Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhcp138
csendes tag
A ház valóban az amit belinkeltél,a táp is.
Csak egy normál Atx táp mérete 14x15x8.6 cm,az a táp ami benne van az pedig 18x12x10 cm tehát valszleg nem fog beleférni a normál Atx táp.
Új házat pedig nem nagyon vennék e miatt,tehát ebbe kellene keresnem tápot 350-450w osat használtan,csak nem igazán találok hozzá mivel nem tudom hogy keressem. Mindenhol csak normál ATX tápok vannnak ez a táp pedig nem tudom mi a t..köm. Mégcsak nem is AT táp mert annak egész más a mérete[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz rhcp138 #20953 üzenetére
Nem tudom, lehet ez valami egyedi méretű NEC-nek készített táp. Márkás gépeknél nem ritka, hogy eltérnek a szabvány méretektől és csatlakozóktól. (hogy tőlük vegyék az alkatrészt is)
Vagy bele barkácsolsz a házba egy tápot ami belefér (hűtésnek meg ventilátor, ha kell), vagy házcsere normál táppal.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz rhcp138 #20953 üzenetére
Még sokszor a csatlakozó sem ugyanolyan most volt nálam valami compac gép [link]
Táp meghalt cserélni másikra csak barkácsolással lehet, ráadásul a ventilátor a a belső oldalon van a proci felől.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
melandri
tag
Sziasztok!
Corsair TX550M ha minden igaz CWT beles....
Ez milyen minőséget képvisel???
-
volvoguy
addikt
Üdv! Írtátok hogy az FSP Hexa-nak rövidek a kábelei.Alsótápos házról házról lenne szó... (Sharkoon Vaya)
Megoldható, vagy tényleg rövidek lesznek?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
JSHammer
tag
sziasztok!
nem tudom volt e már a link de ez egész korrekt watt számoló progi
http://extreme.outervision.com/PSUEngineMINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
XaraX
addikt
Az lenne a hozzáértőkhöz a kérdésem, hogy egy FSP 400w 60apn táp elvinne-e egy ilyen konfigot?
Gigabyte ep43-ds3lr
E5200
3 x 1 gb ram
Sata író
500-as sata hdd
8800 gtx
Minden alapon, tuningmentesen. -
XaraX
addikt
válasz kicsiultra #20969 üzenetére
A gtx miatt van bennem kétely, a konfig amúgy nem nagy fogyasztású lenne.
+ megrendelésre készül a gép, nem Én fogom használni. -
-
XaraX
addikt
válasz kicsiultra #20972 üzenetére
-
tjokai
senior tag
Mit jelent egy tápegység esetében az a kifejezés, h "moduláris"?
Hipro HP-D5801 AWR2 580W tápa rátudom csatolni az IDE csatlakozós DVD írómat?
Üdv!
-
Joe.36
addikt
Üdv!
Active PFC azt jelenti hogy van a tápban védelem ?
Ez lenne az: [link]
11800.- az ára
Mi a véleményetek ?
Joe
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Ezeket tudja:
OCP
OVP
SCP
UVP[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
C0d3r
addikt
válasz Joe.36 #20981 üzenetére
LC Power tápok többsége ipari hulladék kategória, mert a gyártó odaírja termékéhez ezeket a tulajdonságokat, még egyáltalán nem biztos hogy ténylegesen tartalmazza is.
Válassz egyet ezen tápok közül (kivéve Chicony Hipro).
Pl. Chieftec CTG-500-80PB többszörösen lealázza teljesítményben és megbízhatóságban az említett - tápnak nem nevezhető - LC-t, és nem sokkal drágább nála.
Ha az aláírásodban szereplő géphez vennél, oda bőven elég egy minőségi 400-as is 10k körül (Chieftec CTG 400, FSP Hexa 400).[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Értem, ezekről az új generációs tápjaikról jókat mondtak, a lordban, azt mondták ezek már nem ipari hulladékok....
-
C0d3r
addikt
válasz Joe.36 #20983 üzenetére
Boltosok többsége ezt mondja, mert el akarja adni a rajta ragadt cuccokat. Persze, lehet igaza, nem állítom hogy mindegyik szériájuk hulladék, csak leginkább zsákbamacskára hasonlít, ilyen gépet meg drága móka erre felhasználni.
De Te vennél olyan cégtől, gyártótól (= támogatnád őket szorgos, minőségi munkájukban) bármit is, akik alsókategóriában életveszélyes virágcserepet árulnak? Mert én nem igazán.(#20984) 3.Aragorn: Folyamatosan frissítik a szakik, egyedül Chicony lóg ki a sorból, elmúlt hetekben ők is elkezdtek gagyi belsővel szerelt típusokat szállítani.
(#20986) Joe.36: Akkor Téged jól átvertek nagy valószínűséggel, és általában vásárlás előtt ajánlott kérdezni, tájékozódni.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz 3.Aragorn #20984 üzenetére
Sajnos nem tudom, de már mindegy mert ezt vettem meg, mert nekem azt mondták hogy ebben már benne vannak azok a bizonyos fontos védelmek.
Igen ebbe a gépben van.
-
Joe.36
addikt
Kézbe véve elég minőséginek tűnt, rendesen, igényesen össze van rakva, van súlya, remélhetőleg anyag is van benne.
És erre volt hirtelen keret. És ez volt a közelben.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
hermanyi
addikt
Sziasztok lenne egy kérdésem ,mégpedig,hogy ugye van ez a Cooler Master GX550 es táp ami ha jól tudom 2 belsővel készült (E3-D3)
Ami a kérdés ,hogy olvastam ,hogy az E3 as nem javasolt mert "veszélyes" na de miért is ?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
És ez milyen veszélyt is jelent?
Nem adja le ami rá van írva vagy feszültség tüskéi vannak ?
És mi is az a rossz minőség? viszonyítás egy FSP hez képest igaz arról is irkálták,hogy ez meg az a széria sz@r.Szóval ha tudtok azért ettől kimerítőbb választ is adhatnátok .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.