Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz
bitpork #32668 üzenetére
Üdv!
Gondoltam én is hozzászólok már az okfejtéshez
Mostanában én is tapasztalom a féllámpás idiótákat, a kedvencem mikor a fél lámpája ég aztán gondolom nem elég a fényerő és rányomja a refit..
Nem tom csak nálunk felejtették el mostanság a rend éber őrei, a személyautósokat ezért büntetni. Kicseréled vagy csekk. Ha az autó felépítéséből adódóan 50 percig tart akkor addig, ha nem tudsz egyedül hívjál sárga angyalt. Ha meg valakinek kiégett ne induljon el, ha meg menet közben kiégett állj le cseréld ki. Legalább olyan fontos biztonsági felszerelés éjszaka mint mondjuk a biztonsági öv becsatolás stb...
Persze tudom hurrognának ez emberek, de kamionnál simán kivesznek a forgalomból ha mondjuk műszakilag hibás pl itt magyarban, németeknél meg eztán végképp... lásd: román kamionok, aztán amíg nincs megjavítva nem mehetsz tovább, ha 5000 euro a javítás akkor annyi, ha nincs pénz akkor kamion marad te meg mehetsz amerre akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest