Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Hi,
These should help control the Right Click Menu :
The ShellExView utility displays the details of shell extensions installed on your computer, and allows you to easily disable and enable each shell extension.
http://www.nirsoft.net/utils/shexview.htmlManage the context-menu entries for files, folders, drives and Namespace objects
http://windowsxp.mvps.org/context_folders.htmShellMenuView is a small utility that display the list of static menu items that appeared in the context menu when you right-click a file/folder on Windows Explorer, and allows you to easily disable unwanted menu items.
http://www.nirsoft.net/utils/shell_menu_view.htmlHow To Edit Or Remove Items From The Right Click Menu.
http://www.winvistaclub.com/e11.html
Talán ez segít -
Nyíl
tag
Üdv! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy eddig amikor csak pár fájlt vagy mappát szerettem volna megvizsgáltatni az MSE-vel akkor simán rá jobbklikkeltem és ott volt az MSE ikonja és megvizsgáltattam vele, de ez mostanra valamiért eltűnt. Hogyan tudnám újra visszatenni a jobbklikkes lehetőségek közé?
-
akaido
addikt
válasz
Greenebola
üzenetére
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Greenebola
üzenetére
Minek várod meg az ESS 10-et?
Rakd most fel a 9-et, csökkentett módban az eltávolítájával maradéktalanul eltávolítható. -
Greenebola
senior tag
Üdv!
Nemrég csináltam egy tiszta telepítést. (Win 10 Anniversary Update)
ESET terméket használok, de megvárom a 10-es megjelenését addig is marad az alap Defender.
A kérdésem az lenne, belehet állítani registry mókolással a PUA/PUP elleni "kiegészítő" védelmet Win 10 (1607) alatt? -
törölt tag
válasz
daimonion
üzenetére
Elsőnek azt hittem véletlen:
Windows Defender 4.10.14393.0 - SSD átvizsgálása meglepetéssel - Youtube
-
törölt tag
No lesz pár videó mivel az évfordulós Windows 10 speciális lehetőséget biztosít:
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kicsit bővebb videó:
Windows 10 Home Anniversary Update 32-bit BIOS ver: 1607 Build 14393.10 - YoutubeWindows Defender váltotta a KIS-t a régi vason.
-
Misi 007
őstag
Microsoft Security Essentials 4.9.218.0
Bár már egy ideje elérhető volt Update-ről, most már tölthető a hivatalos honlapról is.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem.
-
Bjørgersson
félisten
Microsoftról letölthető Vista/7 telepítős Security Essentials felmehet XP-re is?
-
törölt tag
Tegnap óta több mint 1 év aktív AOFP és WD használat után Kaspersky Internet Security-re, mivel az Agnitum megszüntette a Outpost termékvonal forgalmazását, és a Lifetime licencért kaptam kárpótlásul 2 darab 1 éves 3 gépes KIS licencet.
-
(Bundás)
addikt
Nálatok a program frissít rendesen? Legutolsó def friss 6-án volt, most csak erőlködik pár napja, de nem fejezi be a frissítést...
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
válasz
daimonion
üzenetére
Mondjuk ezt én sem vágom, mert ha tesztelni akarnák, azt nem ezen a rétegen tennék, hanem az Insidereknek tennék elérhetővé, és majd amikor megbízhatóan működik jönne a többi. Szerintem arról lehet szó, hogy benne hagyták a nem vállalati verzióban is a kódrészletet például hanyagságból, de majd vagy azt csinálják, hogy kiiktatják a regedites mókát, vagy pedig utólag megkapja mindenki. Viszont ha kiiktatják akkor például ez lesz az egyik különbség, a vállalati és az otthoni verzió között. Egyébként én nem állítottam be, mert:

a Malwarebytes Anti-Malware, nálam nyírja amit kell

-
daimonion
senior tag
-
törölt tag
-
Joker88
őstag
hogyan lehet rávenni a Windows10 -ben található Defendert hogy automatikusan frissítsen, mondjuk 4-5 óránként ?
Mert ahogy nézem, most talán naponta egyszer frissít a Windows Update szolgáltatáson keresztül.. -
törölt tag
válasz
patex1983
üzenetére
A 4.8-cal érkezett. Mióta mind a két PC-n Windows 10 van, így nem követem valós időben igazán az MSE verziótörténetet, így pl - most, hogy külön az MSE-nek nem néztem utána -, így azt pl nem tudom, hogy:
1. Egyáltalán megjelent e már belőle a 4.8
2. Tartalmaz e ilyen vagy egyéb jellegű lényeges eltérést a WD-hez viszonyítva -
törölt tag
Szia, előbb biztosra kellene menni, hogy biztosan nincs e fent fertőzött állomány.
Az elsődleges javaslat, az OS teljes újratelepítése, a másodlagos megbízható harmadik féltől származó programokkal való ellenőrzése a rendszernek, például: https://www.malwarebytes.org/.
Az első megoldás egyébként megoldja a Denfederes problémát is. Sőt mivel Windows 8.1-ről van szó, így akár már az ingyenesen letölthető és frissíthető Windows 10-re is át lehet térni.
-
sgteam
aktív tag
sziasztok
volna egy kis gondom a gyerek letöltött valami kínai progit a gépre és kikapcsolta a defenderemet és virusirtót a progit leszedtem de nem tudom visszakapcsolni a defendert mert azt írja, hogy a családbiztonságban kell engedélyezni a rendszergazdának de nem találom hogy hol és hogyan kell. aki tudja légyen olyan szíves írja le nekem hogy ezt hogyan kell csinálni. előre is köszi. újra telepíteni sem engedte a programot. windows 8.1 64bit rendszer van fent
-
GEPESZ66
veterán
WIN10-nél a Defender ikonja néha megjelenik a tálcán, máskor pedig nem.
Mi az oka?
Jó lenne, ha pl. egy pendrive-t csatlakoztatok, akkor felajánlaná az átvizsgálást. -
Dévacsen
senior tag
válasz
üzenetére
De váltottam,még aznap felraktam mikor megjelent ,pedig nem is voltam az insider programban,de le is szedtem,nálam semmilyen anomália nem jelentkezett a win10 el,de nem jön be valahogy és nincs is benne semmi olyan + amire szükségem volna és nincs benne 8.1-ben.A defender meg szépen teszi a dolgát,semmi gond nincs vele,Comodo fal-hips-auto sandbox társaságában jól el van.
Most nézem a képet,4.06 os után már nem volt frissítés nálam sem tegnap. -
törölt tag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Windows 10-re Te sem váltasz még ?

No erre nagyon kíváncsi voltam, hogy új Windows, új Windows Defender verzió, sikerül e megoldani, hogy néha egyszerűen nem találja meg a friss verziót. Nos nem, de július 29-e óta most jött elő először:
Sem a program szerint, sem a Windows Update szerint nincs újabb definíciós állomány
A honlap szerint viszont:
Igen.
-
Dévacsen
senior tag
Üdv.Win8.1 alatt is megjelent a tálcán az óra mellet a defender kis ikonja,nagy örömömre(hiányzik a régi zöld ikon)ma feltünően sok frissítés jött a defenderhez eddig,a megjelenések éjféltől szinte óránként jöttek,kb 4x.meg ma lefrissült 4.8 as verzióra.

-
törölt tag
Van most az a lehetőség, hogy Windows 10 válthatsz ingyenesen Windows 7-ről. Abban már a Windows Defender van. Ezen esetleg még nem gondolkodtál?
Windows 7 Home Premiumról is váltottam a szüleim gépén:
Illetve Windows 8.1-ről is a saját gépemen:
Beépítve tartalmazza a védelmet, és nem kell külön telepíteni.
-
-
törölt tag
Szóval Windows Vistánál nem tudom már, hogy van e a lemezkarbantartóban ilyen menüpont, de Windows 7-nél igen.
Tehát 1. lépés:

A kép Windows 10-en készült
Windows 8.x-től kezdve az MSE neve Windows Defender. Mivel azt írtad, hogy MSE-d van ezért csak a Vista vagy a Windows 7 jön szóba mint támogatott OS. Windows 7-nél keresd a fentebbi sort, csak Microsoft Security Essentials néven. Előbb tedd rendbe vele.
Aztán ha továbbra is fennáll a jelenség, akkor: Updating your Microsoft antimalware and antispyware software innen töltsd le a teljes adatbázist és rendszergazdai fiók alól, a futtatás rendszergazdaként menüvel telepítsd.
-
Nyíl
tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég telepítettem 2 frissítést amit a microsoft kiadott, azóta az MSE nem működik rendesen. Amikor rámegyek a frissítésre akkor normálisan mint mindig frissíti a vírusdefiníciókat hiba nélkül, és a frissítési előzményekbe is bekerül, de amikor újraindítom a gépet akkor nem az előzőleg frissített vírusverzió lesz rajta hanem egy régebbit ismer fel ... aztán simán frissíti megint de nem marad meg a legfrissebb vírusdef. adatbázis... vki tudna ebben segíteni? -
törölt tag

Aztán észbe kapott, rögtön indítás után volt, nem ismeretlen jelenség a korábbi Windowsokból .
-
ƵøŁĭ
veterán
Ma bekapcsoltam a gépet és nem lehet kikapcsolni a Defender-t .

-
törölt tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Azzal van a legnagyobb összhangban, de OS terén is van eltérés:
Chrome felhasználóként sincs félni valód, mert a Chrome-nak is vannak olyan biztonsági funkció, amik az IE-ben is benne vannak, csak más néven.
Az IE-nek kiemelkedően jó a SmartScreen szűrője.
Ha csak a Chrome-ot a fordítás miatt használod, felvehet eszköztárra a https://translate.google.hu/ címet, ugyanúgy fordít

-
törölt tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Elég, főleg ha kiegészíted egy MBAM Premiummal, és vagy egy jól bekonfigurált Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal-lal, vagy egy ingyenes Comodo Firewall segítségével, esetleg egy élettartam licences Agnitum Outpost Firewall PRO-val. Azért mondom utóbbit esetlegesnek, mert ugye ez fizetős megoldás.
-
GEPESZ66
veterán
Szoktam bankolni is a gépen (WIN 8.1).
Elég-e a Defender, vagy esetleg rakjam fel az ESS-t?
Eddig a McAfee-t használtam, de sokszor magas lemezhasználatot eredményezett. -
mexel
veterán
Az mitől lehet hogy ma a defender frissítés kér, engedem neki, lefut és újból kéri ugyanazt, ilyen körforgásban van. Elszúrtak valamit vagy a gépemnél lesz valami hiba?
-
Misi 007
őstag
-
daimonion
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
daimonion
üzenetére
Ezen a linken tudsz feliratkozni: http://www.microsoft.com/security/portal/rss/updatesrss.aspx
Értesít, ha megjelenik egy új Def. Frissítés. Illetve láthatod, hogy annak mi a verziószáma, milyen kártevőket tartalmaz, azok neveit, illetve veszélyességi fokát is

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)