- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beniii06 #10628 üzenetére
Ok ok, de azért ha van egy 802.3af képes Aruba switche, akkor gondolom nem azért kérdezte, mert amúgy nem tudja, hogy lehetne frankó dugasztápos poe adapterekkel meg tápfeladókkal is zsonglőrködni, hanem használni is szeretné. Pl. mert tud nyomni rajta távolról power cycle-t, monitorozhatja a fogyasztást, stb... Meg egyáltalán: ez egy jó cucc, nyilván ha már adott, akkor szívesen használja ki az ember, és a fent linkelt Ubiquiti konverterrel ez megvalósítható. Azt pedig írtam is hogy nem olcsó, ez sajnos ilyen, van benne egy jó minőségű stepdown konverter és kommunikál a switch-el is, nyilván megkérik az árát.
Amúgy én is egy 3011-hez vettem alapvetően, mert száműzni szeretném a shucko elosztót és a kínai dugasztápokat a rackből teljesen (már csak a Mikrotiké maradt). De aztán hirtelen felmerült, hogy az egyik végponti eszköznél perpill fontosabb lenne a dolog. De fogok halászni egyet a 3011-hez is pl. ebayen olcsóbban majd, mert 2x8eFt-t egy kicsit sokallok itthonra tápegységkozmetikára én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Ryzen 5 5500/16GB RAM/240GB SSD/GTX 1660S konfig - INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest