Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz
Jim Tonic #12398 üzenetére
Royal garage Szigetszentmiklós. Vágják a Merciket. Vagy még a Mercedes elektronika. Öket nem ismerem a Facebookon olvastam jókat róluk.
-
válasz
molnarpeter #12397 üzenetére
Villanyászat.
-
Tudtok Pesten vagy a környékén jó programozót? Mercihez.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
molnarpeter #12393 üzenetére
Nem feltétlen, B5.5 öt én is néztem, csak most megtetszett ez a merga
tetszik hogy tágas, bár a wv se szűk, de legalább itt is rákérdeztem
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bandi0000 #12391 üzenetére
Tudom, bújjak el (
), de 1m körül prémium trióból simán ráböknék egy A3 1.9 TDI-re. Galvanizált karosszéria, minimális odafigyelést igényel csak, nem fog rohadni, alvázvédő nélkül is elvan. Tucat alkatrészek, minden olcsó, alig eszik, PD sem nyűgös, amíg nem akasztanak rá részecskeszűrőt. Ha kell a sedan, A4 vagy B5.5 Passat is ugyanez kb, csak futóműre kell kicsit többet tartalékolni, de Hart szett van jó áron.
-
MurdR
veterán
válasz
bandi0000 #12391 üzenetére
A C oszályt annyira nem ismerem, de ha nekem most 1millióért kéne kocsit vennem, akkor az 90%, hogy egy w210-es lenne. Tény, hogy rohad mint az istennyila, viszont az 1milliós keretből már szép állapotúak közül lehet mazsolázni. Benzinesből a 320-as soros motor a világvége+1 nap (mondjuk van is neki városi 13literes fogyasztása), dízelből pedig az 5 hengeres 290TD, vagy a 270CDI (facelift). (esetleg E300TD -OM606)
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Nem tudom lehet e itt kérdezni autóvásárlásról, ha nem akkor majd törlik
Igazából ma nézegettem meg jobban egy kocka lámpás C180-at, egészen tetszik, és elgondolkodtam hogy lehet mercit kéne nézni majd annak idején, ha veszek
Alap ötlet fiatalabb kocsi lenne, Insignia, de elég drága is, és tartok az újabb agyon elektronikázott kocsiktól
Szóval mit tudnátok ajánlani merci fronton, ami 1 milka alatt van
szokásos klisék hogy megbízható, legyen benne azért alap elektronika mint a tempomat,klíma, elektromos tükrök stb
Ami lényeg lenne,hogy tágas, mint pl a fentebb említett C180, megbízható elnyűhetetlen motor, benzin vagy diesel mind1 lenne, de nagy távokra nem használnám, illetve nem kell nagy motor, csak a kasznit szolgálja ki, és előzéseknél pályánál ne "kérdezzen már vissza" tehát legyen azért erő, de jó fogyasztással
Létezik ilyen ennyiért? kerek lámpás mercik nem annyira tetszenek, ezek a kockák valahogy jobban bejönnek, de igazából mind1
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szotyika77 #12385 üzenetére
Kisautó dízelben nekem A3 1.9 TDI (gyárilag DPF nélküli) vagy 2.0PDTDI (BKD motorkód) lenne prémium kategóriában a go-to.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak keresünk első autót, és egy Mercedes A osztályra gondolt, 2009-2010-es évjáratra, manuális dizelt nézett ki magának. Érdekelné, hogy szervizelésnél milyen költségekkel számolhat, pl ha 10.000 kmterenként olajcsere van akkor az mennyire jön ki összesen stb.
Illetve érdekelné a tipushibák, illetve a hogy mire kell figyelni vásárláskor.Előre is köszönöm a segitséget!
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
bucihost #12379 üzenetére
A Carglass drága. Nekem is 150 ezret mondtak a 124-es Merci szélvédőjére.
Után gyártott alkatrésszel lényegesen olcsóbb lesz. Én mégis valami drágábbat vennék, nekem 2 évvel ezelőtt került bele Nordglass üveg, és erősen karcolódik. Sötétben a szembejövő autók pont megvilágítják a karcokat, így elég zavaró a kilátásban. -
-
válasz
bucihost #12374 üzenetére
A futásteljesítményt ki fogja olvasni a rendszerből, az meglesz programozás nélkül. A nagyobb gond, és ez költséges lehet, hogy 2003 vége után más tankjeladó került az autókba, az új óraegység csak ezt képes kezelni. A régieknél volt rá programozás.
Szóval nálad is másik tankjeladó kellene, különben nem fogja kijelezni.
Az LCD 15e forint, és magad is tudod cserélni. -
Sziasztok!
El szeretném adni az E270CDI W211-esem, Avantgarde felszereltség.
Tudom, hogy topicban nem illik hirdetni, ezért nem is linkelem be (a Hardveraprón megtalálható)
Az elmúlt 3 évben ráköltöttem kb egy milliót, nagyon jó állapotban van! Az új gazdájának tényleg csak használnia kell! Csakis azért adom el, mert lett valami probléma a gerincemmel és nagyon megterhelő olyan mélyre ülnöm és kiszállnom.Olyannak adnám el aki továbbra is gondos gazdája lesz és szeretni fogja az öreglányt!
-
humax
senior tag
válasz
molnarpeter #12363 üzenetére
-
hzx0
aktív tag
Ebay, AliExpress meg rendelsz egy belevaló Androidos fejegységet. Ez tud mindent amit szeretnél. Ahogyan fentebb a kolega írta. Rádió vételhez kell egy fakra fantom táp. Így nem lesz gond a gyenge vételel. Pest megyében a http://royalgarage.hu tudom ajánlani beszerelésre. Nagyon korrektek. És kimondottan Mercedes autó elektromosságra vannak ráálva. Azt azért meg kell nézni rendelés elött hogy a gyári rádió optikai csatlakozóval van-e csatlakoztatva az erösitőhöz. Ha optikás akkor át kell kábelezni ami plusz költség.
-
humax
senior tag
Üdv
2007 ml Mercedes.
114000 km van benne
szervőolaj folyik.
3 hónapon kint, maid nem üres a szervőolaj tank
ma a Fehérvár abroncs cég nal megnéztünk.
KORMÁNYMŰ nal folyik az olaj jobb oldalon.
az mondtak vagy egy újat kell venni ami drága.
vagy javítani kell, vagy egy javítót kenne venne.Tanácsokat varom.
Tudtuk ere ajánlani Egy megbízható lelkes szerelőt pesten vagy pest megyében?
Előre és köszönöm az időpontot -
Ebayen keress direkt az ML-hez Android rádiót, XTRONS vagy Erisin gyártmányút. Mindent tudnak, megbízhatóal, és azt telepítesz rá, amit akarsz. Én 1,5 éve használok egyet, egyszerűen patent. A rádiójuk gyengébb vételt tud, mint a gyári, de itt vége is az összes negatívumnak.
-
humax
senior tag
üdv
van egy Mercedes-Benz ML (W164) 2007:
mennyire lehet Fejleszteni a média rendszerét ? navigációs ,beépített Bluetooth.
tolatókamera rendszer?
egy ilyet találtam a neten, ere lehet csatlakoztatni a tolatókamerát?
[link]Megbízható szerelő Pesten vagy Pest megyeben, aki azzal foglalkozik?
köszönöm
-
-
Soma040
újonc
Sziasztok!
Adott egy clk 270cdi (209) 2005-ös évjárat. 1 hónapja nagy esőben beázott a motorvezérlő. Menet közben megállt az autó, majd utána már nem inditózott. Valaki járt már így és sikerült megjavíttatni? Ismertek esetleg olyan személyt vagy céget aki ilyennel foglalkozik? Amennyiben nem javítható, bontott motorvezérlőre kicserélni és rátaníttatni kb mennyibe kerülne, ha lehetséges egyáltalán ezt tökéletesen kivitelezni?
Köszönöm előre is!
-
bucihost
senior tag
Sziasztok.
190D 1992.
Még mindig folyamatban van a karbantartás. Viszont mintha nem jutna el az üzemanyag a motorig...
Sejtésem szerint vagy "dugulás", vagy üzemanyag szivattyú lesz a ludas.A kép alapján ha jól sejtem a szivattyúnak valahol a jobb hátsó ülés alatti rész környékén kellene lennie nem? Csak mert ott nincs semmi, vagy a képet értelmezem rosszul ?
Dugulás elhárításra valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest