Új hozzászólás Aktív témák

• Batman2

őstag

válasz Mintcar #3100 üzenetére

Én valami Mol Injector cleaner vagy milyen elnevezésű cuccot használtam korábban is és most is néha. Ebből 0.5%-os dózisban kell az üzemeanyaghoz adni és elvileg csökkenti a lerakódásokat, tisztább égést és ezzel tisztább motorteret biztosít, csökkenti a fogyasztást, tisztítja és tisztán tartja az üzemanyag rendszert és megköti tán a kondenzvizet, nem csökkenti a gázolaj cetánszámát.

Amit én tapasztaltam, az az volt, hogy jobban ment vele a régi, kopott motor, energikusabb lett és simább hangja volt őle, talán kicsivel tényleg kevesebbet is evett.

Aztán, hogy ennek is azóta hogy változott az összetétele és a hatásossága, azt nem tudom. Egy időben nem lehetett kapni, csak valami másik fajtát, aminél az egész flakont kellett adni egy tank üzemanyaghoz és majdnem ugyanannyiba került, mint ez. Mostanában tán megint van. Ez tán 960l üzemanyaghoz elég összesen, tehát kicsit jobban megéri és most olyan 1500-2000Ft körül lehet az ára.

Nem mindíg használom, tiptikusan, ha hosszabb útra megyek, akkor teszek bele inkább és néha egy picivel többet, mint az előírás.

A sűrűbb olajcser periódussal no és persze a jó minőségű ásványi olajjal egyet értek ! :)

Üdv.:

[ Szerkesztve ]

Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979

Új hozzászólás Aktív témák