- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
E.Kaufmann #3128 üzenetére
Nem, nem rosszak, sőt, talán az egyik legjobb név.
Én csak azt mondom, ha van egy tápot, ami zárlatos lesz és átenged magán pár mp erejéig pár száz voltot, akkor az utána lévő eszköz tönkre mehet. Ha egy tápod van, minden eszköz megkapja, mind tönkre mehet, ha 5 tápod van, akkor nem sok esély van, hogy mind az 5 egyszerre lesz zárlatos.
Egyébként ezek mind kapcsoló üzemű tápok, jó hatásfokúak, nem esznek többet mint kellene, bírják az állandó üzemet, rövid zár és túlterhelés védettek, szinte kivétel nélkül mind.
Épp oldalra pillantottam, ahol kb 5-7 éve van üzemben egy saját gyártmányú tcp/ip -n táv vezérelhető PDU, amit lustaságból csak úgy bedobozolatlanul felfúrtam a szekrény oldalára. No ennek is a tápját egy 12V-os kalapsínes MW táp adja (amit szintén csak úgy cigányosan odafúrtam, mármint a kalapsínt) a szekrény oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest