Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9244) bacus


bacus
őstag

A mikrotik annyira gyenge, hogy Markón (Veszprém mellett) a telekom és a fb közös kísérleti gigabites internetszolgáltatást indított (igaz kísérleti jelleggel), mikrotik antennákkal, eszközökkel. Ez az amikor minden sarokra szereltek egy ill. több eszközt, mint egy hálón összekötötték őket és a kliensek is mind ide csatlakoznak be.

Laca0: 2 év újraindítgatással? nekem van mikrotik linkem, ami közel 10 éve megy és még csak frissítve sincs. Átlagosan évente 1x van áramszünet valamelyik oldalon, akkor van kiesés. Igaz kevesebb mint 1 km a táv és csak 50 - 60 Mbitet visz át. (még 5-ös ROS van rajta) A két év egyébként szép folyamatos üzemben, de ennyi uptime-t nem egy szerverem elért. :) A mai napig van egy virtualizált win2003 sbs szerver (32 bites), ami egy speciális általam írt service-t futtat, meg sem nézem az uptime-ját, mert nem hiszitek el úgysem... ja, van rajta még pár sql2000-en futó adatbázis is, mindezt úgy, hogy 2 Giga Ram van kiosztva neki.

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.