- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Lex Icon #55344 üzenetére
Es kezicsokolom, hany sarki patika fog neked PDF ben emailben elkuldeni barmilyen szamlat?
En spec arra gondoltam hogy akar ilyennel is ki lehetne valtani a jo oreg MKB-s hany db szamlat kuldesz be, hany forint ertekben alairt palirlapokat, egy sima online urlappal pl, meg hogy legyen valami erzete annak hogy hiteles masolatot kuld be, ha a user esetleg nekiallna pl paintben szamozgatni a szamlat / erteket
aujjoba: ez csak a valtozasbejelentokre, szemelyes adatok frissitesere, egyeb elszamolo urlapokra vonatkozik. En is hasznalom egy ideje, szart sem er. Felvittem az alairt adategyezteto formot es jott a notification hogy kuldjem el a szemelyim masolatat postan (beleraktam a digitalis csomagba is). Szamlaelszamolasnal detto, koszonjuk, varjuk az eredetieket postan (maga azbigenybejelento feladhato vele, de semmit nem er mert nem szamoljak el a szamlak beerkezese elott ugysrm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- További aktív témák...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest