Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
biokill1 #3101 üzenetére
Nem vitázni, de azért egyéb eszközökkel főleg Raspberryvel, TPLink-el nem említeném egy napon a mikit.
10 évvel ezelőtt egy usb-s huawei E220 3g modem és egy hekkelt asus wl 500g v1 router -rel volt netem nyáron, ott simán benne volt a pakliban, hogy fél óránként router restart, mert ha nem a 3g modem fagyott le, akkor a routernek volt melege...
Megosztottam a netet a szomszáddal, aminek az eredménye az lett, hogy időnként megjelent a sátramban kihúzta a routert majd visszadugta. Ha épp jobb dolgunk volt a nejemmel, szemérmesen nem nézett oda
Sejtheted, hogy én is elégedetlen voltam mindennel, az akkori méregdrága 5Gb forgalommal, a sebességgel, a stabilitással, a szomszéddal, stb.Azután lett más net, majd 5 éve megint mobilnettel kellett megoldani a dolgot. Miki 751G (ami azóta 951), először zte 667 3g stick, majd valamilyen LTE stick, nem is tudom mikor fagyott le utoljára. Főleg, hogy miki scriptelhető és akár újra is indítja magát, ha a stick táp el/vissza adása nem oldja meg.
Idén nagy valószínűséggel megint csak mobil net lesz, már előkerestem az lte stickemet, megy bele egy adat megosztó sim és teszi a dolgát. Biztos jó az SXT-LTE, nem akarlak lebeszélni róla, de hogy a stickes megoldás sem instabil már, azt szerintem mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Béta iOS-t használók topikja
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Mobil flották
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest