- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- Vissza a PC Masterrace-re
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
investing.com-on kétféle VWCE-t tudok a portfóliómhoz adni, xetra és frankfurt. ha RC-nél veszem őket, akkor melyiket rögzítsem, tudtok ebben segíteni? köszi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Stanlee
őstag
Masik tema, André Kostolanyitol melyik konyvet olvastatok, melyiket javasoljatok elolvasasra?
Tegnap nezegettem tole videokat a 80-as es 90-es evekbol, nagyon jo ovlt az oreg szovege, szivesen olvasnek tole valamit, de annyi konyve van, hogy nem tudom melyiket olvassam el.
Ha valaki irodalmazni akar, akkor nem javaslom Clason: The richest man in Babilon eredeti kiadasanak valamilyen ujranyomott valtozatat, mivel nagyon korulmenyes megerteni a nyelvezete miatt: pl.: "Make of thy dwelling a profitable investment". Maga a konyv es amit at akar adni meg mindig helytallo majd igy 100 evvel az eredeti kiadas utan is
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Lmh
őstag
válasz Stanlee #55392 üzenetére
bármennyi pénzben merek veled fogadni hogy fog még nőni az árfolyam. csak arra nem mernék fogadni egyetlen fillérrel sem hogy mennyivel hányszor és meddig minden masodpercben nő, csak aztán csőkken is xD
szoval kicsit konkretabban tedd fel a kerdest. mert igy konnyu igazat mondani. youtuber "szakertok" is igy hamukáznak ossze-vissza.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Stanlee
őstag
válasz FehérHolló #55391 üzenetére
Rakerdeztem, hogy fog-e noni a BTC arfolyam, es azt irta, hogy: "I will say yes"
Az oldal validnak tunik, igy veszek fel hitelt a lakasra es veszek rajta BTC-t.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Kicsit talán off, vagy mégsem….
Tudja esetleg valaki, hogy fog-e valaha újra működni a Mobilkincstár és a Webkincstár Apple készülékeken? -
Veron
addikt
Akkor mi van ha egy >750e Ft eü. szolgáltatásról szóló számlát küldök be az EPbe? A keret maximumáig visszautalják az összeget, vagy bináris jelleggel meg sem próbálják, ha túllóg a kereten?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Elemental
addikt
válasz MasterMark #55374 üzenetére
Ha rámegyek a rendelkezésre, akkor nem tudok újrabefektetést választani (újrabefektetést csak az esedékességfizetés előtt 30 nappal lehet rögzíteni), csak pénzszámla és banki átutalás. Gondolom ha pénzszámlát választok, akkor ide, a MÁK számlára jön? A kérdés, hogy mikor tudok újrabefektetést választani? Mi az, hogy 30 nappal az esedékességfizetés előtt?
Az utolsóra válaszolok magamnak talán. Ha jól értem az esedékesség 07.20, akkor 06.20-án tudok ujrabefektetést választani?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz MasterMark #55361 üzenetére
Tudom hol van,arra kattintva egyenlítettem ki, és mint írtam a tranzakció történetben ott is van, viszont még mindig nem látom a rendszerben.
RC-t azért írtam mert ott (is) van pénzszámla, és TBSZ, azt hittem erre utalsz a pénzszámlával.Gabás: Én is így tudtam, de látva, hogy 2 nap alatt átment MasterMark-nak gondoltam, hogy nálam is működni fog
Ha már nem lesz elérhető amit "vettem", akkor majd ott csücsül a számlán az € és választhatok, hogy 5 évest veszek és ülök benne, vagy a kisebb kamatú 3 évest, vagy költségmentesen ki tudom utalni Revolutra?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Elemental
addikt
Üdv!
Van MÁK számlán MÁP+ és PMÁP. Kell ezekkel valamit csinálnom, vagy csak 5 év múlva amikor lejárnak?
Most a PMÁP-nál megjelent valami összeg, valami esedékességfizetési opció. Ezen kell állítani valamit? -
ivana
Ármester
válasz MasterMark #55371 üzenetére
Anélkül tudod átfolyatni a pénzt, hogy beutalnád. Pl. veszel gyógyszert és ha nincs elég egyenleged a EP számlán akkor a bankkártyádról vonja a pénzt. Vagyis aki ismeri a Curve kártyát ahhoz hasonló.
-
aAron_
őstag
válasz MasterMark #55364 üzenetére
Nyilvános ajánlattételben minden le van írva részletesen.
What is your ikigai?
-
nort_on
senior tag
válasz MasterMark #55364 üzenetére
Mert pozitív lett az infláció az eurostat szerint.
-
nort_on
senior tag
-
MasterMark
titán
Egyébként most megjelent a két új PEMÁP és most több kamatot ír mint eddig. Most akkor hogy van?
1 meg 1.25 helyett lett 1.55 meg 2.05.
szerk.: Ja látom, infláció + 0,75 és infláció + 1,25. Ott már összeadva mutatja.
Az előzőnél akkor nem volt infláció?[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz Mercutio_ #55358 üzenetére
Igen, MÁK-ról van szó. El van dugva a bankkártyás befizetés euróra. Csak azon a formon találni meg, ahol PEMÁP-ot veszel és írja, hogy csak a pénzszámláról egyenlíthető ki, ott a szövegben van egy link, hogy bankkártyás befizetés.
szerk.: Vagy nem tudom miért írtad az RC-t, ahogy látom te is kártyával fizettél be, nem?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Kobe
veterán
Hat akkor nem artana tajekoztatni errol az EP munkatarsait, mi az aktualis folyamat, mert nekem kikuldtek a valaszt hogy kuldjem be postan inkabb
Egyebkent meg ezzel sikerult egy ordas nagy pofont adniuk a szarnak:
2020. december 27. napjától lehetősége van elszámolható termékekről kiállított számlák e-mailes beküldésére is
Figyelem! Szolgáltatás igénybevételekről szóló számlák leadása továbbra is csak minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott hiteles elektronikus-, vagy eredeti papír alapú számla nyomtatott formájában lehetségesVagyis pl egy sima fogorvos vagy akarmilyen orvosi szamlat NEM tudsz elektronikusan bekuldeni, max a patikaban kivaltott gyogyszerekrol szolot. (sok orvos meg mindig nem ad hiteles, alairt e szamla peldanyt)
Gyakorlatban megneznem, hogy aki idoszakosan ad le papirt, hanyan fogjak autocummantani sajat magukat azzal hogy egyik felevel elmegy a postara, a masik felevel meg emailezget, mert 2 fele dolgozni olyan jo.
Javitaniuk nem sikerult a folyamaton de legalabb csinaltak egy felesleges elagazast benne
Mercutio_ : aki elelmes az nem parkoltat penzt az EP szamlajan, mert minek, ha jobban dolgozhat mashol is az az osszeg. EP szamlat kersz az olyan vasarlasokrol ami beleesik, szamlat beadod, kifizetesre zaroljak fedezethianyosan, utana beutalod az osszeget es ok rogton utaljak is vissza a szamla erteket mondvan lett fedezet.
Penzed is megmaradt, adod is kevesebb lett mintha cafibol meg innen onnan toltenel ra, es adojovairasod is lett mert befizettel -
Mercutio_
félisten
válasz MasterMark #55271 üzenetére
MÁK, nem RC
06.02 óta "Teljesíthető" státuszban van a 2023/X PEMÁP vételem MÁK tranzakció történet szerint, simple szerint 10:59-kor teljesült a kártyás vásárlás/átment az összeg, (Revo számláról el is tűnt) de se a beutalt €-t se az érte megvett PEMÁP-ot nem látom az "Áttekintés" menüben/Portfolióban
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Gyógyszerek miért nem jó az EP-kártya? Szinte minden gyógyszertárban már elfogadják
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SzGee
aktív tag
elfogadja az MKB a scannelt számlát, sőt én a telefonnal fényképeztem le a számlát és emailben küldtem be, és két nap múlva a számlámon volt az ellenérték
az összesítőt kellett csatolni elektonikus aláírással2020-12-21
2021-től egyszerűsödik a számlabeküldés. Termékek elszámolhatósága szkennelt számlák alapján
Tisztelt Pénztártagjaink!
Pénztárunknál 2020. december 27. napjától lehetősége van elszámolható termékekről kiállított számlák e-mailes beküldésére is, amivel most csupán három egyszerű lépésben elszámolhatja egészségszámlás termékvásárlásait.
Töltse ki pdf formában, és lássa el hiteles elektronikus aláírással az Igénybejelentő nyomtatványt. A hiteles e-aláíráshoz segítséget és a szükséges információkat eléri az AVDH hiteles elektronikus aláírásról szóló tájékoztatónkban. Szkennelje be a számlá(ka)t pdf formában, melyhez megfelelő ingyenes szkennelő mobil applikációkat elérhet a Play áruházban és az AppStore felületein is. Küldje be szkennelt egészségpénztári számláit és a kapcsolódó, hiteles e-aláírással ellátott igénybejelentő nyomtatványt a szamla@mkbep.hu e-mail címre, nevének, tagsági azonosítójának az e-mail tárgyában vagy szövegében történő megadása mellett.
Figyelem! Szolgáltatás igénybevételekről szóló számlák leadása továbbra is csak minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott hiteles elektronikus-, vagy eredeti papír alapú számla nyomtatott formájában lehetséges.
Kérjük, a leadott számlák mellé minden esetben csatolják az (e-mailes küldés esetén elektronikus aláírással ellátott, papír alapú leadás esetén az eredetiben aláírt) igénybejelentőt is.
Budapest, 2020.12. 21.[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
Kobe
veterán
válasz Lex Icon #55349 üzenetére
A regisztracio eselyesen once in a lifetime tortenet, annal letojja az ember ha 1x meg kell jelenni szemelyesen vagy postazni.
Mivel a szamla elszamolas hataridoket minden EP maskent kezeli - van aki havonta csak 1x fogad be fix hataridore, van akinel 30, vagy 90 nap, mashol 180 nap az elszamolasi hatarido, ezert annak aki rendszeresen porgeti rajta a casht (es egyebkent kb mindent online intez) , nem csak parkoltatja, elegge pain in the ass tud lenni havonta kokorszaki nyomtatgatassal meg hataridore urnahoz jarulassal szenvedni -
Veron
addikt
épp ma küldtem el az Erstét a francba.
babavárót akartam igényelni, de kiderült, hogy feleségem lakcímét csak ő módosíthatja személyesen, mert senkit sem érdekel, hogy orvosi javaslatra feküdnie kell.
magát a babavárót lehet meghatalmazás útján intézni, de a lakcímváltozás-bejelentést nem.
2021-ben, az EU-ban, gratulálok!@Kobe: idióta Prémium arról is papíralapú számlát kér, amiről amúgy digitálist kapok. kérdeztem, hogy ennek mi értelme, de nem válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz Lex Icon #55350 üzenetére
Igen.
#55351 Kobe:
Beregisztral egy ilyen szolgaltatohoz mint ez a Billingo pl, vagy nem tudom a tobbi is tudja ezt valoszinuleg, szamlazz.hu stb. es meg van oldva.A rendszerintegracio amit emlitesz szerintem szinten ossze lesz rakva lassan, latod a NAV-hoz is bekotottek a penztargepeket, a szamlazo rendszereket, halad ez csak lassan.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz aujjobba #55348 üzenetére
Nyilvan, de sajnos az EP nel az elszamolhato szolgaltatasok es gyogyszerek legtobbje meg tradicionalis kisboltban / patikaban megy.... Na nekik magyarazd el hogy emailben kuldjon szamlat
Nagyobb cegek, maganeu szolgaltatok mar most is igy csinaljakEgyebkent en kva egyszeruen megoldanam, online szamla adatbazis, lekerdezheto, maganszemelynek kiallitott szamlaban ott az adoszam. A csaladtagokat, szolgaltatasra jogosultakat EP oldalon ne tagi ID val, hanem adoazonositoval vegyuk fel.
Legyen kotezo az EP nevere kerni a szamlat, ne sajat nevre, adott EP pedig periodikusan letolti a nevere kialljtott szamlakat es osszematcheli adoszamok alapjan a tagokkal. Done. -
Kobe
veterán
válasz Lex Icon #55344 üzenetére
Es kezicsokolom, hany sarki patika fog neked PDF ben emailben elkuldeni barmilyen szamlat?
En spec arra gondoltam hogy akar ilyennel is ki lehetne valtani a jo oreg MKB-s hany db szamlat kuldesz be, hany forint ertekben alairt palirlapokat, egy sima online urlappal pl, meg hogy legyen valami erzete annak hogy hiteles masolatot kuld be, ha a user esetleg nekiallna pl paintben szamozgatni a szamlat / erteket
aujjoba: ez csak a valtozasbejelentokre, szemelyes adatok frissitesere, egyeb elszamolo urlapokra vonatkozik. En is hasznalom egy ideje, szart sem er. Felvittem az alairt adategyezteto formot es jott a notification hogy kuldjem el a szemelyim masolatat postan (beleraktam a digitalis csomagba is). Szamlaelszamolasnal detto, koszonjuk, varjuk az eredetieket postan (maga azbigenybejelento feladhato vele, de semmit nem er mert nem szamoljak el a szamlak beerkezese elott ugysrm)
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
aujjobba
addikt
Epp irom, hogy az MKB-nal ez mukodik bizonyos esetekben.
'Amennyiben tagi adataiban bármilyen változás történik (állandó lakcímet, levelezési címet vagy bankszámlaszámot változtat, szolgáltatásra jogosultat/haláleseti kedvezményezettet felvesz, töröl, stb.) [..] Amennyiben elektronikus ügyintézésre regisztrált, Személyes tárhelyén keresztül, elektronikusan is megküldheti a nyomtatványt, vagy aláírását AVDH-val hitelesítve a Dokumentum feltöltés menüpontban feltöltheti, illetve személyesen, vagy postai úton küldheti be.'
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz aujjobba #55342 üzenetére
Mondjuk az egeszsegpenztarak, MKB included elfogadhatnanak mar a hagyomanyos papiros modozat helyett vmi modernebbet is. Pl digitalisan alairt scannelt masolatot, vagy hasonlot.
Ez hogy ajanlott postazgatni kell (tobb nap) + utana a levelet 14 napra karantenba rakjak (pandemia rohej) es utana 10 munkanap a feldolgozasi ido, eleg vicces tempo 2021ben.
Siman lehetne feltoltessel, plusz a szamlaszamokat le lehet kerdezni NAVOnline-ban igy eleg hamar kiderulne ha valaki belefotosoppolt a masolatba -
aujjobba
addikt
válasz Lex Icon #55341 üzenetére
Pozitiv tapasztalat: MKB EP elfogadott tolem AVDH-val alairt dokumentumokat.
Nem a belepeshez, mar tag vagyok egy ideje, hanem ugyintezeshez meglevo tagkent.Egyebkent ha a konyvelo meghatalmazottad, akkor kezzel is ugyanugy szabalyosan alairhat helyetted, nem? Csatolva a meghatalmazast, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Lex Icon
senior tag
válasz MasterMark #55339 üzenetére
Azért, mert az Ügyfélkapu jelszót simán odaadják ennek-annak (családtag, könyvelő,...) Így nem biztos, hogy az írja alá, akié az ÜfK.
Eredetileg ez lett volna a cél, de nem gondolták végig.
Erre lenne jó megoldás az e-személyi, de ahhoz meg kell egy olvasó. A telefonos olvasó pedig nincs még megoldva. Amióta e-személyim van, gondolkodtam, hogy veszek olvasót, de rájöttem, hogy sehol se tudom használni (nem fogadják el). Hivatalos szervnek meg tudok küldeni sima ÜfK-val (KAÜ) iratokat az e-Papír szolgáltatással.
Szóval technika meg eszköz is volna csak a bürokrácia megeszi reggelire. A vicc az, hogy az állami szervek fejlődőképesebbek ebből a szempontból, mint az őskövület bankok és biztosítók.[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz MasterMark #55339 üzenetére
Ügyfélkapun nem lehet "kézzel" aláírni.
Azt én se nagyon értem miért jobb nekik ez, pedig a digitális még szerintem biztonságosabb is...Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
MasterMark
titán
-
aujjobba
addikt
válasz racskobalazs #55334 üzenetére
Erre szokott jönni a fejlesztői mentegetőzés, hogy ‘dehát localhost-on működött’
-
ivana
Ármester
válasz MasterMark #55332 üzenetére
Engem az cseszett fel, hogy csak kinyomtatva volt jó nekik. Ügyfélkapuval aláírva nem jó, csak az A4-es lap kinyomtatva kézzel aláírva az jó.
-
racskobalazs
senior tag
válasz aujjobba #55333 üzenetére
Ha ez, akkor erre nem lenne valami teszt környezet, hogy ne az élesen mókoljanak?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
aujjobba
addikt
válasz MasterMark #55327 üzenetére
Tuti megint tulterheleses tamadas folyik, lattunk mar ilyenre peldat a kozelmultban tobbszor is!
Vagy csak probaljak megjavitani hogy menjen iOS alatt, de elbalfackodtak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
5. Egyszerűsített ügyfél-átvilágítás
15. § (3) A szolgáltató az (1) bekezdésben meghatározott intézkedéseket
a) a szolgáltató által üzemeltetett, biztonságos, védett, az 5. §-ban meghatározott felügyeletet ellátó szerv által meghatározott módon, előzetesen auditált elektronikus hírközlő eszköz útján
[...] is elvégezheti. 2017. évi LIII. törvényAllianz akarja, hogy postázzam mert csak kizárólag úgy lehet és hivatkoztak erre a törvényre. Erre bemásoltam nekik ezt ebből, és azóta nem válaszoltak.
Switch Tax
-
G@ben
addikt
A webkincstár másnál sem megy?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Kobe
veterán
válasz aujjobba #55318 üzenetére
Szerintem ostoba feltetelezes, hogy a nep ongosdoskodasra nevelese barnilyen szinten is teriteken lenne, eppen aktualisan regnalo hatalomtol fuggetlenul. 30 'demokratikus' ev alatt nem volt ra igeny, 50 ev telt el a rendszer elesitese ota, nem volt ra igeny.
Miert pont most, vagy ezutan lenne? -
aujjobba
addikt
Hogyan lehetne a nepet az ongondoskodas fele terelni?
Merthat gondolom az lenne a valodi megoldas a vegen.
Jelenleg vannak osztonzok, peldaul az adojovairas.
Gondolom ezzel parhuzamban a jelenlegi nyugdijjarulekot nem lehet fokozatosan csokkenteni, mert akkor nem maradna penzt a jelenlegi nyugdijakra. -
Kobe
veterán
-
Mercutio_
félisten
"Miután a múlt század hetvenes éveitől a létező nyugdíjrendszer működése vezetett oda, hogy csökkenni kezdett a gyerekszám..."
Na, innentől már semmi nem lepett meg.
szvsz gáz az egész fejtegetés.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mgoogyi
Topikgazda
-
aujjobba
addikt
r/hungary-n olvastam mar, itt nem.
Azt nem ertem, hogy ha hirtelen mindenki bevallalna 2-3 gyereket, akkor annak a rengeteg uj gyereknek mikor nyugdijas lesz ki fogja fizetni az ellatasat?
Megintcsak sok-sok gyerek kell majd, nem?
Ordogi kornek tunik, mivel az idosek nem lesznek kevesebben, legalabbis az ellentkezoje a tendencia. -
jcage
tag
válasz MasterMark #55310 üzenetére
Őszintén, még sosem próbáltam, de fura lenne 30m+-t kártyával fizetnem.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
veterán
vállalkozásomnak van befektetési számlája... az elmúlt 1 évben olajban volt a pénz (cirka 70% hozam jött így össze) mibe lenne érdemes manapság pakolni ahol azért 5-10% közötti éves hozam elérhető ...? Szerintem főként ETF irányba nézelődnék...
-
Kobe
veterán
Vótmá?
-
veterán
válasz mgoogyi #55257 üzenetére
nekem egyik ismerős pont ezt játszotta... volt 15m hitelük (2008-ban) havi 60 körüli törlesztő és volt befektetési lehetőség ahol 100+ havi hozamot ígétek nekik ... kb 1 évig ment aztán (sejthető mi történt):
- elbukták a befektetett összeget is
- és a 60-ról 200e lett a törlesztés
Körülbelül a gazdasági totálkár fogalma... Szóval a hitel törlesztésnél azt is nézze az ember, hogy lehet hogy most jó a hozam, de ha egy 2008-as válságot ki kell ülni és közben munkanélküli lesz az ember és a hitel is emelkedik akkor máris más az ásás...
Nálunk most 6,4 millió hitel van még tervünk szerint előtörlesztünk, mert bár 5,2%-os teljesen fix hitel (tehát relatív magas) 4 évre kb 1m "megtakarítást hoz" így most átlagos 5% körüli hozammal 4 év múlva kb ugyanott leszünk... de nem lebeg felettünk a hitel... -
attiati
veterán
IB+TBSZ elég nagy királyság lenne.
-
-
Veron
addikt
Melyik EP-t ajánljátok amihez online lehet csatlakozni és nem túlzó a havidíj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital