Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz (Kolombusz) #2 üzenetére
Micsoda önkritikus aláírás
-
Nightmare
senior tag
válasz (Kolombusz) #441 üzenetére
Hagyjad, nem érti. Nála olyan, hogy 2000-es forulat alatti...nincs.
Az alapjárat is 2001-től indul.
Egyébként szépen lehet siklani 4-esben 40-el anélkül, hogy szenvedne a motor....ilyenkor 2-esse 2500-as fordulattal nem sok értelme van menni.
[Szerkesztve]-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz (Kolombusz) #443 üzenetére
Két lehetőség van...nyomja mint a barom, aztán eszik 10 litert, vagy többet.
Szép óvatosan, de dinamikusan, és akkor elmegy 7-8-al. Lehet választani.
Már választott....-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
bambano
titán
válasz (Kolombusz) #443 üzenetére
Alacsony fordulaton gond lehet az olajozással. Nem olyan jó az...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #547 üzenetére
Ha 50nél bestoppol mint itt sokan, akkor nem valúszínű.
Fostalicska max. a tiéd ...nem is tudod ilyne kocsiról van szó."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #831 üzenetére
és majd a rendő megvéd téged mi??? főleg mikor 2 óra múlva kiér, és ő is be lenen xarva???
Én nem keresem direkt a bajt magamnak."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bambano
titán
válasz (Kolombusz) #831 üzenetére
Van egy telefontanú nevű intézmény, ahol névtelenül bejelentést tehetsz, ha félsz, hogy személyazonosságod kiderülése túlzó hátrányt okoz neked. Ennek a fizikai megjelenése egy zöld szám.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #910 üzenetére
Érdekes, én azt hittem az, hogy mindenki autóval próbál eljutni mindenhova...
úgy , mint az állat.Explosión de dos tiempos
-
dabadab
titán
válasz (Kolombusz) #910 üzenetére
''A globális felmelegedésért a nap mágneses működésének változásai felelősek.''
Igen vicces itt viszontlatni az USA propagandat. Esetleg javasolnam, hogy vmi rendes szaklapban is publikalj errol valamit, hatha a tobbi, ezzel foglalkozo tudosnak is feltunik, hogy teljes tevuton jarnak.DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz (Kolombusz) #922 üzenetére
Ha jol megfigyeled, nem illetekesekrol, hanem tudosokrol irtam, az ket kulon bagazs. Illetekesekbol igy hirtelen az amerikaiak jutnak eszembe, akik - sajat orszaguk tudostarsadalmaval szembemenve - ragaszkodnak ahhoz, hogy a felmelegedesnek semmi koze a CO2-hoz.
(Valamit halkan megemlitettem, hogy valoszinuleg nem rendelkezel megfelelo ismeretekkel ahhoz, hogy affile arbiter maximuskent megmondd a frankot.)
[Szerkesztve]DRM is theft
-
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #922 üzenetére
Nem azért irogatják az amcsik ezeket, hogy a kyotoi egyezményt ne írják alá? Hogy a sz*ros iparuk jobban fejlődjön? Sztm abban több pénz van, mint bármiféle grínpíszes hülyeségben. Te meg jól megeszed ezeket?
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
-
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1523 üzenetére
Én C6.ban utazva voltam így
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1523 üzenetére
535 lenyomja
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DeadMeat
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1537 üzenetére
Vagy megfulladnak a nevetestol.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1537 üzenetére
nem győzném ablakmosóval...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1676 üzenetére
igen, és írtam is utána egy hsz.t amibe benen van a véleményem, az igazi.
b-type>>ez igaz a diablo a legszebb lambo ...de azért a gallardo+a murci se rossz., monduk ugy new dsign. Ferrari is változtatott, lásd f40-f50 elég sok azonos jegy...erre jn az enzo, alias f60....."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DeadMeat
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1821 üzenetére
Ilyen dolgokat szerintem mindenki tud mondani szinte barmilyen autotipusra lebontva.Bar vannak kivetelek mind2 oldalrol.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
deicide
veterán
válasz (Kolombusz) #1821 üzenetére
nekem opelesként vannak ilyen tapasztalataim, mivel szárny van, mert sportdob az autón, mindenki azt hiszi, hogy versenyezni akarok, pedig már elmúlt az az időszak, csak néha-néha veszem fel a kesztyűt. A múltkor pl egy wartburg akart Egerben lendületből beférni az elfogyó sávjából az enyémbe és nyomta ész nélkül, már 4esben járt 80nál és azt nézte, hogy én miért nem váltok...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
DeadMeat
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1827 üzenetére
En meg csak kotockodom
Engem csak suzukisok szoktak betalalni,meg elvetve nehany apucikedvence a szulok autojaval.Na oket kirohogomMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
_seth_
veterán
válasz (Kolombusz) #1832 üzenetére
Ez van
Dízel: azoknak csak az a bajuk, hogy gyengék Ellenben ültem olyan 1.6D-ben amelyik 450e kilométert is megtett már
Ui.: A Kadett név már 72 éves, ez azért nem rossz
[Szerkesztve]Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Dufresne
addikt
válasz (Kolombusz) #1887 üzenetére
Én meg tegnap dunaparton megyek a töltésen, ugye max 40, meg eleve kb 1,5 sáv széles sincs az út. Megyek a közepén, egyszer csak vagy 80-al a jobboldalon eltép egy motoros, kcsit meglepődtem, főleg hogy azon gondolkoztam előtte, hogy talán inkább jobban a jobbszélre húzódom, mert jönne bringások szemből...motoros szerencséjére még nem léptem meg a manővert, de akkoris a jó......az ilyeneknek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1893 üzenetére
hát, ebben elég sok igazság van - de nekik nincsenek mindenféle gyűrődőzónáik...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1899 üzenetére
90es??..azt én nem nevezem kanyarnak , az a kanyar ahol 2esbe kell visszakapcsolnia többi, csak a teeptárgyak kikerülésére alkalmatós betonszerű dolognak látszó masszív fizikai lapos létesítmény.
De kéne új kevláros kézifékbowden, és akkro kézivel enm akadály semmi
#1898>>swiftbe meg matízba is van sportfutómű ...de amugy komoylabb verdákkal is ezt csinálják....gyökerek nincsenek tisztában a kocsijukkal.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1899 üzenetére
nem kell mindig a határon autózni.
a féklámpát láthatod hátulról - a nagy gázt szemből nem biztos...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1904 üzenetére
me ő driftelni akar vagy padlót tolni neki a kanyarodás után, és ott hamarabb szól.. a daaaadaaadammm
-
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #1904 üzenetére
Már ne is haragudj, de miért lenne balfaszság, ha valaki óvatosan vesz be egy kanyart? Ha jól sejtem, neked is van fék a kocsidban, és abba a 10mp idővesztésbe nem fogsz belehalni.
Egyébként bármilyen hihetetlen, nem minden autóval egészséges 60-70km/h-val belemenni egy kanyarba. Tudod, nem az a balfasz, aki a saját biztonsága érdekében jobban lelassít egy kanyar előtt, hanem aki úgy gondolja, hogy az ilyen ''mazsolákat'' kereszteződésben kerüli ki, áthúzva a szembesávba. -
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1907 üzenetére
igen meg mondjuk egy 90 fokos kanyart számolva, persze sok a 70, az az imprezáknak való, de a 10, gyakram 5 km=h mégis túlzás an középút így van.
Valamit csak akar......
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #1907 üzenetére
Töredelmesen bevallom, én egy 20 éves Trabant 601-et vezetek. Na ezzel például talán nincs is olyan kanyar, amit ezzel be lehet venni fékezés nélkül. Ez a járgány képes 40-nél is túrni kifelé az orrát, ha szűken kanyarodok. Ergo rá vagyok kényszerítve, hogy előre lelassítsak a megfelelő sebességre, különben jobb esetben padkázok, rosszabb esetben beledurrantok a szemben álló, kifelé kanyarodni készülődő autóba. És már ne is haragudj, de inkább lassítok, mint összetörjek valakit.
Városon belül pedig a 70km/h szerintem bőven elég. -
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1911 üzenetére
Na igen eza másik amit én is írtam.
Nem baj tovább finomodhata helyzet ha meglesz az aluf."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #1911 üzenetére
Én a helyedben inkább örülnék, hogy ezt teszik. A forgalomban közlekedőknek úgy kell megválasztaniuk a sebességüket, hogy figyelembe veszik a járművük_és_saját képességeiket.
Elhiszem, hogy rossz dolog, elvenni a lábad a gázról, de szerintm nem kellene őket elítélni azért, mert nem akarnak senkit veszélybe sodorni.
Tippem szerint lesz olyan, aki most erre azt írja, hogy a mögötte haladókat veszélyezteti. Erre csak annyit mondok, hogy ha betartja a sebességkorlátokat és a követési távolságot, akkor semmiféle veszélyhelyzet nem állhat fenn, mivel a delikvens nem a kanyar előtt 3 méterre, satufékkel akar fordulni. -
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #1916 üzenetére
Gondolom az fel sem merül benned, hogy ismeretlen helyen vezet, ezért óvatos, netalántán friss jogsis, akinek még nincs kellő rutinja.
szerk.: Nem mindenki tud kapásból úgy vezetni, mint a Schumacher...
[Szerkesztve] -
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #1921 üzenetére
Általánosságban értettem, nem csak lekanyarodásra.
Tény és való, hogy sok a ''mazsola'' az utakon. Én sem vagyok egy ''überdriver''. De ha látom, hogy az előttem haladó túlságosan lassít, mert lefordulna, és szerinte ez ilyen sebességnél biztonságos neki, akkor ezt tiszteletben tartom, én is lassítok, visszaváltok, és ha már lefordult, mehetek tovább a saját tempómban. Nem állok neki dudálni meg anyázni, mint sok helyen látom az utakon (tisztelet a kivételnek). H nekiállok szidni meg dudálni, legközelebb egy ilyen helyzetben még jobban fog félni, és esetleg valami hülyeséget csinál.
10 másodperc nem a világ...
(Ez moast megint általánosságban szólt)
[Szerkesztve] -
sklopp
őstag
válasz (Kolombusz) #1929 üzenetére
Azért kell fennakadni, mert nem igaz. Egyébként volna jobb dolgom is, csak már csípi a szemem.
-
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #1932 üzenetére
Természetesen alkalmas rá, ez ellen nincs is egy rossz szavam sem. A dialógus abból indult részemről, hogy aki lassan kanyarodik, az szerintem még nem biztos, hogy rossz sofőr. Valószínűleg az ő neve nem fog szerepelni az újságban, hogy gyalogosok közé hajtott a megengedett sebesség kétszeresével.
-
sklopp
őstag
válasz (Kolombusz) #1937 üzenetére
Nem valószínű. Csak 39 éve autóval közlekedem hivatásszerűen, és elég sok mindennel találkoztam az utakon, elhiheted. De minden hülyeség elkövetője ember volt.
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #1997 üzenetére
milyen esp az merre van észak,?északnyugat?kikapcsolható midnegyikben úgy tudom
Azzal is lehetne, csak nem epsti utakon...lehet hosszútávon és hamarabb odaérnék mire nekik beépítik a következő futmóművet"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz (Kolombusz) #3004 üzenetére
[OFF]nem ..mert nem ér ennyit amit adnak érte.
#3010>>de legalább öszinte vagy [/OFF]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #3527 üzenetére
Tényleg lepattant rólad az autó?! Bár én is ilyen ügyes lennék...
Ma volt egy kis halálfélelmem...
Először néni a lánchidi körforgalomban kijött elém (nem, nem nézett balra!), majd mikor letettem a kocsit, sétálok hazafelé, a Budafoki úton sétálok át (Budafoki/Lágymányosi utca kereszteződésénél, zebrán!!), mikor kombi korollás jobbra kanyarodik és majdnem elcsap.. Fél lépéssel előrébb vagyok, akkor gatter... Széttárom a kezem és beszólok a pasinak, az néz rám, és annyira megijedt, h feltűntem (azaz a felezőn túlvoltam, mikor törpént az eset), h fék helyett gázra lépett, mert hallottam, h felsír a motor, de a kocsi nem gyorsul...
Utakon dragon a veszély, zebrán meg mások?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
theniel
aktív tag
válasz (Kolombusz) #5198 üzenetére
Én általában személyes tapasztalat útján győzödöm meg a tényekről.
Azoktól kapom az információt akik a problémával szembesültek.
Például kutatók, tudományos kísérletet végző egyének.
Hogy azt utána az interneten egyesek hogyan ferdítik el és mit írnak hozzá, az hidegen hagy.Az lesz a megbízható, miután már cenzúrázta egy multi, hogy akkor ezt mégse írjam már le róla, mert neki ez nem jó.....?
És végül kikerül a nyilvánosság elé valami ami már elfogadható a multinak.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz (Kolombusz) #6256 üzenetére
Gondold el, ha a parasztságuk mellé még növelnék is az autópályák sebességét. Magyar embernek nem való az engedékenység.
-
Rover623
félisten
válasz (Kolombusz) #6318 üzenetére
Zebra. Nagyforgalmú főútvonal.
Autós kollégák csesznek megállni...pedig egyik oldalon lakótelep, ABC, óvoda, állatkórház...másik oldalon temető, kertes házas lakóövezet...sokan mennének át és vissza...
Anyuka a gyerekkocsival régóta ácsorog...végre megszánják...
Neki balról autó megáll...jobbról nem jön senki...csaj nem hiszi el, kicsit tétovázik...de aztán a sofőr biztató intésére rászánja magát.
Éppen áttolja a babakocsit a felezővonalon, amikor az álló autó mögött az enyhe kanyarban feltűnik egy gyorsan haladó másik és fék nélkül, éktelen dudálással és ökölrázással az álló autót balra kerülve majdnem elsodorja a babakocsit az anyukával együtt...
Szerencsétlen nő sírva fakadt, majdnem összeesett...a babakocsit ölbe kapva rohant át a túloldalra...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
t1
addikt
válasz (Kolombusz) #7666 üzenetére
Igazad lehet, én végig néztem és ááááá, megy majd holnap a link ismerőseimnek h így száguldozzanak, DFX is megkapja majd püben hátha visszavesz magából.
-
t1
addikt
válasz (Kolombusz) #7669 üzenetére
ismerősöm egy Stiloval 120nál autópályán ütközött egy rókával...tc lett megcsúszott a kocsi.. asszem meg is borult ő meg ment a korházba
-
Integra
titán
válasz (Kolombusz) #9909 üzenetére
nem fogják idén megcsinálni.
kikéne adni autógyártóknak tesztpályának.. egy év bevételből tuti meglenne rá a keret...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lajafix
addikt
válasz (Kolombusz) #9909 üzenetére
A thököly leaszfaltozása az M4 alatt vágná a fát. (felgyorsulna rajta a forgalom, a busz nem tötyögne, így a megtérülési számításokban tovább rontaná az M4 metró hasznosságát.) Szóval rossz ötlet lenne... Tegnap a Bosnyákról a ferenciekig 20 perc alatt ért el velem a piros 7, ebből a leglassabb a hungária-keleti szakasz volt, lépésben ment a busz végig, pedig nem volt azon a részen semmi forgalom. A leaszfaltozás a metró bukásának beismerését jelentené...
Rock'n Roll
-
Tomics
addikt
válasz (Kolombusz) #10356 üzenetére
Na ja, bár nekem orvosira se lenne gyomrom, de tény, hogy az "kellemesebb" meló.
PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest