- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz bitpork #32668 üzenetére
Üdv!
Gondoltam én is hozzászólok már az okfejtéshez
Mostanában én is tapasztalom a féllámpás idiótákat, a kedvencem mikor a fél lámpája ég aztán gondolom nem elég a fényerő és rányomja a refit..
Nem tom csak nálunk felejtették el mostanság a rend éber őrei, a személyautósokat ezért büntetni. Kicseréled vagy csekk. Ha az autó felépítéséből adódóan 50 percig tart akkor addig, ha nem tudsz egyedül hívjál sárga angyalt. Ha meg valakinek kiégett ne induljon el, ha meg menet közben kiégett állj le cseréld ki. Legalább olyan fontos biztonsági felszerelés éjszaka mint mondjuk a biztonsági öv becsatolás stb...
Persze tudom hurrognának ez emberek, de kamionnál simán kivesznek a forgalomból ha mondjuk műszakilag hibás pl itt magyarban, németeknél meg eztán végképp... lásd: román kamionok, aztán amíg nincs megjavítva nem mehetsz tovább, ha 5000 euro a javítás akkor annyi, ha nincs pénz akkor kamion marad te meg mehetsz amerre akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest