Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Chris78 #55274 üzenetére
Semmiképpen ne vegyél Desire 500-at!!!
A procija gyenge (4*Cortex-A5) és régi gyártástechnológiájú (45nm a mostani 22-28nm-rel szemben): vagyis lassú és jobban melegszik, emellett többet fogyaszt, mint egy korszerű Cortex-A7-es négymagos.
4.1-es Androidnál nem lesz rá újabb, mert a proci driveres támogatása ott véget ért.
A belső tárhelye pedig 4GB-os, laikusoknak megfogalmazva: 2014-ben használhatatlanul kicsi.
Ja, emellett megjegyzem, hogy idióta a képernyő alatti érintőgombok kiosztása (2 a szokásos 3 helyett), és könnyen törik (van ismeretségi körömben), de legalább szép.
Amennyiben együtt tudsz élni az F6 kinézetével, akkor ne is gondolkodj tovább a dolgon, mert az mindenben bucira pofozza a Desire 500-at, kivéve a külcsínt. -
minek?:S
őstag
válasz
Chris78 #54018 üzenetére
Alcatel szerintem is jó, épp ma olvastam a tesztet és meg is tetszett, lehet, hogy az elkövetkezendő napokban meg is lepem magam egyel. Jó az Ace 3, jó.. de én kifejezetten utálom a TouchWiz-et(persze ez relatív), és ha neadjisten' még is veszek egyet, az első az, hogy valami custom romot tennék rá. A másik meg, hogy ugyan úgy néz ki az összes. Szóval szerintem Alcatel jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest