a vpnen keresztül megy, a telefonra ez mondjuk nem kéne,
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest