Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Egyik ismerősömnek kb. 2 éve vittem ki 2 db wAP ac-t. Többször is említette, hogy az egyik nem jó, soha sem működött, de eddig nem tudtunk találkozni a hiba elhárítása miatt. Ezek szerint nem volt neki sürgős.
Tegnap elhoztam a hibásat. Nem tudom milyen verziójú szoftver volt rajta, otthon rádugtam a hálózatomra, winbox megtalálta. Nem sugárzott wifit sem 2.4 sem 5 GHz-en. Nulláról újra szerettem volna programozni, ezért rátettem az utolsó 6.46.7 (long-term) szoftvert.
Azóta elérhetetlen, kb. 9 másodpercenként újraindul.
Reset nem segít. Netinstall sem elérhető, a 9 mp túl rövid idő. Szétszedtem, kondenzátorok nem púposak, látszólag hibátlanok.
Nem értem, hogy a rajta lévő régi szoftverrel mitől volt elérhető (még ha wifit nem is sugárzott, ki tudja miért, utólag már nem tudom megmondani).
Tápot, poe adaptert már cseréltem. Ha nem lesz más ötlet, akkor megpróbálom azt a 3 kondenzátort kicserélni, ami van benne.
Ha valakinek lenne még ötlete megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold