Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos75
senior tag
ipv6-tal kapcsolatban azt vettem észre, hogy ha állítok valamit a Routeren és újraindítom akkor rendszeresen nem kapok ipv6 címet csak kb. 10perc után.

-
lajos75
senior tag
válasz
nyilasmisi
üzenetére
Én sem kapok ipv6 DNS címet, viszont kipróbáltam egy ASUS RT-N18U Routert is és azon sem kapok ipv6 DNS címet

-
lajos75
senior tag
"Akkor honnan szeretnéd a választ? winbox fut és bejelentkeztél?"

És most rákerestem erre is, "mikrotik digi ipv6" [és első találat ez volt]
Ezt én is megtaláltam és nem jutottam semmire vele
Most szeretnénk látni, hogy egy profi hogyan is csinálja

Ha nem tudsz dolgokat, akkor olvasgatni kell a neten, vagy ha nem megy, tanfolyam, egyéb esetben meg megfizetni egy hozzáértőt Gondolom itt magadra gondoltál hogy megfizetni egy hozzáértőt

Tudod itt általában szívességből segítenek az emberek egymásnak nem pedig pénzért!!! -
lajos75
senior tag
Eddig én is eljutottam hogy CLI= Command-line interface
és akkor hogyan tovább 
Ha nem akarsz segíteni akkor nem kötelező, csak akkor nem tudom minek is vagy itt.

De ha te olyan penge vagy ebben a témában, akkor te magad is leírhatnád hogyan is kell pontosan beállítani az ipv6-t
-
lajos75
senior tag
válasz
nyilasmisi
üzenetére
Mint ahogyan írtam már korábban "nem igazán értek hozzá" így nem tudom mi az a CLI

-
lajos75
senior tag
válasz
nyilasmisi
üzenetére
hogyan tudom ki exportálni ipv6 konfigot

Viszont most megint nem megy amióta újraindítottam

-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan akinek Digi-Internete van és sikerült beállítania az ipv6-t ?
Csak mert nálam ezidáig nem ment bármit is csináltam (igaz nem igazán értek hozzá)
de tegnap addig addig állítgattam hogy most megy 
Valamit a Digi csinált
vagy nekem sikerült most jól beállítanom 
-
lajos75
senior tag
Van akinek sikerült beállítani a Digi hálózatán az IPv6-t ??
-
lajos75
senior tag
válasz
nyilasmisi
üzenetére
Köszi
, de már én is rátaláltam a délután folyamán 
De egyenlőre úgy néz ki, hogy itt még nincs ipv6 (Maglód) -
lajos75
senior tag
válasz
nyilasmisi
üzenetére
Én ezt próbálom most, de egyenlőre semmi változás.
[link] -
lajos75
senior tag
válasz
unknownerror
üzenetére
Nézd meg nem-e púpos valamelyik kondi benne, nekem kb. fél évesen adta magátt az egyik kondi.
-
lajos75
senior tag
-
lajos75
senior tag
válasz
zsolesz6
üzenetére
Én mindenképen a MikroTik Routert ajánlanám, én már egy pár éve otthoni környezetben csak azt használom gond nélkül
. Szomszédokkal osztva van a net, Torrent megy általában folyamatosan (több száz is)Jelenleg RB951G 2HnD használom.
De azt tudni kellene, milyen interneted is van pontosan, mert pl. az enyém sem tudja már a Digi 500 netjét kihasználni csak max ~280/100 Mbps jön ki rajta.
Viszont ha nem volt még a kezeid között MikroTik Routert akkor lehet hogy gondot fog okozni már a beüzemelése is.
Viszont tudásban mindenképp a legjobb választás ˇˇMikroTik Routerˇˇ szerintem nincsen olyan dolog amit ne tudnál megoldani vele.
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
A minap lecseréltem a Mikrotik 750G Routeremet egy Mikrotik 951G-re, mivel megrendeltem a Digi 500/100Mbps Internetet és nem jön ki rajta csak 280/100Mbps. Mi lehet a gond? lehet hogy csak ennyit tud a Router?? Vagy csak valamit nem jól állítottam be?
Segítségeteket előre is köszönöm

-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy egy Mikrotik 750G használok már egy jó ideje és nem tudom mi lehet a gond hogy csak néhány torrent megy ( kb.400-ból max 10db) azokat is elég lassan tölti felfelé. Port nyitva, a Net-en találtak alapján, szabály is létrehozva.
Mi lehet a gond?
TP-Link 740 Router-rel kb 50-60 torrent feltöltés megy egyszerre gond nélkül 25M-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Steam topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OTP Bank topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold