- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Akkor pl nem lehet keverni cuccot, hogy a garázsba teszek egy ubiquiti cuccot a szobákba meg mikrotikot meg nem kompatibilise egymással ?
Ezt nem értem erre is miért nincs egy szabvány és akkor lehetne többféle rendszerrel dolgozni ?Akkor gondolom maradnak a mikrotik cuccok (nem mintha rossz lenne) csak több helyen olvastam hogy Mikrotik routerben erős ubi meg wifi-s cuccokban.
Egy 2 szintes családi ház ami most 3 routerrel van lefedve (fent emltettet konzumerek)
Milyen és mennyi AP kellene ?
Lenne értelme mAP Liteokből feltenni 4-6-7 at, vagy inkább
2 hAP, hAP lite vagy hAP lite ac lite
Tekintve azt hogy a mostani WDR fő router 2,4 es 2x2 MIMO-t 5 ön meg 3x3 at, ezt csak a hAP ac tudja kb.(néztem a sima hAP ac-t is de az kicsit drága simán AP nek szerintem, szemben egy hEX el ami a legerősebb megfizethető cucc a 1009 vagy a 3011 alatt (3011 se vészes és elég lehet akár gigához is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest