Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Ne haragudj, hogy ellentmondok Neked, de mivel a Windows Defender szerves része az oprendszernek a gpedit.msc gyakorlatilag az a felület mint egy külső víruskergetőnek a saját GUI ja. Szerintem semmi botrány nincs benne, csak hát ugye az user nem ehhez van szokva.Hanem kap egy szeme elé tolt GUI-t ahol minden szir szart tud állítani. It meg ugye van egy felület ahol az éppen legfontosabbakat tudod állítani aztán ha "mélyebbre kotorásznál" akkor ott a csoport házirend.
Mondjuk igaz, hogy lehetne kicsit áttekinthetőbb a dolog de ha egyszer megszokod akkor marha egyszerűvé válik az életed és meglátod, hogy el fogsz veszni a beállítások tömkelegébe.
Goodspeed
Értem Én, hogy gőzgép de mi hajtja ?
Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"