Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMBÓ
aktív tag
válasz Dr. Gonzο #60590 üzenetére
Kinőttem már a játékból
Meg amivel max játszok, arra elég a polcon lévő 5870 is.
Az R280X-re meg előrendeléseket vesznek fel kb 2 hónapos átfutással Majdnem mint a régi rendszerben.
Találtam egy oldalt, ahol a VGA-k fogyasztását mérték meg külön:
[link]Ezek alapján még egy 750-es márkás táp is elviszi a 4x270x-et.
A 850-esek is elég nehezen beszerezhetőek, 1000w vagy a fölötti meg hetek kérdése és hozzájuthatsz...
Ennyi a gond. Ha tud valaki 50k környékén új márkás 1000W-os vagy erősebb tápot, szóljon!
Holnap megyek érte -
tornas
őstag
Ma megnéztem egy 600 W-os M-tech (fényes fekete házas) belsejét. Gyakorlatilag egy az egybe megegyezik a 450-es M-tech-el, azzal a különbséggel, hogy van benne egy PPFC tekercs, amit természetesen a kiáramló levegő útjába helyeztek el. A ventije is ugyanaz. A belsője pedig a Linkworld-től származik. A főtrafója elvileg 300 W-os és maga az elektronika is eléggé alul-méretezett (még ehhez a 300 W-hoz is) illetve hiányos. A címkén szereplő adatok mind a két verzión csupán a töredéke a valóságnak.
Mondanom sem kell, hogy erősen kerülendő ez is.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Corsair hx850w elég lenne 3db 270x nek 0-24be?
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
jim bcs
nagyúr
3db 280X-et akartál ami felsőkategóriás most ehhez képest 4db 270x-et akarsz ami középkategóriás, a 280x-hez viszonyítva óriási butaság
na most kérdezem én van keret 3db felsőkategóriás vga-ra de a tápra sajnálod a lóvét , az a meglátásom neked fogggalmad sincs mit akarsz , ha rám hallgatsz akkor veszel egy erős vga-t mondjuk GTX_780-at hozzá meg egy minőségi 550w-os tápot és nincs az a mostani és ezután megjelenő játék amit ne futtatnál Ultra beállítások mellett
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
István89
tag
Tudom, hogy hülye kérdés, de a XFX 450W Pro ugye lehet felső tápos házba is rakni?
Köszi az eddig segítségeket, sok hasznos információt olvastam itt.
-
Dronte
aktív tag
Hali!
Igazából nem is feltétlen vásárlásról érdeklődök, a kérdésem annyi lenne vajon a tápom elbírja-e majd a következő konfigot (máshol is feltettem, de azért itt is meghallgatom a véleményeket)?
Gigabyte B85M-D3H, Intel Pentium G3220 2x3GHz, 2x4GB 1600 Corsair DDR3, 500GB Samsung vinyó, vmi izémizé dvd író , 7770-es Sapphire Radeon (nem OC).
A tápom pedig: FSP ATX-350GTF (2008 karácsonyán vásároltam), eddig semmiféle problémám nem volt vele (jelenlegi konfigom adatlapomon található)
Köszi!
-
Kube
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de mintha az iArenaról korábban nem olvastam valami túl jót, XILENCE SPS-XP400.(12)R3 ő még hasonló árban van de sajnos még Xilence táppal nem volt dolgom, Az általad említett hexa lenne a következő, az már biztosan tartós darab
Nem tudom Corsair tápok mostanában milyenek nekem még egy CX400-as csoda van, de ha jól tudom még az újakra is 5 év gari van és elég megbízhatóak. Viszont a hexánál kicsit drágábbak szerintem. A Xilencenél nem adnak túl sokat.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
lsc
nagyúr
Üdv
Innen [link] kellene egy minél olcsóbb jó minőségű táp, de a chieftec gps/iarena szériát nem ismerem, a chiconynak meg nem tudom milyen bele van. Egy max 100W-o kajáló irodai konfigba kellene, megbízható halk. Fsp hexa400-at gondoltam, de ha van jó olcsóbban az nem baj.Az élet kegyetlen .
-
Kube
senior tag
180 wattos TDP-t olvastam régen ha jól emlékszem plusz még a többi cucc és akkor még számoljuk hozzá hogy azért a tápegységnél is maradjon szufla. Nekem egy kicsit a 850 kevésnek tűnik főleg ha full terhelésről is szó van, akkor azért már dolgozna keményen. Én a biztonság kedvéért 1000 felé mennék de hát jahhh... van ára
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
gabe92
csendes tag
válasz BomiBoogie #60579 üzenetére
Ehhez a konfighoz lesz majd:
vga: asus r9 270x
proci: AMD FX-8320
lap: ASUS M5A97 Evo R2.0
memória: KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT
vinyó: WD 1TB Black 7200rpm 64MB
proci hűtő: COOLERMASTER hyper 212 evo
Csak azért kérdeztem hogy a 650 hosszútávon jobb lenne. -
gabe92
csendes tag
Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem, hogy az FSP Raider 550W(16000FT) vagy FSP 650W RAIDER 80+(19300FT) ajánljátok?
mert az a 3-4ezer különbség megéri. -
-
jim bcs
nagyúr
ha már 3 vga lesz én a tápon nem spórolnék, én ezek közül választanék
Seasonic Platinum-1000 Platinum Hybrid
Enermax EPM1000EWT Platimax
XFX 1000W Black Edition
EVGA SuperNOVA 1000 G2
Cooler Master V1000Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
RAMBÓ
aktív tag
3db R280X-et elvisz egy XFX850-es táp?
Power supply calculator szerint 790W lenne a komplett gép. -
jim bcs
nagyúr
válasz BomiBoogie #60570 üzenetére
elég, de én inkább XFX Pro 550-et vennék
(#60572) RAMBÓ
Minek neked annyi vga, tán a TESCO-ban hajtana 30tv-t? Elég 2 erős, de jobban járnál 1 normális-erős vga-val.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az XFX 450 PRO elég egy 270X-nek? Egy tesztben a teljes rendszer fogyatása ilyen kártyával (nyilván elmélet maximumon) 377W volt.
-
Doki7518
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne.
Hozzá jutottam egy nagyon jó állapotú Enermax Pro87+ 600W -os táphoz.
Felfedetem, hogy ezen a tápon felül van a ventilátor.
Nekem egy alsó tápos gépházam van.
Ez nem okoz problémát, hogy a VGA - ról fogja leszívni a meleg levegőt?
Esetleg fejtetőn beszerelhető ?Előre is köszönöm a segítséget.
Szép napot mindenkinek.Üdv.: Gergő
-
KatonaT
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdeznk hogy mekkora táp ajánlott kettő darab R9 280x toxic-hoz (3570K, Z77 extreme4-m)
A sapphire honlapján azt írják hogy 750 kell egynek és 1000 kell kettőhöz?!
Illetve Ti milyet ajánlanátok? Nem muszáj hogy moduláris legyen mert Haf 912-be megy bele annak meg elég nagy hely van az alaplaptartó tálca mögött.
Előre is köszönöm segítségeteket! -
Csövy
tag
Sziasztok,
Szeretnék 1150-re váltani és mivel a hx-450-em nem támogatja 100%-ban az alacsony energiaszintet így tápot is kell cserélnem. Tehát szükségem lenne egy ~550W ,moduláris, alsó elhelyezésre alkalmas tápra minél olcsóbban /15-20k.
Mit tudnátok ajánlani?Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Privátokra illik válaszolni...
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Balathruin #60554 üzenetére
Szerintem ezek közül bármelyik jó lenne neked is:
FSP350-60APN
Gigabyte GE-420 C2 / szintén FSP 350-es belső /
Chieftec CTG-400
FSP400-60APN
FSP Hexa400
Magyarul egy minőségi 350-es már elbírná. De igaza volt tornas fórumtársnak, itt aprón találhatsz valami normálisabbat - nézz körül a keretednek megfelelően, aztán ha találsz valamit, akkor keress rá itt a totyikban.[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok.
A Delta DPS-350AB tápról mi a véleményetek?
Samsung Galaxy S10+
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!
Tápot nézegetek és ezzel szemeznék:
XFX ProSeries 850W (P1-850S-NLB9)
Érdemes ezt megvenni? Jó minőség?
2 év garancia van rá. Nem kevéske az?!
Üdv, -
Balathruin
veterán
Esetleg még annyit segítenétek, hogy mekkorát érdemes venni? Eddig mindig olyan gép volt amit nem fejlesztettem és most vagyok először táp problémában. Előző hsz.
-
jamesz00
csendes tag
Sziasztok!
A gépem régi! Vetten bele egy hd5450-et ez elég még meg is haladja a környezetet, de csak egy szar 350w táp van a gépemben. Szeretném a lehető legolcsóbban megúszni. Szerintetek [link] ezt meg merjem venni? JA és meghajtja a kártyát? -
Blue meth
senior tag
Sziasztok! 1 hónap kihagyás után végre tovább tudom fejleszteni a konfigom. Alaplap + VGA van meg, most akarom megvenni a procit, a tápot, meg még valamit, azt majd útközben eldöntöm mi legyen.
Nos, Alaplap Asus b85M-G, vga ASUS gtx 660 a proci meg i5-4570 lesz. Na ezekhez a paraméterekhez szeretném, ha a legmegbízhatóbb tápot ajánlanátok, persze elfogadható árban.
Sokan ajánlották már az FSP tápokat, de pár helyen olvastam, hogy a Chieftec sem rossz. Mit tanácsoltok? Konkrét típusokat várnék! Kösziii
-
tornas
őstag
válasz Balathruin #60547 üzenetére
Az aprón találhatsz párezresért sokkal normálisabbat ennél az LC-B300ATX nevű förmedvénynél.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Balathruin
veterán
Üdv mindenkinek!
Van egy régi konfigom, amihez tudnák valamivel (inkább valamikben) jobb kártyát szerezni, de az írások alapján a táp akkor nem biztos, hogy bírná. Mostani (LC-B300ATX) max. 300W-s, de a kártyához (NX6600-TD512EH) 300 vagy 350W-t írnak.
Most ez van: Asus P4B533-X,Intel Celeron D 340, 2933 MHz, 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM), ATI Radeon 9600 (256 MB), Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card -
belaur
tag
Sziasztok,
Ezzel a tápegységgel van valami tapasztalatotok? Esetleg tudtok hasonló árban jobbat/csendesebbet ajánlani?
Corsair RM650 650W /CP-9020054-EU
Köszi.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Laja333 #60540 üzenetére
Megpróbálok Max majd kijavít valaki
Mivel az FSP 550-ről nem nagyon mondanak itt rosszat, ezért szerintem a 650-essel sem lősz mellé.
Más alternatívaként az XFX-ek szoktak feljönni, ezek elég jók és 5év garisak - cserébe valamivel drágább is a 650-es mint az FSP.
"túl sok/kevés" - szerintem éppen jó.A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
MMIX
addikt
válasz Piftuka #60396 üzenetére
"Elég látványos a különbség, de vajon mi okozza?"
- Egy-két hőtűrőbb alkatrész, FSP pörgősebb, mert nekik vannak drágább tápjaik is és nem akarnak házon belüli konkurenciát. Nem én terveztem át az eredetit, bq! tudja."Egyébként ez melyik Aurum? A japán kondikkal szerelt változat?"
- Sokszor volt ez már, az unalmas ismétlődő kérdéseket átugrom.Japán kondis a moduláris Aurum Gold. (Aurum CM)
Aurum 92+ is volt már sokszor a topikban. Ezt még csak Antec Earth Watts Platinum tápként lehet venni itthon.
Mostanság kezdik errefelé forgalmazni talán az eredeti FSP-t.Az FSP Aurum 92+ japán kondis.
Antec Earth Watts Platinum, nem japán kondis.
A be quiet! Straight Power E9 se japán. Eredeti Aurum, nem Aurum S. -
Laja333
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Lazán emelném a keretet, de ha nem akkor:
FSP350-60APN
Gigabyte GE-420 C2 / szintén FSP 350-es belső /
Chieftec CTG-400
FSP400-60APN
FSP Hexa400Nem, nincs más, iArena se a Chieftec-től, se a GPS széria.
És igen, bírni fogja
Ha esetleg szánsz rá, hogy még további gépekben is elég legyen
Chieftec CTG-500
XFX Pro 450 / ezt 5 év garival is akár ! / -
4A
csendes tag
udv
ajáljatok egy jo minöségü tapot max 10k-ig ami lazán meg biraja ezt a kofiguraciot CPU típusa DualCore Intel Pentium E6600, 3066 MHz (11.5 x 267)Alaplap neve ASRock G31M-S (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)Lemezes meghajtó SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)Videokártya AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) és meg lehet jon egy nagyobb proci -
Piftuka
veterán
válasz quailstorm #60447 üzenetére
És ennek ellenére nem megy át "zörgősbe" viszonylag rövid idő alatt? (Tudom... az ADDA ventiket a legjobbak között emlegetik, de mégis...)
Egyáltalán van olyan gyártó, amely folyadékcsapágyas ventilátorral szereli a tápegységeit?
"Aquila non captat muscas."
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Graphics #60532 üzenetére
Hát azt tudom.....Na de, 31k XFX (merlin) vs. Seasonic M12-t Iponban - mindkettő moduláris, illetve 5év garis.
Te melyiket ajánlanád inkább? Ugyanaz belső van bennük? Vagy tudod/tudja valaki/ mi a különbség köztük?
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Graphics #60528 üzenetére
Igen, én is ezt javaslom. Olyat okozhat még (én tapasztaltam), hogy ha nem is kapcsol le, de pl játékokban nagyon durva fps csökkenést tapasztalsz, vártnál pl. 30-50%-al kevesebbet. Anno egy 450-es chieftec nem bírta a GTX280-at, és ezt produkálta, lecseréltem és voiála
--------
Duliee: Seasonicra mit mondasz?
-
MMIX
addikt
Seasonic S12G 450W teszt, www.kitguru.net
Szokásos ADDA helyett, Jamicon ventilátor. (ez a legkisebb S12G)[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
pcgamer01
senior tag
válasz vaspingvin #60511 üzenetére
Szia!
Én is kérdeztem ugyan ezt de már nem találom a hsz-t :S
ha jól emlékszem akkor aszt mondták hogy egy jó minőségű 350-es elviszi.
Hardverapro.hu itt keresgélhetsz.
megtaláltam:nekem egy P4 630-as procihoz egy jó minőségű 300-ast ajánlottak.(chieftec,fsp)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Dictator^
veterán
válasz ЯΞNΞGΔT #60523 üzenetére
Nem tudom a kettő közül melyik az ajánlott kategória, de szerintem egyik sem lehet szar.
Ha lehetne húznám egy kicsit, mert a Chiefteccel sincs bajom még, de mi a legrosszabb ami történhet, ha bekerül a 280x?Újraindul mert nem bírja?
Annó a 6870 Toxicot vettem akkor cseréltem tápot, overkill módon, mert a régi chieftec (sirtec) 420W nem bírta (tudom, hogy rohadtul nem ajánlott táp.. csak akkor még nem kérdezősködtem utána)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Dictator^ #60520 üzenetére
Hát figy...Nálam egy Corsair HX520 (már közel 5 éves) húzza a gépet (az adatlapomon frissítettem). Nyílván ha feltenném a kérdést itt, hogy ajánlanák-e nem lenne a válasz, mivel "kicsi" - egyébként tényleg karcos a dolog - pl. procit és vga-t is ha 100% loadon használom, akkor ujraindul, ráadásul húzva is van a proci.
Szóval a lényeg, hogy (szvsz) elviszi a CFT a konfigodat gond nélkül...Csak itt sokan a 1000%ik megbízható Seasonic és társait ajánlják. De ettől még láttam már én is olyan Codegen tápot, ami 7évig ment gond nélkül - és azt nyilván nem lehet egy lapon említeni egy chieftec-el.
Haveromnak is egy Thermaltake Berlin 630-as viszi a 280x-et 2500K-val - pedig az sem ajánlott táp. Neked kell eldöntened, hogy akarsz-e megbízhatóbbat és van-e rá kereted. Ha igen, akkor még mindig el tudod itt az apróban passzolni a Chieftec-et.(#60521) Ha lehet vote-olni akkor XFX.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz ЯΞNΞGΔT #60516 üzenetére
Engem csak az dühít, hogy ajánlották ezt a Chieftec tápot, és kb annyit költöttem rá, mint most az XFX-kre kéne..
Ráadásul a 280x-t se tudom majd igy megvenniRáadásul mondom megnézem a specifikációját. De persze nem tudom. Remélen tényleg jó lesz, és nem járok ugy mint a Chieftecnél.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Buci21
addikt
Üdv!
Spire Jewel 420 táp milyen? van egy kolléga a milyen gépet totyicban, akinek egy i5 4570 alá menne.(#60518) BomiBoogie:
A táp "pofája" 85*150mm ATX szabvány szerint, azaz a 3 értékből csak a 140mm lehet a hossza, hisz a másik kettő a magassága és a szélessége. Szóval be fog férni.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Vajon az XFX 450 142 mm hosszú? A CM 130 ház miatt jó lenne tudni.
PSU length:
180mm/ 7.1 inch (w/ less cable management)
142mm / 5.6 inch (w/ full cable management)Ha nem, milyen alternatívák vannak esetleg?
Azt írja:
PSU Dimension (cm) : 14 x 15 x 8.6Tehát akkor ez 14 centi hosszú, vagyis jó, rövid. Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Dictator^ #60497 üzenetére
Én is ugyanabban a cipőben vagyok mint te Csak nálam előfordulhat, hogy lesz crossfire (sli nvidiáknál van ) ezért én 750-est nézegetek. Abból pl. 31k körül találtam XFX-et merlinnél, illetve néztem a gyári Seasonic M12-t Iponban - mindkettő moduláris, illetve 5év garis (felteszem ugyanaz a két belső). Más boltot ezeken kívül én sem találtam, ahol 5év garit adnának.
@Duliee: Már kérdeztem, csak gondolom nem láttad, te mennyire ajánlod a Seasonic-ot? Jól gondolom, hogy ugyanaz a belső van az XFX-ben is?A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Laja333
őstag
Hello!
Szerintetek egy FSP Raider 650 jó választás fx-8350 + r9 290 tri-x mellé? Esetleg túl sok/kevés? Más alternatíva?
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Seci
tag
Sziasztok!
Egy E6750 + 8800GT-hez keresek megfelelő jó minőségű új tápot, mert a régi feladta a harcot!
Melyiket vegyem a sok közül? -
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Egy Nvidia 8800GTS 320MB (nem mai darab) meghajtásához keresnék olyan 7 ezer forint értékhatárig megfelelő tápot, nem baj ha használt vagy felújított, lényeg hogy megbízható márkás darab legyen (FSP, Chieftec stb.)
Mit javasoltok milyen tápot és hol lenne érdemes keresgélnem?
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire járható, hogy a gyártónál legyen érvényesítve a maradék gari, amit a kereskedő nem ad meg?
Vennék a Merlinnél egy Cooler Master V650S-t 3 év garit adnának.A gyári viszont 5 év.
Vagy inkább XFX pro 650W?Köszi
...
-
MMIX
addikt
Az új 80+Bronze fél moduláris Antec NeoECO 450W (NE450M) tesztje.
CWT GPK belső. (tehát nem Seasonic)
www.itocp.com
Yate Loon D12BM-12 golyós ventilátor.Lesz ebből nem moduláris verzió is, ne keverjétek a Seasonic nem moduláris NeoECO 80+bronzzal.
Ha Seasonicot akartok.[ Szerkesztve ]
-
csabsz13
aktív tag
válasz Dictator^ #60495 üzenetére
[Seasonic G series 550] ?
nekem ezt ajánlották pár napja, utána olvastam. csak jót találtam róla.
moduláris, 80+ gold. és biztos seasonic belső, IPON-nál 5 év garival.AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Tuki89
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy mi a véleményetek a corsair cx 600 80+ bronze moduláris tápról, mert elég jutányosán hozzá tudnék jutni.
Az alábbi konfighoz lenne:
-Asus H87 Pro
-i7 4771
-Corsair vegenance ddr3 1600Mhz CL9 kit 8gb
-Asus GTX 760 DC2OC
-Samsung 840 evo 120 gbMa rendelném a gépet úgyhogy elég fontos lenne a döntésben.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest