Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz FehérHolló #15614 üzenetére
Nem kapcsolódik szorosan a témához, és minden indulat nélkül, kizárólag közgazdasági szemmel nézve következő a helyzet, nálunk vidéken. A feleségem várandós, május végén születik az első gyerekünk. Megkérdeztem a védőnőt, hogy a 2000 lelkes faluban mi a helyzet.... megdöbbentő adatok derültek ki: 11 kismama van, aki babát vár. Rajtunk kívül még egy magyar csaj van, a többi roma. Na most. Mivel tanítok is mellék állásban az általános iskolában, tudom, hogy a roma gyerekek 90%-a semmitérő, nem fognak, nem is tudnak majd dolgozni, legalábbis értéket nem igen tudnak majd termelni. Egyszerűen a szellemi szintjük alacsony. Nem ők tehetnek erről, de attól még tény.
Mivel nagyon ledöbbentem, ezért pict elkezdtem nyomozni, érdeklődni. A környékünkön van egy 20000-es, 30000-es város, és megannyi falu. Az arányok ugyanezek. Mire én nyugdíjba mennék cirka 35 év múlva, egyszerűen nem lesz, aki kitermelje a nyugdíjat. Én úgy saccolom, hogy a fordulópont nagyjából 10 éve lehetett és romlik a helyzet folyamatosan. Ebből nagyjából arra következtetek, hogy 10-15 éven belül érezni fogjuk a bajt, és 20-25 éven belül összeomlik az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik