Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold
üzenetére
Azok a megadott Mbit/s értékek legfeljebb labor körülmények között érhetők el
Ezt tudom, ezért néztem azt a sebességet, amit a gyakorlatban tud az én hEX-em (117.6-os sort) egyébként 125-130 körül van a plafon (Speedtest.net-el, tehát VPN+NAT).
Ez csak az általam megadott feladatokra kell, szóval ez is bőven elég, de mint mondtam, ez a fő router lenne a csillag középpontja, tehát innen lenne kihúzva az összes tunnel, ezért egy kicsit erősebbnek kéne lennie, hogy minden hEX tudja a saját maximumát ami kapcsolódik rá és közben ne menjen az itthoni net minőségi rovására.Gondoltam én is arra, hogy egy mikro szervert veszek helyette, amin csak a WG futna, de az is annyiba lenne mint egy 5009 és másra úgysem nagyon használnám a szervert és a routert is jobban szeretem nyomogatni mint a linuxot, szóval ezt elvetettem.
Ha találnék egy 4011 vagy 5009-et használtan jó áron, akkor valószínűleg lecsapnék rá. Sajnos most nem igazán találok semmit a kínálatban, csak WiFi-s 4011-et, de az meg nekem feleslegesen feláras.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest