- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz moha21 #34282 üzenetére
Jah, hát igen, jó, hogy előkerült, az APFC nem szereti az olcsó szünetmentesek kváziszinuszos jelét, lekapcsol a táp ilyenkor.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz moha21 #34282 üzenetére
Én is a passzívot. Egy hibalehetőséggel kevesebb. A tekercs nem nagyon megy tönkre. No meg kedvenc tápom, az FSP ATX400-60THN-P (Bluestorm I) is ilyet tartalmazott.
(#34283) sb: Elsőre valóban jónak néz ki a Scythe. Szerintem mehet. De ne változtass, főleg ne "extra halk" házventik irányába ezen az elképzelésen.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
wrox
őstag
válasz moha21 #32895 üzenetére
Smart UPS APC volt előtte, teljesen új villamos hálózat. És mint írták, volt előtte egy ugyanilyen eset. Egy 30+ ezres táptól nem ezt várja az ember, illetve nem 2 év garanciát. Vásárláskor húztam miatta kicsit a szám (2009 február), de gondoltam a nagy Enermaxnak csak nem lesz baja....
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz moha21 #32895 üzenetére
Volt már pont egy teljesen hasonló eset, szintén Enermax táppal hasonló áramköri elem hibával.
Szerintem egy rosszul megválasztott beszállító is lehet
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
diegho
nagyúr
válasz moha21 #32448 üzenetére
Ha én abból indulnék ki, hogy 1 rossz példány után nem kellene olyan márka, akkor nem is tudom milyen alkatrészeket tennék a gépembe, hiszen több ezer járt már nálam és nem is igazán tudok mondani olyant, amiből nem volt hibás. Pl a híres Mushkin 2db rossz KIT-et küldött egymás után, tehát amit vettem rossz volt és amire cserélték az is, utána a központból felhívtak (igen németországból) és azt mondták azt kérek amit akarok és postázzák a címemre, nem kell fizetnem semmit, ez már jó is lett és naná, hogy a legdrágábbat kértem .
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz moha21 #32027 üzenetére
Nem paradoxon egyáltalán.
"Egyébként konnektorban nem fog 600W-nál többet sem mérni..."
A kiemelt szó magyarázza azt, ami szerinted paradoxon. Tehát én leírtam, hogy nagyon max. 500+150=650W-ot kérhet a gép a táptól, ami tegyük fel 750W a hálózatból (nem annyi, de tegyük fel), viszont ez csak a nagyon max. Az "egyébként" pedig arra vonatkozott, hogy amúgy, mellesleg, egyébként nem fog ennyit kérni úgyse, mert gondolom játékra lesz használva, és akkor szerintem 600W-nál többet nem mérne konnektorból, mert ezt mutatja a több éves tapasztalat. Játék közben jó ha a 60-70%-át eléri a gép a teljes fogyasztásának. Az én gépem pl. COD4 közben lett mérve, és még az 50%-át sem érte el.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
takessz
senior tag
válasz moha21 #31659 üzenetére
menyire jobb ami szerepel a adataimba configot és 6770 et vini fogja?
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
TGWH
őstag
válasz moha21 #29886 üzenetére
Ja. Odáig jutottam, hogy magamnak néztem a leghalkabbakat, de nem moduláris, szóval fingom nincs. Holnap még akkor talán lesz fsp...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz moha21 #29879 üzenetére
Pedig muszáj lesz, akkor köszönöm a segítséget, holnap nézek valami normálisat. Menne ez a codegen is, annyira nem hajtják ki, de ha ráz, az már kissé necces...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz moha21 #29873 üzenetére
Ja, csak ha nem muszáj, akkor nem kéne... lehet lesz egy elfekvőben, épp távgyógyítással próbálom belőni a típusát
-
TGWH
őstag
válasz moha21 #29871 üzenetére
A sajátom sosem csinált ilyet noname táppal... szedtem ki a vonyókat, mert nem bootolt rendesen, erre megrázott a szemetje szerintem pusztán csak codegen
szerk.: de hogy egyértelmű legyen, kell-e cserélni vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Falcon C.
aktív tag
válasz moha21 #29806 üzenetére
"A Kolink egységei tehát bőven megfelelnek oda, ahova szánják őket, ez pedig leginkább a belépőszintű irodai gépek világa. Talán pont a hatszázas az, amit kicsit feljebb, a középkategória aljába is ajánlani merünk."
Nem tudom, mi bajod azzal, hogy valaki kérdez egy márkáról, erre válaszul valaki meg linkel egy rövid magyar nyelvű ismertetőt az egyik termékükről. Ha ennél többet tudsz, írd le bátran, de felesleges belekötni valakibe a segítő szándékáért.
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
balpis
őstag
válasz moha21 #29801 üzenetére
Számomra - aki nagyon nem mondható tápos hozzáértőnek, legfeljebb érdeklődőnek - annyi, hogy pl. hogy a 12V már relatív alacsony-közepes terhelésen (az a konfig - nem írták, hogy tunning lett volna -valahol 300W alatt kért) kikerül az ATX szabványban megengedett 5%-on kívülre. Komoly terhelésnél ki tudja, meddig ment volna el?
Azaz talán relatív jól használható a 600W-osnak mondott táp egy irodai gépbe, dedikált VGA nélkül vagy egy alsó kategóriás VGA mellett. De oda meg inkább vennék egy FSP350-et, még olcsóbban is.[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz moha21 #29391 üzenetére
Most az jön, hogy Chicony...
(#29390) xw3r3w0lfx: Viccen kívül, ha a régebbi típusok közül való akkor igen, azok még megbízhatóak voltak, cserébe nem túl korszerűek ma már.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
BogyóBP
addikt
válasz moha21 #29377 üzenetére
Nekem ilyenem nincs csak sima 2 tűs multimeterem van összvissz..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
MMIX
addikt
válasz moha21 #28251 üzenetére
Kibontva
------------------------------------------
Computex 2012:
Huntkey Military, stb...
-------------------------
SuperFlower
------------------------------
FSP
---------------------------------
Antec
Két különböző tápegység összekötve gyárilag, stb.....
---------------------------Tápegység a mozdonyos házban.
[ Szerkesztve ]
-
andrade
senior tag
válasz moha21 #27239 üzenetére
De arany szíve anyjának a +-5% a táp által szolgáltatott feszültségre vonatkozik semmi köze a túlfeszültségvédelemhez.Itt van a kezemben egy Hexa könyve a túlfeszültségvédelem táblázata
fesz........ kikapcsolási pont
3,3V......... 4,3V
5V............ 6,5V
12V........ 15,5VMellesleg teszek közt a két érték közé mi a francnak írja egybe nem tudom! Kitolok vele kipontozom!
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz moha21 #27230 üzenetére
Arra értettem, hogy eddig még a procit, vga-t, hdd-ket nem vitte el, csak az alaplapot. Mondjuk úgy, hogy az összes védelem közül sikerült 1-et beletenni ami által a többi komponens még nem halt be Egyébként nem ér sokkal többet pár 10 ezer forintnál az egész.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
coolpet
senior tag
válasz moha21 #26590 üzenetére
Hat koszi fiuk, a regi gepembe lenne a cucc, lehet eszkozolok benne egy venticseret, bar az sem tetszik benne hogy fullon porgeti, lehet csak az cicereg aztan kesobb elhallgat. Maga a tappal nincs bajom egyebkent
ha veszek, mindenkepp ujat garisat szeretnek, de ugylatom ezert az osszegert vagy gagyit kapok vagy semmilyent ujan.Koszi!
-
andrade
senior tag
válasz moha21 #25681 üzenetére
Azért el kellet volna olvasni hogy nem csak nálam volt rossz ventillátor elég sokan jelezték itt is.Mellesleg ahogy a mágnesgyűrűt gyártották mivel megnéztem alaposan az gányolás azt normális technológiával is meg lehetett volna csinálni! Egyelőre még csak tőlem tudják hogy mi a baja a ventillátornak nem mástól! Ahonnan ezek származnak ott tucatszámra került gyártásra ez a rossz ventillátor.
-
Mészi Zoli
tag
válasz moha21 #25515 üzenetére
Megkapó feltételezés.
Persze ennyi pénzért lehetne egy szünetmentes táp is beépítve, ami áthidalna 1-2 perces áramszünetet, mentene mindent és leállítaná a gépet is. Nem kellene külön venni szünetmenteset, ami nem egyszerű az aktív PFC miatt.
A minőségi termékeket gyártók túlárazzák a termékeiket, ugyanakkor nem lenne szabad ipari hulladékot kereskedelmi forgalomba hozni. A középkategóriás termékekkel szembeni bizalmatlanság sem véletlen.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz moha21 #25136 üzenetére
Az a problémám, ezzel a használtan egy FSP-t üzletekkel, hogy ha nincs rá már garancia vagy egy csodálatos kis boltba szól a gari, te meg a világ végén laksz, akkor többe lesz a hús, mint a leves ha megáll a táp. Sajnos a tényleg jó használt tápokat meg nem adják annyival olcsóbban és az előéletükről sem tudsz meg mindent.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
vzsryl
nagyúr
válasz moha21 #24850 üzenetére
Egyrészt igazad van teljes mértékben mindkét dologban. Másrészt olyan elenyésző a hatásfokbeli különbség, hogy az általad említett két dologra sincsenek túlzottan nagy kihatással, főleg ezeknél a "kis" teljesítményű tápoknál.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
zka67
őstag
válasz moha21 #24654 üzenetére
Mert egy 400W-os normális táp ennyivel került többe. Nézd, én az LC Powert is normális tápnak tartom. Tisztában vagyok vele, hogy az említett 420-as az nem gamer táp, hanem irodai gépbe való. És nem győztetek meg róla egyáltalán, hogy veszélyes lenne. Itt mindenki csak vagdalkozik a szavakkal, anélkül, hogy egyetlen adatot is mondott volna róla.
Ez no komment inkább. Miért lenne tuti biztos, hogy ha tönkremegy egy táp, az tönkreteszi az egész gépet is? Ezt honnan veszitek? Azért tisztában vagyok egy kapcsolóüzemű táp felépítésével és működésével.
Pár watt meg tényleg nem oszt, nem szoroz. Mennyiről is beszélünk? 5W különbségről?
-
zka67
őstag
-
spartan1
aktív tag
válasz moha21 #24636 üzenetére
Remélem ez is az lesz.Nekem volt már egy 420-as lc-m.9800gtx+ és core duo e7300-at hajtott gond nélkül 1.5 évig.Viszont ami bosszantó,hogy haveromnak az fsp-je behalt és vitte magával a lapot is.Nekem is volt fsp-m és szerettem,szerencsére bajmentes volt..
[ Szerkesztve ]
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
zka67
őstag
válasz moha21 #24631 üzenetére
Nemtom, de szerintem a HKC az nem LC-Power. A HKC egy kínai cég, az LC-Power pedig német. Lehet, hogy hétfőn szétszedek egy tápot és megnézem mi van benne.
Az eddigi információk alapján még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy ez a táp tényleg veszélyes lenne a gépekre nézve. Nemtom-nemtom-nemtom...
Nézd, én sosem mértem 5%-nál nagyobb eltérést a kimeneteken és számomra felfoghatatlan a linkben szereplő 6-7V meg a 16V-os értékek. Ennyinél azonnal meghal minden alkatrész a gépben. A videón szereplő tápegység biztosan hibás volt, mert ilyet tömegesen nem lehet eladni, hiszen tönkremegy a kereskedő, csak ezt tudom elképzelni.
-
zka67
őstag
válasz moha21 #24627 üzenetére
Nem, a maximális fogyasztást a következőképpen kalkulálom: CPU max + HDD(k) adatlap + videokártya max ha van benne + 50W. Mondtam, hogy nem tuningolok és +- 20, 30W nem oszt, nem szoroz. Mint írtam, ezek a gépek ~150W-ra jönnek ki így, de nincsenek fullra hajtva, mivel procit is mindig jóval erősebbet veszek bele, mint amire szükség van.
Nem, nem a biost nézem, hiszen maximális terhelés mellett érdekelt a dolog. Multiméterrel. A táp zaja nem érdekel, azért vannak a kondik, hogy kiszűrjék azt.
A konkrét példa linkjét betennéd, az jobban érdekelne.
-
miko_
tag
válasz moha21 #24605 üzenetére
Szia sajnos igazad volt a szünetmentes se oldotta meg a problémát, viszont ha PS2-es egeret használok akkor nem akad meg, akkor se ha ki be húzogatom a hangfalat az is érdekes hogy bedugtam pendrive-t és indítottam egy másolást után hangfal ki be húzogatás az USB egér akad de a pendrive másol tovább szépen.
-
Phoszphorosz
csendes tag
válasz moha21 #24350 üzenetére
Igen, sajnos csak Everest és BIOS valóban nem túl pontos adatok, de az ACORP-nak csak 8cm-es ventilátora van, ráadásul nem is közvetlen a processzor felett, hanem a tápegység hátoldalán található. Lehet ennyire befolyásolta volna az, hogy felette volt egy működő ventilátor, pici résekkel a táp oldalán? Hozzá kell tennem zárójelben, hogy az új tápot nem szereltem be a másik helyére, hanem a gép mellé helyeztem és csak rádugtam a csatlakozókat. Viszont, ha valóban ekkora hőmérsékletet vezet el a tápegység erről a processzorról, akkor biztosan nem fogom beépíteni, míg nem tudok egy alacsonyabb fogyasztású Sandy rendszert a jelenlegi helyére rakni. Nem akarom az új tápegységem kondenzátorait szárítani ebben a régi konfigban.
Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy ti tápegység hibának vélitek-e a jelenséget, volt-e már valakinek hasonló tapasztalata, vagy megnyugodhatok és tegyem félre a tápot, míg egy normális rendszerbe beépíthetem. -
cracky86
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
válasz moha21 #22795 üzenetére
Hát, ott azért egy kicsit besokallt. Főleg a 12V-s ágon nekem zajosnak tűnik. Az is igaz, hogy ennél már láttam sokkal rosszabbat. De erre mondtam, hogy kihathat a stabilitásra, ha nagy a hullám értéke.
De 42k-t így is megér, ilyen teljesítményű tápot úgysem találok ilyen áron.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
építész
aktív tag
válasz moha21 #22745 üzenetére
Köszi a linket a tesztről. A gyakorlati (statisztikait) fogyasztás nyilván kisebb mint a számított. Necces az a teszt, mert nem egyszerre fogyasztja a négy mag és a videokártya a maximumot. A tápnak azt is bírni kell, ha a négy magon FPU Julia test fut a videokártyát meg valami más teszt fekteti ki és ez megy órákig, közben az ELMŰ felől jönnek a hálózati tranziensek és 32 fokos kánikula van a pamelban. Közben az elkók se száradjanak ki.
Az a 65% meg 80 % hatásfok is gáz. Ha kevésbé terheled a tápodat jobb a hatásfok és kevesebbet is melegszik. A 100W hőnől csak 20W-ot megspórolsz pár év allatt megjön a táp ára a villanyszámlán.bye
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz moha21 #21305 üzenetére
Egyszerűen csak lehet lehet, hogy olyan szigetelést kaptak a kábelek, amik nem olcsók, mert vékonyak, de jól szigetelnek, ráadásul hajlékonyak is. A BQ-nál nagyon figyelnek a minőségre.
Más.: Barátnőmék gépe rosszalkodott. Leállt, búgott stb... Gondoltam táp, de elhozták, hogy nézzem meg. Bekapcsolt elosztóra rákötöttem, majd rádugtam a monitort a kis Radeon 9200SE-re, és hatalmas pukkanás + füst. Az Acorp táp megadta magát. Szerencsére semmit sem vitt magával. De az a bűz amit árasztott, hát majdnem kihullott a hajam...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
hermanyi
addikt
válasz moha21 #21167 üzenetére
Amit a 650 esröl linkeltél valamelyik nap ,de olvastam és reagáltam is rá,hogy nem győzött meg mivel effektíve nem ugyanaz a táp .
És tudom,hogy energiatüskék vannak és nem hozza a ráírt teljesítményt, mert találtam tesztet a témában említett modellről is .És ott is megjegyezték ,és mégis silver minősítést adtak neki a hibái ellenére .És véleményem egyenlőre tartom róla ,hogy amennyiért árulják újonnan 18-20 guriga annyit nem ér de amennyiért hozzájutottam számomra megfelel de ez csak én szubjektív véleményem .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz moha21 #21161 üzenetére
Nem reklám sem semmi hasonlónak írtam csak egyszerűen tényként ,hogy a nálam lévő példány ezt a konfigot elviszi .
Mérni nem mértem,hogy konnektor mennyit vesz fel de ilyen terhelésnél valószínűleg határon tornászik .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Lacc30
csendes tag
válasz moha21 #21094 üzenetére
Ha találok újat, akkor újat és garanciálist, ha nem akkor egyértelmű.
Abban sem voltam biztos, hogy a 300as elég neki, kiindulva a névleg 300as codegen viselkedéséből, de jópár negatív véleményt olvasva, nem is csodálkozom rajta. Vagy 6 éve biztosan megy, de ez már sok neki... -
MMIX
addikt
válasz moha21 #21038 üzenetére
Mi előtt írtam neki rákerestem, kettő van belőle. [link] és [link] mind a kettő neve Lenovo PC6001 az első volt a kérdezett boltban a képen. A címke alján a Total Max Power a trükk. Az első 20A/+12V és 400W a második 18A/+12V és 280W
A sima Total 364W a második Total 264W[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz moha21 #21032 üzenetére
Megmondom őszintén 10 ért szereztem be egy ilyen kis 550-es tápot és van még rá nagyonsok garancia szóval 3 hónapos a tápocska,és úgy gondoltam ennyit bőven megér számomra .
Igen tudom,hogy ugyanezzel a belsővel vagyis hasonlóval készül csak kisebb teljesítménnyel.
Tehát nem teljesen ugyanaz mint a linkelt 650 es tesója.
Nekem sem sok fogalmam van arról,hogy a gépem menyit eszik sohasem mértem még ebben a felállásban ,csak SLI vel és ott azért volt meglepetés számomra fogyasztásban terhelésnél ,de én úgy gondolom ,hogy 550W os kis tápocskának 80+ os hatásfokkal azért illik megbirkózni a jelenlegi konfigommal .
Elvileg a VGA-k gyártó oldalán oda szokott lenni írva mekkora táp szükséges a VGA üzemeltetéséhez de mint ez köztudott azért általában az igencsak eltúlzott .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz moha21 #21003 üzenetére
Köszönöm nagylelkűséged ,hogy adtál némi választ a kérdésemre (igaz 650 es link) de engem lehet tul szubjektív vagyok nem teljesen győzött meg .
Mindegy azért kíváncsiságból beleteszem az E3 as kis 550 est a gépbe és megcibálom ,hogy mégis mit bír . Ami mellette szol az az 5 év gari szerintem ha annyira szar nem adnák meg rá .
De ez csak saját vélemény .
Amúgy azt hittem van saját tapasztalat is valakinek veleAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Corsair CX650F RGB White / Fehér 650W Moduláris Tápegység
- Be Quiet! Dark Power Pro 850W Platinum minősítésű moduláris tápegység eladó
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység