- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
Beruhaztam egy RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN routerre. Kicsit tanacstalan vagyok, 3 napja vettem at, azota kuzdok vele. Az alap lan/wan setup utan azonnal frissitettem a legutolso stable router osre es ugyan ezt tettem az fw vel is.
A problemam a wifivel van. Eddig egy linksys 1900acst hasznaltam openwrtvel. A ket router megegyezo helyen van, egy 50nm panel lakas kozepen. Mind ket router ac-s beallitassal (auto freki, 80mhz channel, hu regio, default tx power) fut.
Ami szamomra megdobbento hogy a lakas 4 kulonbozo pontjan ugyan azzal az eszkozzel (huawei p30 telefon) dupla akkora sebesseget merek egy 6 eve gyartott routeren jelen esetben az 1900acsen mint a tiken. Szinte az osszes lehetseges beallitast eltekertem. Esetleg valakinek van valami jol mukodo konfigja a tikre vagy ez ennyi es ezt tudja fogadjam el...?
Csak egy pelda. Azonos helyen a lakasba a wifi kapcsolat elmeleti sebesseget a huawei p30 a tik eseteben 175Mbit/s becsuli es 90Mbit/s speed teszt eredmeny szuletik. ACS1900at használva a kapcsolat 585Mbit/s es a speed teszt eredmenye pedig 265Mbit/s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest