Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, hogy ha szeretnék egy legális Office-t, akkor hol tudom azt a leginkább költséghatékonyan beszerezni? Az se baj, ha már használt.

Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Hali.
Telekom zene opció mire szolgál és elofizeteseskent hogy tudom aktiválni?Szerk.
psz, nem ide. Torolheto. -
modflow
veterán
Szeretném az Office-t telefonon aktiválni, de ez a szám csak kicsörög és csend hallható:
(06) 800 18749Talán rossz számot hívok?
-
Delila_1
veterán
válasz
daninet
üzenetére
Excelben 1 sorban megjeleníted a legördülőket, például érvényesítés formában. Fölötte legyen címsor.
Wordben megírod a szöveget úgy, hogy a változó kifejezések helyére Word mezőt állítasz be. Körlevélként mented, ahova mindig az Excelben aktuálisan kiválasztott adatokat töltöd be.
Az Excelben egy HA függvénnyel beírathatod a választást (A vagy B) is.
-
-
Sziasztok
Keresem a legjobb szoftvert a kovetkezore:
Van egy kb 20 oldalas dokumentum amit minden projekt elott letre kell hoznunk, amolyan execution plan. Ez egy standard dolog, mindig ugyanaz a tartalma, csak az adat valtozik.
Az kellene, hogy vegigmegyek egy rakas checkbox-on, legordulo opcion, szovegdobozon es a vegen kijon a dokumentum. Tehat ezeket ne manualisan kelljen beirkalni.Access jo otletnek tunt de ahogy elkezdtem rajottem, hogy ez inkabb azonos oldalakat dob ki reportkent es kicsit korulmenyesnek erezem kulonallo reportokat egy reportba belenyomni.
Mi erre a legjobb megoldas?
-
aDaM909
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A megvásárolható verziók közül?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
aDaM909
tag
Üdv! Melyik Office verzió a legstabilabb?
-
palfitom
félisten
Sziasztok!
Sérült, hibás Microsoft Office fájlok javítására milyen programot vagy módszert tudtok javasolni?
XLSX fájlok sérültek meg.
" A file sérült, ezért nem nyitható meg." - Az Office hibajavítója nem hoz eredményt.Köszi!

-
zolee001
őstag
Üdvözlet
Office 365 tanári verzioban van e Sharepoint vagy esetleg ez iskolánként változik?
A probléma az,hogy amikor a szóban forgo tanár az office.com-on bejelentkezve belép az SP online felületére akkor uj siteokat stb nem tud létrehozni,semmi erre utalo menü nem elérhetö.
Köszönettel -
Hello! Van egy Word dokumentum, 2-3 oldalon tartalomjegyzékkel, ami hivatkozásokkal van ellátva, a megfelelő helyre ugrik a dokumentumban. A tartalomjegyzékre automatikus sorszámozás lett beállítva (1.; 1.1.; 1.1.1. stb.). Magában a dokumentumban nem lettek a sorszámok begépelve. Hogy lehetne azt megcsinálni, hogy az adott szövegrész megkapja a tartalomjegyzékben szereplő címének a sorszámát? (Pl. tartalomban 1. Bevezetés, akkor az 1. kerüljön oda magában a szövegben is a Bevezetés elé) Köszi!
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Szégyen. Intel HD3000 Win 10 installer által felrakott GPU driver nem kompatibilis az Office-al

Mivel menüből nem lehet a nemlétező/nem látható menü miatt kinyomni, ezért registry-ben kell kinyomni a hardveres gyorsítást és ennyi.
Az időmet jól elszórakozta ez a probléma, még jó hogy érzésre ilyen GPU driver jellegű probléma volt.
office, driver, gpu, glitch, nincs menü, hiányzó szöveg, hiányzó menük, nem látszódnak a szövegek, intel
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Ezt találtam Google Calendar to Office 365 szinkronizálásra.
Jól értem, hogy ezzel lehet oda vissza szinkronizálni?
-
fajvedo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat!
Nem tudtam, hogy nem jár support a tisztaszoftveres termékekhez, viszont a tisztaszoftver.hu oldalon ez szerepel:
"Office 365 szoftverrel, telepítéssel, használattal kapcsolatos ügyfélszolgálat
Microsoft Office terméktámogatás
https://support.microsoft.com/hu-hu/contactus/"Tehát csak van valamilyen support, ha kiírják a weboldalra. A tisztaszoftveres szerződésnek van online elérhető verziója? Ezt be tudnád linkelni?
-
zolee001
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Igen,részben
Egyirányu sync lesz csak,,gmailböl inportál de bejegyzést nem tud irni.
Gmail fiokodban a beállitások résznél lekérdezed a naptárad linkjét és megosztod magaddal .(már ha nem akarod hogy a neten kinnt egyen bárki számára)
Majd a kapott linket az outlook account settings,internet calendar mezöben felveszed . -
L3zl13
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Ide még jönne egy kérdésem.
Azt be tudom valahogy állítani rule-nak, hogy egy adott domainből érkező (@valami.com címről érkező összes) levelet egy megadott mappába rakjon?
Ahogy nézem, csak már címjegyzékben lévő vagy már olyan címet tudok beállítani, amiről már kaptam üzenetet.
Valamit félre néztem, vagy kézzel tényleg nem tudok írni címet?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ilyet láttatok már, hogy telepítés után így indul az Office 2016 miután kiírja az alapértelmezett fájtársítós blablát?
Hiányoznak a szövegek az ablakból. Nem tudni hova kattintani.
Ez mi? Összeakadt a GPU driver? A fura az, hogy ugyanezen Win 10 Pro X64 gépen egy Hyper-V virtualizált Win 10 Pro X64 guest oprendszeren megy hibátlanul

Köszönöm tippeiteket előre is!

-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a Google Naptárat szinkronizáljam az Office 365 (outlook.com) naptárával? Nem egyszeri szinkronizációra gondolok, hanem ha valamit felviszek a Gmail naptárba akkor az bírodik az outlook Naptrába is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
1 szint kb, de a szolgáltatások Outlook szinten jobb.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Szerintetek érdemes Gmailről Office 365-re váltani?
Leginkább az Outlook levelezés érdekelne plusz az 1 TB OneDrive tárhely.Van itt bárki aki használt korábban Gmailt?
Mennyire jobb / rosszabb az Outlook a Gmailtől? -
fajvedo
csendes tag
válasz
fajvedo
üzenetére
A tisztaszoftver felé is jeleztem emailben a problémát, ők szerencsére segítettek megoldani a problémát.
Törölték a tisztaszoftveres regisztrációmat, így már nem vagyok jogosult az Office365 használatára, pedig aktív nappali tagozatos jogviszonyom van az elte-n.
Végülis ez is megoldás a problémára ...A tisztaszoftvereseknek írt levelemben nem használtam durva vagy fenyegető hangnemet, egy egyszerű hivatalos levél volt.
-
w.miki
veterán
Office-ban hol lehet megnézni, melyik változat van a gépen?

DELL Inspiron 5378-on van egy előre telepített próba office. De melyik verzió? -
L3zl13
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Settings (fogaskerék) -> Your App Settings/Mail -> Mail/Automatic Processing -> Inbox and Sweep Rules
Illetve ha Outlook kliensből szerver oldali szabályt készítessz akkor az a szerveren fog futni és független lesz attól, hogy utána mivel nyitod meg a mailboxot.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Illetve még annyi lenne a kérdésem, hogy az OWA-ban lehet létrehozni szabályokat mint pl. Gmailben vagy mint az Outlook kliensben. Erre azért lenne szükségem mert nem mindig az Outlook kliensből lenne használva a levelezés és az lenne a jó ha az Webmailben is lenne lehetőségem mappákba csoportosítani a leveleket különböző szabályok alapján.
-
-
fajvedo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemi hallgató vagyok aktív jogviszonnyal.
Tisztaszoftver keretében Office 365 ProPlust használok. A Powerpoint használata közben nem tudok menteni.
Szerettem volna ezt a hibát a Microsoft support-nak jelezni, de ők azt mondták nem foglalkoznak a tisztaszoftveres office-okkal. A tisztaszoftveresek pedig azt mondják forduljak a Microsoft support-hoz.Úgy érzem, mintha a Microsoft support lusta lenne és megpróbál valamilyen mondva csinált indokkal elhajtani. Az ő terméküket használom, amiért az állam évente több milliárd forintot kifizet, szerintem a támogatás is jár a termékekhez.
Kinek jelezhetném a problémát?
-
daimonion
senior tag
Hogy a f*szba jössz te ide az én fejem felett pálcát törni ?
Jól érzékelem, hogy ha már kifogytál az érvekből jön a trágárkodás ? Miért is ? Igen szemléletes példával mutattam be Neked azt , hogy amit kérdeztél a való életben hogyan s működne. Fáj az igazság ? sajnálom. Fiatal vagy tapasztalatlan kapsz még az élettől ennél nagyobb pofonokat is.A témához kapcsolódva
local1Igen a világ az előfizetéses rendszerek felé mennek mert így sokkal többet kaszálhatnak. De manapság már a szolgáltatásokon van a lényegi hangsúly. Ma már a Cloud körül forog a világ és azon,hogy minnél több eszközön lehessen elérni a fájlokat. Én ezért is szeretem az O365-öt kerek kompakt az egész plusz a családnak is van office mindenkinek.Nekem bejön ez a konstrukció még úgy is, hogy "életem végéig is kell fizetnem

-
-
Rick3D
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Milyen jó hogy beosztod nekem azt hogyan kellene élnem de még az én pénzemet is hogy mire kellene szerinted költenem ... Ohh szarul ?
Egy pillanatig sem gondolnám hogy szarul élek viszont mindig van hová fejlődni a kérdés az hogy ki mennyivel elégszik meg.A példa amit írtál pedig inkább no comment kategóriába esik nálam. Kritikán aluli az hogy tolvajnak mersz azért nevezni mert megmertem kérdezni hogy érdemben mi a különbség és továbbá mert nem a havi fizus verziót választottam hanem az egy összegben fizetendőt. Biztosan azért nem vettem fel soha hitelt mert én mindig tovább nyújtózkodok mint a takaróm. Egy deka annyi hitelt soha semmire sem , mindent saját magam fizettem ki és gyűjtögettem össze. Hogy a f*szba jössz te ide az én fejem felett pálcát törni ? Egyáltalán akárki feje fölött ?
Én pedig 23 vagyok és azt javaslom a gyermekeidnek tanítsd meg azt a sok mindent amit leírtál. Sajnos én pedig nyitott szemmel járok a világban és élek a lehetőségeimmel.Végezetül pedig gratulálok 50 éves létedre ehhez az irományhoz.Nálam innentől off a téma , nem vagyok hajlandó ekkora ostobasággal tovább foglalkozni.
-
daimonion
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem is kell rezsit fizetnem és meg sem fordult még egyszer sem a fejemben hogy pl az Office-t NE legálisan szerezzem be. Ha valaki xarul él ne akarjon milliomosként költeni. Magyarul addig kell nyújtózkodni ameddig a takaró ér. Nem tudom mit szolnál ahhoz, hogy betörnék hozzád megenném a hűtődből a kaját, Nézném egy kicsit a Tv, majd aludnék az ágyadba jól összegyürném a lepedőt, majd miután ezt megtudod és megkérdezed, hogy miért , nem tudsz saját lakásba aludni ? azt válaszolnám, hogy sajnos az élethelyzetem nem engedi meg a saját albérletet és lakást meg kell gondolnom, hogy mire is költök
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez egy igen szélsőséges példa de sztem jól mutatja a mai emberek gondolkodását.
ha ninbcs rá pénzem akkor NEM veszem meg vagy gyüjtök rá amíg lesz rá lehetőségem ,DE nem lopom el.
Sajnos Én már 50 vagyok és nem fogok e téren megváltozni.SharpSA
sajnos kell mert ez a világ ilyen. Több az az ember aki szívfájdalom nélkül inkább használ egy aktivátort mint hogy programot legálisan vegyen.Ezen a Téren Magyarország nem dicsekedhet
Feketén fut a Magyarországon telepített szoftverek harmada -
Rick3D
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Egyébként mielőtt még jobban kiakadnál. Megvásároltam az officet és minden egyes program ami van a gépemen jogtiszta semmi torrent. (Nem mintha bármi közöd lenne hozzá , csak a poén kedvéért írom le) Ahogy írta local1 baromira nem mindegy havonta mire megy el és mennyi. Az olyan programok amiket sokat használok abszolút megérte node például az officet csak azért vettem meg hogy ne kelljen a torrentel szórakoznom ... nekem csak hébe hóba van rá szükségem és ámbár nem nagy összeg a havi 2000 de van olyan szolgáltatás ahova jobban kell és valóban használom is. Voltak akik accokat árultak 500 forintért
Azon jót mosolyogtam. Ja és hogy helyesbítsek , nincs ájfonom és okos-tévém. Érdekes módon én tudtam magamnak olyan telefont választani ami illik a felhasználási formához ... 50e ... pedig simán lehetett volna s8 vagy tökömsetudja mi most a menő de minek ? Minek adjak olyan termékre vagy előfizetésre pénzt amit úgy sem használok ki? Ahogy nem volt és nincs szükségem épül termékekre meg sok ezres androidokra úgy pl a tárhelyre sincs szükségem ... Lehet rám mondani hogy sóher vagyok vagy s*arrágó de végén így vagy úgy nekem marad több másra vagy a zsebembe. Tudatos vásárlásnak hívják a másikat pedig pénzszórásnak ... amikor olyanért adsz pénzt amire valójában nincs is szükséged.Kicsit elkanyarodtunk hisz megtudtam mi a kettő között a különbség és local1 is fantáziált azóta

-
daimonion
senior tag
Én komolyan lehidalok.Ezek vagyunk Mi Magyarok. Az íjfónért okostévékért , pc alkatrészekért kiadunk többszázezer forintot az egy szaros Officért képtelen valaki kiadni havi 2099 Ft-ot ???

-
Rick3D
senior tag
válasz
üzenetére
Én nem tudok lopott kulcsokról. Láttam pár dolcsiért - kicsivel többért és még többért. Csupán annyi volt a kérdésem hogy mi a különbség köztük , van -e hatással a felhasználásra. Mint kiderült a 365 változattal jobban járok. Egyébként meg ugyan már öregem
a világ nem változott olyan túl sokat az elmúlt pár évben. Az időjárás, na az változik 
-
daimonion
senior tag
Ez nem de menj fel az office oldalára és látod, hogy mi a különbség az között amit belinkeltél és egy előfizetéses Office 365 között.De ezen az oldalon is leírtuk már linkelve párszor.
lényeg a lényegbe hogy egy Office 365 LÉNYEGESEN TÖBB szolgáltatással bír mint egy Office 2016 amiben van Excel, powerponit meg word.De ha Neked ennyi elég akkro használd azt -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
https://outlook.live.com/owa/ oldalra belépve szeretném megváltoztatni a Beállítások / Általános / Régió és időzóna alatt a nyelvet magyarról angolra. Amint megteszem és szeretném menteni (az "Alapértelmezett mappák átnevezése a megadott nyelvnek megfelelően" opció be van pipálva) az alábbi hiba üzenetet kapom:
"One or more folders have the same name as the following default Outlook folders: "Cégek". Until you rename or delete all folders with conflicting names, you'll encounter problems with your language settings in the Region and time zone settings in Options."
Erre van valakinek valami ötlete?
Csak mert már mindenhol megnéztem és sehol nincs ilyen mappa, hogy "Cégek".... ez egy privát levelezés és nem is hoztam létre ilyet (bár akkor nem írta volna, hogy "default").
Mindenképpen át szeretném állítani de nem megy.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Kaphatnék egy gyors felvilágosítást hogy mi a különbség a 6-12 dolláros - 10e ~ forint környéki és a sok tizezer forintba kerülő ms office között ?
Számomra is világos hogy a 6-12 dolláros ársáv " lepottyant a kocsiról" kategória de az miért is baj ? Hátrányt szenvedek akármiben ha olyan kulcsot regisztrálok be ? Nem értem ...
Milyen hatással van a felhasználásra ? -
daimonion
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
A megújításnak többféle módja van. Bármelyik módot is választja azonban, bizonyosodjon meg arról, hogy ugyanazzal a Microsoft-fiókkal végzi a megújítást, mint amelyikkel létrehozta az előfizetését.
Ha ismétlődő számlázáson alapuló előfizetéssel rendelkezik, az előfizetés addig folytatódik, amíg le nem mondja. A számlázási beállítások a Microsoft-fiók webhelyen jelennek meg, miután bejelentkezett az Office megvásárlásához használt Microsoft-fiókkal.
Ha nincs engedélyezve az ismétlődő számlázás, akkor látogasson el a www.office.com/renew webhelyre, és vásároljon egy ismétlődő számlázáson alapuló Office 365-előfizetést. A többletidőt automatikusan hozzáadjuk a meglévő előfizetéséből hátralevő időhöz.
Ha azon a kereskedőn keresztül szeretné a megújítást végezni, akitől vásárolta az Office 365-öt, keresse fel ismét a kereskedőt, és vásároljon még egy egyéves, feltöltőkártyás előfizetést. Kövesse a csomagoláson látható telepítési utasításokat – azok megegyeznek az új előfizetés létrehozásakor alkalmazott lépésekkel. A többletidőt automatikusan hozzáadjuk a meglévő előfizetéséből hátralevő időhöz.Tessék.Csak azt nem értem, hogy ha megvetted és ahhoz meg kell MS fiók,hogy aktiváld akkor miért nem nézted meg az oldalon a FAQ-t ? [link]
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy a Microsoft árat emelne -- a devizaárfolyamok nem feltétlenül a hozzájuk tartoznak...

Jelenleg az O365 a kettőből az egyik nagy fejőstehenük, szerintem nem akarják bántani. Miután pedig példányonkénti mozgó költségeik nincsenek, olcsóbb/ingyenes alternatíva viszont annál inkább (nem számolva persze a 1Drive-val), nagyon nem áll érdekükben az emelés.
Legalábbis nagyon remélem...

MaCS
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ezt mégis honnét tudnánk???

Az elmúlt években nem drágult.
MaCS
-
SharpSA
veterán
válasz
daimonion
üzenetére
Persze, de ha van olcsóbban ugyanaz, akkor azt veszem meg. És most is van 15990-ért: Microsoft Office 365 Egyszemélyes verzió
-
-
válasz
default.
üzenetére
Legfőképpen azért rossz, mert valótlan az alapja.
Ha van mondjuk egy mennyiségi licenccel rendelkező cég, aminél ugye nincsenek gépenkénti kulcsok, hanem maga a helyi rendszergazda felel a túlhasználat megelőzéséért. Itt ugye lehet alkalom a trükközésre, műszakilag működhet is (számtalanszor működik is), könnyen lehet, hogy senki ne fog vele lebukni.
Csakhogy a felhasználás feltétele az, hogy a felhasználó az adott szervezet tevékenysége keretében használja fel a szoftvert, ami nyilván nem igaz -- tehát jogosulatlan a felhasználás.
Ez igaz a szerverszimulálós megoldásra is. Technikailag átmegy az ellenőrzésen, de a használat jogalapja teljesen illegitim marad, olyan jogalapról meg nem tudok, hogy az Ebay-en hirdetés-vásárlás jogtisztává tenné a trükközős felhasználást. Talán hihetetlen, de még az olyan makulátlan és a törvényességre minden körülmények között önfeláldozóan ügyelő piactereken, mint amilyen az Ebay, is előfordulhatnak hébe-hóba, elszigetelt esetként nem 100%-osan tiszta ajánlatok. (sarcasm)
Ha kipakolják a lakásodat, nem hiszem, hogy elfogadnád a betörő azon védekezését, hogy álkulccsal milyen ügyesen ki tudta nyitni a zárat, tehát semmi okod a panaszra. Sőt, még akkor sem nagyon lennél ezzel boldog, ha nem vinne el semmit, csak éppen a szabadságod alatt bent lakott volna...
Teszem hozzá: nem vagyok véres szájú nagycég-védő, sőt, nem egy esetben védtem sikerrel a "felhasználói" álláspontot jogosulatlan felhasználási ügyekben. Mondjuk úgy, hogy van némi fogalmam a témáról.
Arra viszont nem látok védhető érvet, hogy valaki a havi 2000 Ft-os díjat is ki akarja cselezni, ahelyett, hogy mondjuk ingyenes megoldást választana.
MaCS
-
default.
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Az mit jelent, hogy "mennyiségi licenszkészletből kilopott kulcsok"?
Ez olyan, mint az MSDN kulcs a Windowshoz? Vagy már felhasznált kulcs? Vagy ez miért rossz?
És ha illegális, akkor hogy hirdethetik Ebay-en ilyen sok pozitív visszajelzéssel?Köszönöm szépen,
Üdv -
daimonion
senior tag
válasz
default.
üzenetére
EZ a TE választásod
Egyszemélyes Office 365 éves vagy havi fizetéssel .Ha nincs egy összegben 21.000Ft -ot akkor havi 2100 körül van sztem ennyit megér bőven.Ráadásul LEGÁLIS mindig van hozzá frissítés és a kompatibilitási gondok is megoldódnak.Plusz lezs 1Tb tárhelyed mert abból meg sosem elég
Ismertető
• Optimális választás egyéni használatra
• 1 PC-n vagy Macen, 1 táblagépen (iPadet, Android- vagy Windows táblagépet is beleértve), valamint 1 telefonon
• A Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook és a OneNote teljesen telepített verziója, továbbá a Publisher és az Access PC-re készült változata
• Exkluzív frissítések és új funkciók
• 1 TB OneDrive-tárterület a felhőben
• Díjmentes Microsoft terméktámogatás csevegőn vagy telefonon keresztülAz előfizetés automatikusan megújul, de bármikor lemondható.
A Windows 7 vagy újabb, valamint a Mac OS X 10.10 rendszerrel kompatibilis.
Az összes nyelven elérhető. -
válasz
default.
üzenetére
Ezek nem legális megoldások.
A feltörés nyilván nem az, az olcsó licencek pedig jellemzően mennyiségi licenckészletből kilopott kulcsok.
A KMSauto egy rafinált, de nem legális megoldás, amolyan álcázós-behazudós elven működik.
Az éves előfizetésnél szerintem nincs jobb, pláne, ha családi.
Szerintem nem hülyeség az az elv, hogy ha használunk egy fizetős szolgáltatást, akkor fizessük is meg az árát -- ha nem nem fizetjük meg, ne használjuk. Ez a mi választási lehetőségünk.
MaCS
-
default.
őstag
Szervusztok.
Szeretnék vásárolni egy MS Office 2013, vagy 2016 csomagot kizárólag otthoni felhasználásra.Láttam youtube-on több videót, hogy a srácok letöltik a hivatalos honlapról, majd valami "KMS auto" nevű loaderrel aktiválják. Ez legális volna? Kicsit furcsálom a dolgot.
Illetve Ebay-en pedig látok nagyon olcsón (1-2e Ft) Office kulcsokat,
"Top Seller"-ektől, 99%-os pozitív visszajelzésekkel. Ezek legális, tiszta kulcsok?Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
Ebben maximálisan egyetértek Veled, szerintem is legyen az embernek stabil mailcíme! (Sosem értettem EZÉT SEM azokat, akik kizárólag a munkahelyi címüket használják, pedig pár évente munkahelyet váltanak, aztán küldözgetik az értesítéseket a címmódosulásról.) A gond az, hogy ez időnként külső okok miatt nem kivitelezhető.
Volt olyan életfogytig tartónak tervezett címem, ami a szolgáltató jóvoltából szűnt meg, és sok barátom is járt már így. De úgy is, hogy valahogy elkutyulták a dolgot, ezért szűnt meg a fixnek szánt címük. A lényeg az, hogy erre nem lehet garancia, ezért ordas nagy baromságnak tartom, ha egy szolgáltatásnál ezt nem lehet módosítani.
MaCS
UI: Egy domainnevemet történetesen azért vagyok kénytelen fenntartani, megy egyetlen egy fontos szolgáltatást nagyon sok éve ehhez regisztráltam. Borzasztóan idegesít!
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Kérdés, hogy ennek vajon mi az értelme.
Az emailcím nem egy állandó személyes azonosító, bármikor megszűnhet.
Pont olyan ez, mint ha a lakcímemhez kötnének egy szolgáltatást, pedig ahhoz szükségszerűen semmi köze.MaCS
-
daimonion
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Kérdezt a supportot .
De világosan le lett írva sztem.az O365 előfizetést az x@gmail címre vetted és ahhoz társítottad.Hiába írzs át mindent ( sztem) y@gmail ra attól még az x@gmailhoz társították az előfizetést.De mondom hívd fel a supportot hátha Ők tudnak ebben segíteni -
daimonion
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
nem.
A bejelentkezéshez az ezzel az Office-verzióval társított fiókot használja. Ez a fiók lehet egy Microsoft-fiók, illetve egy munkahelyi vagy iskolai fiók. -
mr.tamasbiro
őstag
az office365 otthoni verziójához aktivált,társított email címet meg lehet változtatni másik email címre?
-
válasz
daimonion
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Pont erre voltam kíváncsi. Tegnap óta annyit változott a helyzet, hogy finoman szólva meggyőztek arról, hogy csak akkor váltsak az egyébként 5 felhasználós egyetemi licencre, ha teljesen egyetem-nyilvános a felhasználás. Tekintettel viszont arra, hogy paradox módon pont az egyetemi anyaok nem azok, inkább fizetek a MS-nak.
Köszönöm az útmutatást!
MaCS
-
daimonion
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Office ügyfélszolgálat
Viszont találtam egy kérdést ez lehet Rád vonatkozik
Mi történik, ha az Office 365 Otthoni verzióra vonatkozó előfizetésemet átalakítom az Office 365 Egyszemélyes verzióra vagy az Office 365 Egyetemista verzióra vonatkozó előfizetéssé?
Microsoft-fiókjához csak egyetlen aktív előfizetés tartozhat. Ha az Office 365 Otthoni verzióra vonatkozó előfizetésének lejárta előtt aktiválja az Office 365 Egyszemélyes verzióra vagy az Office 365 Egyetemista verzióra vonatkozó előfizetését, az Office 365 Otthoni verzióra vonatkozó előfizetése az abból hátralevő időtartamra átalakul az Office 365 Egyszemélyes verzióra vagy az Office 365 Egyetemista verzióra vonatkozó előfizetéssé (attól függően, hogy melyiket választotta). Az Office-t azonban csak annyi eszközre telepítheti, amennyit az új előfizetési csomag megenged: 1 PC-re vagy Macre, továbbá 1 táblagépre és 1 telefonra az Office 365 Egyszemélyes verzió esetében, és legfeljebb 2 PC-re, Macre vagy táblagépre, továbbá 2 telefonra az Office 365 Egyetemista verzió esetében. Azonnal elveszti tehát az Office 365 Otthoni verzió azon lehetőségét, hogy legfeljebb 5 PC-re és/vagy Macre, továbbá 5 táblagépre és 5 telefonra telepítheti az Office-t. Ezért célszerű várni az Office 365 Egyszemélyes verzióra vagy az Office 365 Egyetemista verzióra vonatkozó előfizetésének aktiválásával addig, amíg le nem jár az Office 365 Otthoni verzióra vonatkozó előfizetése, hogy ne veszítse el a telepítési lehetőségeket. -
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Az Office 365 előfizetésem lejár, és nem is hosszabbítanám meg, mivel az egyetemtől is kapok egy azonos jogosultságokkal járó (5 gépre telepíthető) licencet.
A kérdésem az, hogy hogyan tudok átállni a meglevőről az újra, különös tekintettel:
- a OneDrive-ban levő anyagaimmal, amiknek az ismételt feltöltése a jelenlegi sávszélességemmel több mint egy hetet venne igénybe,
- a családban megosztott egyik lincecreazaz hol és mit kell átírni.
A OneDrive kapcsán az ügyfélszolgálat szerint csak a le- majd feltöltés játszik, de több helyen találtam utalást egy Flow nevű szolgáltatásra, ami mintha erre szolgálna.
Köszönettel: MaCS
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok!
A munkahelyen frissítették az Officet 2016-ra. Eddig Excelben működött a Ctrl+L billentyű kombináció a lefelé kitöltés funkció. Most táblázat beszúrása funkciót dobja fel ami a Ctrl+R bill. kombináció lenne. A lefelé kitöltésre most a Ctrl+J, ami viszont a jobbra kitöltés lenne. Mit lehet ezzel kezdeni? Van valahol valami beállítási lehetőség amit testre lehetne szabni? -
szucstom
őstag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Adott egy Visio 2016, frissen telepítve. Eddig 2010-es verziót használtam és akadt egy kis gondom. Hogyan tudnám elérni azt, hogy a '16-os verzió lássa a '10-est? Az adatvédelmi beállításokban minden ki van pipálva, viszont alul van 3 rádiógomb, ami inaktív és az van kiválasztva, hogy a kiválasztott fájltípusok ne legyenek megnyitva. Fent ahol írja a 2003-as és 2010-es fájltípust, ha benne van a pipa, ha nincs, ugyanúgy nem engedi a korábbi fájltípust megnyitni...
Előre is köszi a segítséget
-
maci25
aktív tag
Sziasztok.
Office 2016 vásárlásán gondolkodom és nem tudom érdemes e várni vele kicsit és akkor már a 2019 venni?
Ha nem használnám a onenote 2016 -t akkor biztosan nem várnák. Excel,word outlook szerintem kb nem tud nekem kihagyhatatlan + funkciót adni.
Az OnenNote -t főként surface táblán rajzolásra használom.
Vélemény?Ja, office 365 előfizetésem lejárt és azt váltanám.
-
modflow
veterán
Üdv.
Van egy eredeti Win10-em és eredeti Office Professional Plus 2013 -am.
Használnom kellett a Visio-t, ami bevallom progival lett aktiválva.
Azt már letöröltem, viszont ma kiírta az Office, hogy nincs aktiválva.
Gondolom a hack hazavágta az eredeti sorozatszámomat.
Most nem találom...
Honnan tudom ezt kinyerni, hogy újra aktiválni tudja az Office-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- PlayStation 5
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

psz, nem ide. Torolheto.

Egy pillanatig sem gondolnám hogy szarul élek viszont mindig van hová fejlődni a kérdés az hogy ki mennyivel elégszik meg.A példa amit írtál pedig inkább no comment kategóriába esik nálam. Kritikán aluli az hogy tolvajnak mersz azért nevezni mert megmertem kérdezni hogy érdemben mi a különbség és továbbá mert nem a havi fizus verziót választottam hanem az egy összegben fizetendőt. Biztosan azért nem vettem fel soha hitelt mert én mindig tovább nyújtózkodok mint a takaróm. Egy deka annyi hitelt soha semmire sem , mindent saját magam fizettem ki és gyűjtögettem össze. Hogy a f*szba jössz te ide az én fejem felett pálcát törni ? Egyáltalán akárki feje fölött ?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)