- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9273 üzenetére
Azért írtam másodjára összehasonlítást, hogy értsd hogy az elsőnél mihez képest, ha már először nem ment az értelmezés, bár úgy látom másodjára se nagyon, legközelebb a kedvedért regényt írok a félreértések elkerülése véget, bár szerintem ez most egyértelmű volt, ha meg nem értelmezés, akkor olyan "bambanő" általi benézés, amit csak neked elnézek.
Amúgy viccet félre téve, szerintem nem általánosítottam annyira, mint amennyire azt beállítottad, főleg hogy szerintem nyílvánvaló a mihez való viszonyítás abból, hogy a PoE-t megelőzően nem nagyon volt más bevált, megbízható áramellátási forma, de most már tényleg ne feszegessük tovább, legközelebb a kedvedért bővebben fogalmazok, bár ha úgy nézzük, másodjára most is cak neked ment bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest