- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Erste --> IBIE TBSZ Transzfer tapasztalatok
Kispesti fiókban csináltam, szerintem azon a környéken senki sem tudja mi az hogy bróker vagy IB, így az ügyintézőmnek (ezentúl Mancika) is egészen új feladat volt.
Szerencsére nem esett pánikba, felhívott valakit másik fiókban vagy az Erste Investmentnél és elmondták neki mit kell csinálni.
Másik szerencse hogy felkészülten mentem, és tudtam Mancikát segíteni.A transzferes formanyomtatványt tollal töltötte ki, elég szívás volt abba a kis rublikába az 5 db U-s kezdetű IB számlaszám azonosítót és a hozzájuk tartozó éveket beírni.
Befizettem ott a bankfiókban készpénzben a szükséges pénzt a transzferhez. Kártyával nem lehetett, így a fiók ATM-jéből vettem fel a KP-t erre.
Utána kitöltöttük az Erste számla bezárást igénylő formanyomtatványt is. Hasznos infó: ha vannak maradvány forintok a TBSZ számlákon azokat fel lehet használni a transzfer díj fizetéséhez. Emiatt elég volt 62000-et befizetnem, TBSZ maradék 8300-al kijön a 70k-s díj.
Viszont maradna rajta 300 forint még kb 0.1 euró ezért kézzel papírra írtam egy nyilatkozatot hogy a számla lezárása érdekében lemondok arról.
A KP-s befizetés meg kézzel nyilatkozatírás elég komikussá tette, de ennek ellenére elégedett vagyok a folyamattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Dell PowerEdge R710
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest