Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Sonarr és Radarr
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
lionhearted
üzenetére
Illetve a sok collosion es a szomszedbol jovo zavarok viszik el a savot. En eddig tesztben 810Mbit/s-nel tobbet nem lattam wifi 6-tol. A 4x4 az AP oldalon azert celszeru, mert a beamforming/steering azzal sokkal jobb, igy azert a 2x2-es kliens is profital belole. (Lasd: [link] )
A meteorologiai ado nem sok vizet zavar, foleg olyan helyen ahol egymas nyakan vannak az emberek, de teny, hogy van akinek akadaly lehet. (Azt viszont elfelejtettem, hogy a 3. tenyleg kilog az EU-bol, mea culpa).
Szerintem nem nagyon futureproof ebben a temakorben, mert eleg gyorsan valtoznak a dolgok, ha nem is a szabvanyok szintjen, de az eszkozok minosege egyre nagyobb csucsokat er el. Igy a konkret eszkozeidtol is fugg, hogy egyaltalan ki tudod-e hasznalni. En emiatt megallapodtam a wifi 5-nel, mert jobban dragulnak felfele a cuccok, mint amennyi elonyt hoz. Inkabb azt csinaltam, hogy kulonvalasztottam az eszkozoket es 5 gigan van 3 AP-m kulon(nem atlapolt) savokon, amik az eszkozok kozott szet van osztva, illetve 2.4-et is kihasznalom es oda terelem a lassu eszkozoket(pl. 3d nyomtatok raspijei) amiknek ugysem kell savszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DXRACER Prince L gamer szék
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold