- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Kérdésekkel fordulnék hozzátok. Még tavasszal vettem e MikroTik LTE6 kit-et, ami a netelérést szolgáltatja. Kitaláltam, hogy venni akarok egy MIKROTIK RBD52G-5HacD2HnD-TC routert a mostani routereim helyére.
Mostani felállás LTE6, másik ip tartományban 2db Xiaomi 3G router (egyik routol másik csak AP), ez így kiszolgál nekem kb. 40 eszközt itthon.
- 4db Fire TV Stick 4k 5 GHz-en, ebből max 3 megy egyszerre
- Alexa, Google Home mini, Chromecast
- 5db PC lanon
- 2 TV lanon néha
- 5db Androidos telefon főként 5Ghz-en
- Xbox One lanon
- maradék Gateway, okos otthon eszközök, lámpál, izzók, 3db kamera, általában 2,4 GHz-en, 1db Xiaomi Network speakerEzt most a Xiaomi routerek elbírják.
Kérdésem az lenne, hogy a fent említett MikroTik router megbírkózna e ezzel a feladattal? Ami fontos még és nem találtam megy egyértelműen leírva, tude e egyszerre 2 sávon (2,4 GHz és 5 GHz-en) sugározni?
Vagy mindenképpen vennem kellene erre a feladatra egy RBD53iG-5HacD2HnD eszközt? Ami kimarad, van még a hálózatban 3db Tplink swits.
Van valami haszna nekem a 128mb nand méretnek vagy elég a 16mb?Bocsánat a hosszú írásért és előre is köszönöm a választ!
Még talán annyi, hogy 88m2 (összesen) sorházi lakás, 2 szintes külső falak vasbetonból, a födém is, de a Xiaominak eddig nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest