- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Mintcar #3100 üzenetére
Én valami Mol Injector cleaner vagy milyen elnevezésű cuccot használtam korábban is és most is néha. Ebből 0.5%-os dózisban kell az üzemeanyaghoz adni és elvileg csökkenti a lerakódásokat, tisztább égést és ezzel tisztább motorteret biztosít, csökkenti a fogyasztást, tisztítja és tisztán tartja az üzemanyag rendszert és megköti tán a kondenzvizet, nem csökkenti a gázolaj cetánszámát.
Amit én tapasztaltam, az az volt, hogy jobban ment vele a régi, kopott motor, energikusabb lett és simább hangja volt őle, talán kicsivel tényleg kevesebbet is evett.
Aztán, hogy ennek is azóta hogy változott az összetétele és a hatásossága, azt nem tudom. Egy időben nem lehetett kapni, csak valami másik fajtát, aminél az egész flakont kellett adni egy tank üzemanyaghoz és majdnem ugyanannyiba került, mint ez. Mostanában tán megint van. Ez tán 960l üzemanyaghoz elég összesen, tehát kicsit jobban megéri és most olyan 1500-2000Ft körül lehet az ára.
Nem mindíg használom, tiptikusan, ha hosszabb útra megyek, akkor teszek bele inkább és néha egy picivel többet, mint az előírás.
A sűrűbb olajcser periódussal no és persze a jó minőségű ásványi olajjal egyet értek !
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Automata kávégépek
- Óra topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged