- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz
bitpork #32668 üzenetére
Üdv!
Gondoltam én is hozzászólok már az okfejtéshez
Mostanában én is tapasztalom a féllámpás idiótákat, a kedvencem mikor a fél lámpája ég aztán gondolom nem elég a fényerő és rányomja a refit..
Nem tom csak nálunk felejtették el mostanság a rend éber őrei, a személyautósokat ezért büntetni. Kicseréled vagy csekk. Ha az autó felépítéséből adódóan 50 percig tart akkor addig, ha nem tudsz egyedül hívjál sárga angyalt. Ha meg valakinek kiégett ne induljon el, ha meg menet közben kiégett állj le cseréld ki. Legalább olyan fontos biztonsági felszerelés éjszaka mint mondjuk a biztonsági öv becsatolás stb...
Persze tudom hurrognának ez emberek, de kamionnál simán kivesznek a forgalomból ha mondjuk műszakilag hibás pl itt magyarban, németeknél meg eztán végképp... lásd: román kamionok, aztán amíg nincs megjavítva nem mehetsz tovább, ha 5000 euro a javítás akkor annyi, ha nincs pénz akkor kamion marad te meg mehetsz amerre akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest