Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
zolee001
üzenetére
Igen most excelnél futottam bele, hogy a táblámban nem lehet törölni sort, mert elfogyott a memória. Excel ezt javasolta térjek át 64bitesre. 8ból 3,7-et használt a windows. Gondolom itt szólt közbe a 4Gb-os korlát a 32 vs 64 bit. Alapból 64-est is akartam felrakni csak ez az okos telepítő nem a wint nézi milyen hanem a 32bitest rak fel alappból

-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Adott egy win10 64bit amire régebben 32bites office2016-al. Szeretném áttelepíteni az office-t is 64bitesre(outlook,excel stb.)
Milyen módon lehetséges ez? Szeretném megtartani a beállításaim, de főleg az outlookban található levelezéseket, fiókokat.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
zolee001
őstag
-
zolee001
őstag
Igy igaz ahogyan a kolega is irta,ha szigoruan vesszük minden ponjtát az EULA-nak és a disztributor cég is ezt ajnározza föleg a CSP programot mert jutalékot kap ahogyan én is ha adok el vmit
Az MS oldalán minden jol le van dokumentálva
Magam részéröl én szoktam számomra elönytelen (anyagilag) megoldásokat ajánlani ami olcsobb a megrendelönek valamint lebeszélem olyan dolgokról amire nekik igazából nincs szükségük,mivel inkább a hosszabb távú együttmüködés mint az egyszeri haszon.Akkor még bejöhet a képbe a divatos BYOD eset (bring your own device amikor gizike a saját pink notiján szeret a cégnél melozni amin O365 home van)
A home wordben készitette el a doksit meloidöben (mert nem jelentkezett át a business O365 be) akkor rögtön 200 év villanyosszék a verdict? -
zsero
aktív tag
Na utánajártam az O365 üzleti használatnak, írtam a Profikompnak aki nagyon részletesen válaszolt:
=====Köszönöm az érdeklődését. Ahogy a http://www.proficomp.hu/office-365.htm weboldalunkon is látható, az Office 365 Egyszemélyes (Personal), valamint Otthoni (Home) előfizetéseit csak magánszemélyek rendelhetik meg, gazdasági/kereskedelmi célra ezek nem használhatók. Mellékelem ezen előfizetések licencszerződését, amelyben ez olvasható:
„A szolgáltatás/szoftver nem használható kereskedelmi, nonprofit vagy jövedelemszerzésre irányuló tevékenységre.”
A fenti kikötés miatt az ezeket az előfizetéseket cégek, egyéni vállalkozók és nonprofit szervezetek nem használhatják, de ha meg is veszik (és nem használják), a számlán szereplő összeget akkor sem számolhatják el költségként, és az ÁFÁ-ját sem igényelhetik vissza, mert a vásárlás nem a vállalkozás érdekében történne (tekintve azt, hogy ez a szoftver nem is használható vállalkozási környezetben).
A vállalkozások számára megvásárolható, és a letölthető Office programokat is tartalmazó, legolcsóbb Office 365 előfizetés az Office 365 Vállalati előfizetés. Ha a cégüknél négy dolgozó szeretné a gépein futtatni az Office programokat, akkor erre az alábbi ajánlatot küldöm.
4 db Office 365 Vállalati előfizetés (rugalmas, CSP konstrukcióban): 2 738 ÁFA/fő/hónap (vagy 8,326 EUR + ÁFA/fő/hónap)
Tartalmazza az Office 2019 Professional csomag valamennyi letölthető programját (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access), továbbá személyenként egy 1 TB-os Vállalati OneDrive tárhelyet (mentésre, a saját gépekkel történő szinkronizálásra, másokkal történő megosztásra stb.). -
merqree
őstag
válasz
zolee001
üzenetére
Beszéltem MS ÜFSZ-el.
Köv hónapban természetesen előfizetek egy családi 365re, és kész.
Az onedrive-on tárolt adataimhoz NEM fér hozzá második/harmadik személy, csak én.
Az általam megadott adatok alapján visszakeresték, MSDN licenszem van (hurrá
), valahol sejthető is volt.
Ezek a licenszek jellemzően 1 max 2 telepítést élnek túl, utána, ha jól értettem már nem használható.Félreértés ne essék, nem vagyok büszke a dologra, inkább "esettenulmány" miatt írtam/írom le.
(Amúgy a Microsoft figyelmét felhívtam arra, hogy a számítógépvilág most is hirdeti a jóajánlat oldalát és az ottani olcsó árakat.)
-
zolee001
őstag
válasz
merqree
üzenetére
Amennyiben tavaly vetted az O219 programcsomagot ami ugye akkor jelent meg és kb 200.000 ft ba kerül és megvetted 5 euroért akkor mennyire lehet "legális"?
Ezek ált MSDN ,MAPS,stb channeleken kapott termékek ami a validation checken ámegy mivel a key az jó (még)Csekkolni ugy tudod,hogy lekérdezed az SKU/Channel-t.
Érthetöben: nekem van O365 és jelenleg 50 TB onedrive tárral,feldarabolhatom 1terrás tárakká és szépen árulhatom az "ennél olcsobb office nincs" siteokon de ugyanakkor az admin én maradok és bármikor hozzáférhetek bármihez
-
merqree
őstag
Úgy látom szóba került(ek) (il)legális megoldások.
Engedtem még tavaly a "csábításnak", és gyanúsan olcsón vettem "Office Professional Plus 2019" digitális licenszet.
Olvasvan az utóbbi hozzászólásokat van félni valóm a tekintetben, hogy az onedrive-on tárolt adataimhoz hozzáférnek illetéktelenek?Vagy inkább hívjam a MS ÜFSZ-t, és megnézik, hogy mennyire jogtiszta a dolog?
-
SharpSA
veterán
Mi történt a Wordbe illesztett Excel táblázattal? Kissé másként müködik, mint korábban és nem tudok rájönni hogy lehet a Wordben látható cellákat beállítani. Tud ebben valaki segíteni?
-
-
zolee001
őstag
válasz
üzenetére
Régi SBS trükk,user és device CAL ami ugye ott max 75 lehetett összesen,simán használható volt 150-200 usernek/device-nak teljesen jogszerüen
EULA gondolom ugy mondja ahogy a kolega irja,maga az MS is hallgatólag tesz rá nagyivben mert ki van fizetve az eddigi lopott szoftverekkel ellentétbenLevelezés nem kell a poszternek igy az egyetlen dolog a onedriveon tárolt adatok ugyanis az admin mindent lát a "családban"
Ugyanakkor ott vannak a hardverapron "ennél olcsobb nincs az oldalon" O365 E3 elöfizuk 3 euroért vagy 5 ért ami aztán full jogtiszta és az eladó simán tallozza a vevö ondedrive-ját. -
törölt tag
Licenszelési szempontból
Családi esetben az egy háztartásban élő 6 családtag között oszthatod ki a licenszeket és minden családtag egyszerre több eszközön is használhatja a felhasználó alapú O365 licenszeket
Céges esetben, egy felhasználó a neki kiosztott licenszeket egyszerre több gépen is használhatja, megengedett az otthoni gépre történő telepítés is amit az MS jogtiszta felhasználásnak fogad el és kb. kiváltja a régi HUP programot. Azonban több felhasználó nem használhat egy felhasználóhoz kötődő licenszet, tehát nem az a jó eljárás, hogy a cég alkalmazottainak számát osztod 5-tel és annyi licenszet veszel.
-
zsero
aktív tag
Mind a családi, mind a vállalatinál hogyan van az lefedve, hogy pl. egyszerre 2 db Excel van megnyitva, és mondjuk 6 gépet használnak? Erre lehet venni 2 családit vagy 2 vállalati/felhasználót és akkor ott csinál ilyen "floating license"-t, vagy ezt így nem lehet?
Úgy értem hogyan van ez megoldva, 1 felhasználóval kell belépni mindegyik gépre? -
zolee001
őstag
Tudomásom szerint az pont nem de forumtársak majd kijavitanak,nézd meg a business csomagokat is amik léteznek onedrive-al /nélkül letölthetö kliens /csak böngészös
Magam részéröl kisebb cégeknek a családit szoktam ajánlani,15-20 fös céget simán lefed komolyabb eula megszegése nélkül -
törölt tag
-
zolee001
őstag
https://products.office.com/hu-hu/buy/office
infláció van,2099 ft/hó na -
törölt tag
Sziasztok. Adott 1 word/pdf állomány, melyre szegélyként szeretném rárakni a nemzeti színt.
tudja valaki hogyan lehet ?
-
zolee001
őstag
office.com mit ir? azt hogy csak VL,a gyártó csak tudja már mit ad el és hogyan
Hardverapron mégis árulnak ilyet? hogy mik vannak
A mai világban még az is elöfordulhat hogy a vaterán átvernek vkit
Emlitetted,hogy csak word,excell,power point kell,2000 ft/ hó saccra,ha a cégnek nem futja erre akkor papir+ceruza -
válasz
magellan2600
üzenetére
Igazából a konkrét hibára nem találtam meg a választ, de kerülő úton megoldottam. Addig keresgéltem, míg találtam magyar telepítőt, és sikeresen aktiváltam a megvásárolt kódommal, mint az angol változatot.
-
zsero
aktív tag
ProPlussal kapcsolatban ami nekem furcsa, hogy azt olvastam ez csak Volume license-szel kapható, nagy cégeknek. Hardveraprón viszont lehet kapni elvileg Retail-ben, most mi az igazság?
-
zolee001
őstag
Ötlet szinten: Nem biztos,hogy jol jársz a "vastag kliensekkel" per gép licensszel,O365 nél l nézz körül az árakról
Használattól függöen még a Home csomag is elég lehet kisebb cégeknek de a business csomagok (amennyiben olyan szolgáltatás is kellene) lehet jol játszani a licenszek darabszámával
(Vásárolt licenszek darabszáma pl1 db éppen használják 8)
Office 2013 csomagért már nem szabad pénzt adni,lassan kifut az életciklusa és sok macera van vele föleg az outlook házatáján -
Eddigi tapasztalatom szerint pont fordított az arány, szerintem 95%-a működik az olcsó, általad "digitálisnak" mondott kulcsoknak, és nem szűnik meg működni, legalábbis nagyon kevés a sírás ez ügyben. Az eladások volumenéhez viszonyítva pláne kevés. (Olvass visszajelzéseket, vásárlói véleményeket íbéjen, amazonon, vagy akár itt a prohardveren.) De ha mindenáron többet akarsz költeni, hajrá......

-
zsero
aktív tag
válasz
zolee001
üzenetére
Végignéztem az első oldal összes hirdetését, az egyetlen egy ami nem tűnik digitális kulcsosnak az Bluesummers: https://hardverapro.hu/apro/bluesummers_bazarja/friss.html
róla valakinek van tapasztalata? -
zsero
aktív tag
Sziasztok, a mostani hardveraprós hirdetők közül melyikük ad legális, szoftverellenőrzésen is átmenő Office licenszeket? A digitális kulcsos hirdetőket kerülném, de egy korrekt használt szoftverestől szívesen vennék.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Adott egy office 2016 (eredeti, ahogy a windows is) és mostanában azt csinálja, hogy az asztalon létrehozott dokumentumok vagy írásvédettek vagy sem!? Van bárkinek ötlete erre, hogy miért csinálja?
-
Szeretném feltenni a magyar nyelvi csomagot az angol nyelvű Office 2019 Home-ra, de nem jövök rá, miért kapom mindig ezt a hiba jelzést:

Kérem, segítsetek! Előzőleg a 2007-es office-t a telepítő lemezével töröltem, utána gyomlálgattam, de nem tudom, hogy mégis mi maradhatott, ami megakadályozza a nyelvi csomag telepítését. -
merqree
őstag
Ha előfizetek az office 365 otthoni csomagra, ahhoz még nem jár levelező kiszolgálás, csak a vállalati előfizetéshez adják, úgy pedig már nem éri meg (3-4 felhasználó esetén, nekem). Jól látom és számolom, ugye?
Azaz
- vagy meg kell tartanom valahol egy postafiókot, amit elérek és IMAP-olom,
- vagy csinálok egy "kamu" outlook-os emaicímet, és arra a címre átirányítok minden emailt.
Mind a kettő megoldásnak van előnye és hátránya. -
Zafir78
tag
Sziasztok!
Úgy tudom a OneDrive ingyenes tárhely 1 TB-ra nő Office365 előfizetés esetén. Iskolai (tanuló) ingyenes office előfizetés van a gépen. Hogyan tudom elérni, hogy a one drive rájöjjön, hogy van office előfizetésem? Ugyanazzal a Microsoft fiókkal léptem be mindkettőbe, de valahogy mégis egymástól függetlenül működik a két alkalmazás, és csak 5 GB tárhelyet jelez a OneDrive. Előre is köszönöm. -
Anotch
csendes tag
Megoldodott a probléma: Az office beállításokban:
Adatvédelmi központ > Az Adatvédelmi központ beállításai > Védett nézet
Miután kivettem a pipákat, már gond nélkül megnyitotta a fájlokat. -
Anotch
csendes tag
A laptopomon is lementettem a fájlokat ott a 2016-os office gond nélkül megnyitotta "védett nézetben" miközben kiírta, hogy veszélyes lehet az internetről letöltött fájl. Rámásoltam pendrive-ra és onnan gond nélkül megnyitotta a 2019 is. Lehet, hogy valahol letöltés közben tiltodik le a fájl. Érdekes, hogy ha rámásolom pendrive-ra, akkor onnan meg tudja nyitni és ha visszamásolom a winchesterre, akkor már nincs megnyitási gond.
-
Anotch
csendes tag
válasz
Polgesz
üzenetére
Sajnos ilyen opció nincs. Nem rejtett és nem írásvédett a fájl. Kipróbáltam a tulajdonságok törlése és másolat készítése funkciót, az sem segített. Három fájl álláspályázathoz van, kifejezetten azért, hogy azt megnyissák (önéletrajz sablon, nyilatkozat stb.), egyet pedig egy kollégám küldött, az sem védett. Ugyanakkor a többi gépemen lévő rengeteg régebbi fájlt gond nélkül megnyitotta. Lehet, hogy valami elállítodott a 2019-es officeban, vagy rosszul települt fel.
A CoolUtils Total Doc Converter és Excel converter megoldotta a dolgot, de nem akarok minden "máshonnan" kapott dokumentumot konvertálni. -
Anotch
csendes tag
Sziasztok! Nemrég feltettem egy magyar office 2019-t, a word és az excel is nem tud megnyitni bizonyos dokumentumokat. Memóriára hivatkozik, ami butaság. Ha a doksikat átkonvertáltam más progival, akkor már meg tudja nyitni. Mi lehet a gond? Esetleg valami beállításom rossz? Csatoltam a hibaüzenetet. Van eestleg valakinek ötlete?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Régebben csináltam egy docx filet, teli személyes adatokkal (banki és egyéb adatok) amit titkosítottam jelszóval. Most szerettem volna megnyitni de vagy nem fogadja el a jelszót, vagy nem jó jelszóra emlékszem.... Fontos adatok vannak benne, hogy tudnám ezt feloldani valahogy?
-
cigam
titán
Kipróbáltam volna az itt leírt szumhatöbb fügvényt, és a példatáblázatot a vágólapra másoltam, de nem tudom beilleszteni az Excel-be:
Miért? Nektek működik? -
looser
addikt
Sziasztok!
Kis érdekesség, hátha valaki találkozott már az alább leírtakkal.
Vállalati környezet, W10+Office 2016. A kolléga Outlookban két darab aláírást használ, alapértelemezetten ebből az egyik (a saját neve) ami automatikusan beillesztődik az új levelek/válaszok/továbbítások végére. Amennyiben kitörli ezt az aláírást (kijelöli és delete), akkor a beírt szövegen nem végez a helyesírás-ellenőrzést az outlook. Ezt a szöveget kijelölve és áttéve word-be, a word sem húzza alá a problémás szöveget (emlékeim szerint a word a szövegszerkesztője az outlooknak, szóval lehet, hogy ez nem releváns). Ha nem törli ki az aláírást, a helyesírás-ellenőrzés működik. Érdekesség: azon a szövegrészleten, amelyet nem ellenőriz sem az outlook, sem a word, ha kijelölöm és átteszem jegyzettömbbe (lényegében elvész a formázás), majd kijelölöm és visszaillesztem a levélbe/wordbe, a helyesírás-ellenőrzés újfent működik.Üdv

-
magellan2600
tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Szerintem akkor ez lesz a gond. Az Office-t nem könnyű lepucolni a gépről... Én első körben leszedném egyelőre a 13-ast is. [Ebben] a videóban lévő dolgokat kellene végigzongorázni, (registry-ben csak óvatosan!) majd install, és update próba. 10-es van ugyan a videóban de ugyanaz a séma mindegyiknél.
-
aclandiae
senior tag
válasz
magellan2600
üzenetére
Egy 2019-es felment véletlenül silent telepítővel. Azt a hivatalos uninstallerrel leszedtem, majd visszatettem a 2013-at.
-
magellan2600
tag
Akkor hiába van "Sikeres" státuszba az előzményekbe, valamiért nem tudja az updateket telepíteni, és gondolom ezzel próbálkozik folyamatosan. Korábban nem volt az Officenak valamilyen verziója ezen a gépen?
-
aclandiae
senior tag
Nincsenek.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
2013-as verzióhoz van kulcsom. Ezt a Microsoft honlapjáról letöltöttem.
Rögtön a telepítés megkezdésekor kéri a kulcsot, beírom, elfogadja. Végez a telepítéssel.
Újraindítást követően Frissítésekről értesít, amiket a WU-en keresztül (Gépház) letölt és telepít.Eddig jó is lenne, viszont minden újraindításnál ugyanezt ismétlődik
A frissítési előzményekben szám szerint a kilencedik (9) ugyanilyennél járok(!).Ma a katalógusból letöltöttem a frissítéseket, mondván majd egyesével felteszem. Akkor viszont hibaüzenetet kapok mindegyiknél. (Igen, a megfelelő verziót töltöttem le...)
Próbáltam a WU-szolgáltatás letiltását, majd Panter, Softwaredistribution, Temp mappák törlése után. Ugyanez az eredmény.
Kerestem olyan 2013-at, amibe minden frissítés alapból integrált, de ahhoz meg nem fogadja el a kulcsot. -
"ezt nem veszi a be a gyomrom"
Tudom, hogy a te gyomrod nem veszi be, a gyomorműködésednek már többször hangot adtál, ettől függetlenül működik a dolog.
Hozzád hasonlóan én is csak találgatom a beszerzés pontos útját, de nem lehet "annyira" illegális, mivel MS hagyja és elfogadja. (Nyilván érdekében is áll, különben NEM hagyná).
Hagyd már ezt a "100ezerbe kerülő" bullshitet. A listaáraknak kb. annyi köze van a tényleges értékhez és a tényleges értékesítési összegekhez, mint nekem az agysebészethez.
-
cigam
titán
válasz
liszi70
üzenetére
Igen. Teljesen életszerű, hogy egy több mint 100ezerbe kerülő program legálisan hozzájuk került úgy, hogy nekik megéri 3000.-ért odaadni neked. Ráadásul ipari mennyiségben. Én sok mesét láttam már, de ezt nem veszi a be a gyomrom.
Itt az aprón is hirdetnek ilyen csalók. -
cigam
titán
Illegális forrásból szerezve.
Persze az EU-ban Az OEM és mennyiségi licence is továbbadható, de gyakran a mennyiségi licence-eket darabonként osztják meg, holott azt egységes egészként kellene kezelni.
Vagy csak van egy jó szériaszámgenerátoruk(leesett a teherautóról...), és az MS tojik rá(egy darabig, amíg aztán le nem tiltja) Sokan úgy érvelnek ha 3-4 évig okés, már megérte, de ezzel csak ezeket a neppereket pénzeled, és nem lesz legális kópiád.
---Adott egy Excel tábla ami internetről tölti le az adatokat. Van benne egy oszlopdiagram, amit beszúrtam egy PowerPoint prezentációba.
De!
Csak akkor hajlandó frissülni, ha a Powerpointba, egyszer rábökök jobb gombbal a diagramra, és kiválasztom az "Adatok szerkesztése" menüpontot. Ez átdob az Excel-be. És innentől fogva újra létrejön a kapcsolat, és amit szerkesztek az Excel-ben, az azonnal érvényre jut a PowerPoint diagramon.
Mi a trükkje ennek a kapcsolatnak? Miért kell ilyen fura módonmindíg újra létrehozni a kapcsolatot? Ez egy egy több 10 oldalas slide-on elég macera. Mit csináltam rosszul? -
Kátai
senior tag
Homályosítsatok már fel,hogy hogy a viharba tudják ezt ennyiért adni [link] ?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!
Nekem is csak a tárhely a fontos ebből ezért kérnk tanácsot tőletek.
Ha ezt a csomagot megveszem amit linkelek akkor tényleg 6 TB tárhelyet ad összesen? Fejenként 1 TB-ot vagy az 1 TB osztja el 6 embernek? És ha 6TB kapok akkor ,hogy tudnám azt beállítani,hogy mivel csak én szeretném használni de ,hogy tudjam mind a 6TB kihasználni filmek tárolására pld...És ,hogy mind a /TB lássa a Mac Mini is meg a telo is apple tv is ipad is? Hozzá lehet 6 fiókot adni a One Drivehoz? Előre is köszi a válaszokat..
Most a Mall-on akciósan van csak a hétvégén..:https://www.mall.hu/szoftver/microsoft-office-365-home-hungarian-6gq-00912-Arra ég valaki válaszolna ,hogy akkor 6 email cím kell majd hozzá vagy ,hogy lehet előcsalogatni a 6TB tárhelyeket egyesével addig világos.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy a 2003-as office után feltettem a office 2007-est, de sajnos nem tud függvényeket ábrázolni.
Egy olyan egyszerű feladatot akartam megoldani excellben, hogy egy grafikonon ábrázolni 6 év növekvő forgalmát
A 2003-asban végigvitt a varászló, adat mező, érték mező stb. a x tengelyen voltak az évek, az y tengelyen a mennyiségek, a görbe pedig az adott évhez tartozó mennyiségi pontokat kötötte össze.
Ehhez képest a 2007-excell 1 kattintásos (gondolom ez fícsör, mint az apple, ahol 1 opciód van,m mert biztos úgyis azt akarod
), és az X tengelyen az évek sorszámát jeleníti meg (1-8) az Y tengelyen a mennyiséget, majd rajzol 2 grafikont, ahol a menyiségeket is meg az éveket is ábrázolja.
Semmilyen opciót, állítási lehetőséget nem találtam. Kb 1 órát szívattam magam vele, de rájöttem, hogy ez egyszerűen nem tudja. A 2003-as officban ez ,még gyerekjáték volt.Érdemesebb visszatenni a 2003-as office-t? Vagy az ilyen összetettebb feladatokat oldjam meg más programban? Rajzoljam meg kézzel kockás papíron és szkenneljem be? Vagy bízzam ezt a redmondiakra, és ne akarjak prezentációt csinálni...?

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az igaz, hogy ha van egy O365 Home (personal) kulcsom és aktiválom, azt át tudom alakítani Family előfizetésre?
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Valaki találkozott már azzal a hibával, hogy az office 2016 vagy 2019 telepítés elszáll "30015-11"-es hibával? Nem tudom felrakni sem a 2019-et, sem a 2016-ot. Neten azt olvasom, hogy régi office kavar be, de letöröltem már minden visszamaradt mappát, elemet, registryből is és ugyanaz, megakad a telepítés. Valami ötlet?
-
gyu84
tag
Sziasztok!
Office 365 egyszemélyes előfizetés vásárlásán gondolkodom, igazából az 1 TB tárhely ami igazán vonzó benne, most is 365-öt használok otthon, csak a cégest, azt meg nem pakolnám tele a személyes dolgaimmal.Tavaly Black Friday-kor kb féláron adták a viszonteladók, gondolom idén sem lesz másként. Pl most is az Árukeresőn a QQ2-00012D cikkszámú 15 ezer forint körül mozog.
Ha megveszem majd ezt viszonteladótól akkor hány napom van aktválni?
Vagy ha pl veszek 2 db-ot, a másodikat tudom aktiválni mondjuk 1 év múlva, vagy csak x nap, mondjuk 30-60 nap van rá a vásárlástól?
Persze hónapra lebontva az MS-nél az a 2000 Ft se vágja földhöz az embert, de ha lehet így spórolni akkor miért ne
Vett már valaki így O365-öt?
Előre is köszi
-
HaZsolt
őstag
Az office 2019 és az office 365 között mi a különbség? Ezek ugyanazok? Csak egy office létezik és ez az office 365?
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott két céges Office 365 Otthoni verzíó előfizetés. Éveken keresztül úgy működtünk, hogy ezzel a két email fiókkal léptek be a kollégák, legyen Mac vagy Wines gép. Mindkét előfizetés esetében, a telepítés címszó alatt látható milyen eszközök vannak bejelentkezve az adott email címmel.
Amennyiben jól emlékszem, email címenként max. 10 eszköz volt engedélyezve. Gondolom mindkét esetben volt egy megosztás, nem emlékszem pontosan.
Jelenleg annak ellenére, hogy az egyik email címnél 7 telepítést látok, másodiknál pedig 9 telepítést, nem tudunk belépni egyik email címmel sem: elértük a maximális bejelentkezést.
Amiben még szeretnék segítséget kérni, a megosztás:
"Önnek és legfeljebb 5 másik személynek járnak az alábbiak:
Az előfizetést megosztva használó személyek az összes eszközükön telepíthetik az Office-t és egyszerre 5 eszközön lehetnek bejelentkezve."Jól értelmezem, hogy emailként 5 személlyel meg tudom osztani akik egyenként 5 különböző eszközön be tudnak jelentkezni az office-ba?
Akkor ez 25 bejelentkezés összesen, 25 különböző eszközön?
Hogy csinálnátok? Mit javasoltok?
Egyelőre ott tartok, hogy mindenkinek akinek wines eszköze van, át fogjuk írni a gép nevét, így könyebb lesz beazonosítani az office oldalon.
Szerk: két email amin két külön céges előfizetés van, összesen 50 eszközre biztosítja a jövőben az Office-ba való bejelentkezést?
-
Ahogy írtam is, nem az "összetevőket", a mappában szereplő szolgáltatásokat akarom törölni. A kérdésem arra vonatkozott, hogy az ikonokat, illetve az ikonokat tartalmazó mappát törölhetem-e anélkül, hogy ez problémát okozzon. Ha máshonnan ezek az összetevők előhívhatók, akkor törlöm őket a startmenüből. (Szeretek kiirtani minden, számomra felesleges tartalmat a start-menüből. (Is.
) Van benne pont elég hülyeség, amit a win nem enged törölni, külső progival meg már nem akarok.
) -
Sziasztok!
Office 2019 Pro létrehozott a start-menüben egy Office-eszközök mappát, ezekkel az összetevőkkel. Ezek indíthatók máshonnan is az office-ból, gondolok itt a Word, Excel, Publisher és PowerPoint kezelőfelületeire, vagy csak innen lehet előhívni ezeket a szolgáltatásokat? (Nem mintha szükségem lenne rájuk, azt sem tudom, mik ezek, soha nem használtam őket.
) Okozhat gondot az ikonok, illetve az ikonokat tartalmazó "Office-eszközök" mappa törlése? -
NGA
addikt
A piacon vásároltam egy Office 2019 Home Student verziót bontatlanul. Az a bajom, hogy a csomagolás német. Azt látom, hogy ezt adhatták valamihez. A kérdésem az, hogy ezt fel tudom magyarul telepíteni? Nincs hozzá adathordozó, gondolom egy klucs van csak a csomagban.
Kép róla:
[link] -
-
-
andreas49
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
https://support.office.com/hu-hu/article/az-office-elt%C3%A1vol%C3%ADt%C3%A1sa-pc-r%C5%91l-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8#OfficeVersion=Office_Kattint%C3%A1sra_vagy_MSI
a 2. módszer szerint az oldal alján, ha ez nem sikerül, akkor az utolsó szerint. -
-
Sziasztok! Kéne, egy kis segítség. Office 2016 Pro volt a gépemen. Feltelepítettem az Office 2019 Pro-t, és az alkalmazások ikonjai nem változtak meg! Ergo, az összes alkalmazás a régi 2016-os ikonokat használja. A 2016 Pro-t leszedtem a gépről, de semmi változás.
Hogyan tudom rávenni, hogy a 2019-es ikonokat használja? -
-
s.roland93
csendes tag
Jó Napot! Egy olyan problémám lenne, hogy adott egy powerpoint .ppsx formátumú fájl és sajnos nem játsza le a benne található videókat, nem aktív a lejátszás gomb. win7 64bit fut alatta. próbáltam 2010es, 2016os verzióval és azzal sem. Természetesen teljes telepítést végeztem. Illetve próbáltam adobet és java alkalmazást is telepíteni és nem ment. Az utolsó próbálkozásom az volt, hogy telepítettem még egyszer és ugyan úgy egy másik gépre. a problémás gépen mindig fent áll a probléma, a másikon működik. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a tippeket.
Illetve az még kimaradt, hogy amikor megnyitok egy új ablakot és onnan próbálom megnyitni akkor ezt írja ki:
Természetesen eredeti példányról beszélünk
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Újratelepíteném a rendszert a gépemen, és ebbe beletartozik az Office 2019 is. Tudnátok abban segíteni, hogy az Outlook 2019 beállításait hogyan tudnám ingyenesen elmenteni, hogy az új rendszerre vissza tudjam állítani?
Nem a levelekre és a címjegyzékre gondolok, a .pst fájlt elmentettem, viszont a program megjelenítési beállításait, valamint a 4 email fiók beállításait nem szeretném hosszadalmasan újra beállítani. A jelszavakat megértem, hogy nem lehet esetleg lementeni, de a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), valahol sejthető is volt.

Hozzád hasonlóan én is csak találgatom a beszerzés pontos útját, de nem lehet "annyira" illegális, mivel MS hagyja és elfogadja. (Nyilván érdekében is áll, különben NEM hagyná).