Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Nyilván sok tanulás kell hozzá, mihez nem? Viszont nem akarok semmi bonyolultat beállítani rajta. Jelenleg az ISP-nk modem/router-jét használjuk a cégnél default beállításokkal. Az RB-n sem akarnék sokkal bonyolultabb dolgokat beállítani, mindössze, hogy kezeljen egy második, failover vonalat. Ráadásul a vásárlás után lesz 2 hetem bekonfigolni az eszköz, plusz a héten kapok egy egyszerűbbet „gyakorolni”. A cli-s konfig sem áll távol tőlem, több száz cloud Linux szervert üzemeltetek napi szinten.

De senkit nem akartam megsérteni, meg semmi ilyesmi, kicsit szerintem pongyolán fogalmaztam és talán kicsit félre is értettétek. Akkor azt mondjátok, hogy az ajánlott eszköz (MikroTik RouterBoard RB3011UiAS-RM) megfelel a célnak (ami azóta kicsit pontosodott):
250 MB/s (UPC) + 50 MB/s (még nem tudni milyen ISP) failover line
mögötte 2 TP Link switch + 40 laptop.
és csak böngészésre használják a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold