- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Nyilván sok tanulás kell hozzá, mihez nem? Viszont nem akarok semmi bonyolultat beállítani rajta. Jelenleg az ISP-nk modem/router-jét használjuk a cégnél default beállításokkal. Az RB-n sem akarnék sokkal bonyolultabb dolgokat beállítani, mindössze, hogy kezeljen egy második, failover vonalat. Ráadásul a vásárlás után lesz 2 hetem bekonfigolni az eszköz, plusz a héten kapok egy egyszerűbbet „gyakorolni”. A cli-s konfig sem áll távol tőlem, több száz cloud Linux szervert üzemeltetek napi szinten.
De senkit nem akartam megsérteni, meg semmi ilyesmi, kicsit szerintem pongyolán fogalmaztam és talán kicsit félre is értettétek. Akkor azt mondjátok, hogy az ajánlott eszköz (MikroTik RouterBoard RB3011UiAS-RM) megfelel a célnak (ami azóta kicsit pontosodott):
250 MB/s (UPC) + 50 MB/s (még nem tudni milyen ISP) failover line
mögötte 2 TP Link switch + 40 laptop.
és csak böngészésre használják a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gombászkönyvek egyben
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest