Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
flexes922 #21160 üzenetére
Nekem van egy AC3 meg egy AX3. Kíváncsiságképp próbáltam. Wifiman-el néztem. Roaming nélkül látszottak a másodperces kihagyások váltásnál. Roaming-al pár ezredmásodpercet írt váltásnál. Elvileg működik. Illetve azt vettem észre, hogy néha az AC-t, vagy pont fordítva, az AX-et nem engedte el szerintem időben a telefonom, nagyon kapaszkodott bele. Biztos, lehet függ klienstől is. De néha meg nagyon hamar váltott ide-oda. Volt egy pont ahol jól tudtam tesztelni. Aztán vastagon benn a pakliban, hogy melyik szoftver verzióban van a funkció épp eltolva kicsit. Szerintem annál jobb még így is, mintha csak külön simán van két wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Amazon Kindle
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Sorozatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest