Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
"A DIGI olcsó, cserébe szar. Én anno menekültem a Digi LAN szolgáltatásuktól. Mert botrányos."
Amúgy ez volt az eredeti bekezdés ! Innen kiderült, hogy találkoztál egy nem túl képzett szerelővel, ettől a lan szolgáltatás is szar lett?! Na mindegy, elég volt az offból.
Most megint betelefonáltam, szerintük már látnom kellene az ezres netet, de ezt csak úgy fogom tudni kimérni, ha nem routeren keresztül mérem
.
Nekem erről mindig a ködben eltévedt pilótás vicc jut eszembe, mikor végre meglát egy köd mentes házat köröz körülötte, majd mikor felfigyelnek rá megkérdezi, hogy hol van.
A válasz " uram ön egy repülőgépben ül", ezek után a pilóta pár perc után mintha sinen volna rögtön megtalálja a köd ellenére a leszállópályát és leteszi a gépet. Az utasok meg csak csodálkoznak, hogy ebből, de hogyan?
A pilóta válasza: "a válasz teljesen helytálló volt, de semmi köze nem volt a kérdésemhez, innentől már tudtam, hogy Redmondban vagyok a Microsoft székháznál..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
ekkold