Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
üzenetére
Próbálgatom itt a pana rawokkal, de nekem sehogy sem tetszik az eredmény, lehet én csinálok valamit rosszul
Részletek lehúzott zajszűréssel sincsenek, a színek meg még döglöttebbek. Az viszont tetszik, hogy nem kínozza a laptopomat sem, a jó öreg t520 a lr alatt már izzad néha, C1-el viszont a ventit sem kellett bekapcsolnom, a proci 40 fok alatt maradt 
-
madgie
titán
válasz
üzenetére
Én ajánlottam anno a színprofilok használatát, mikor a kolléga kifogásolta az A7S színeit. Elég pontosak szvsz azok a profilok, én például elégedetten hümmögtem pár éjszakai képnél is, mennyire szép kékeket hoz a Sony Landscape módban (a Fujitól szerintem jobbakat!). De asszem a Portrait mód is bevált, mikor portréknál néztem, de ebben már nem vagyok teljesen biztos. Mindegy is, nem akartam újabb vitát indítani ezzel, mindenesetre szerintem a Pana alapprofil melletti Sigma sárgítás, Camdiox booster elszínezés és ND "színhűség" ellenében én bármikor az A7S-re szavaznék.
És egyébként a fél videósvilág is ezt teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- LG LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen routert?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Részletek lehúzott zajszűréssel sincsenek, a színek meg még döglöttebbek. Az viszont tetszik, hogy nem kínozza a laptopomat sem, a jó öreg t520 a lr alatt már izzad néha, C1-el viszont a ventit sem kellett bekapcsolnom, a proci 40 fok alatt maradt