Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Annyiért jó lesz az.
Barell
30 ért van még Xperia L
Ha még belefér 35k: Ascend G6habibzita
Ace 3 jó, nekem(mint lapát kezű) nem olyan nagy a 4,5", Xperia L is jó, Esetleg Moto E? Desire X se orssz, de öreg, az felejtős.
Más rendszerek nem jönnek szóba? pl WP: L630, BB: BB Z10 használtan.
Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
T: L520(netezni, telefonálni nagyon jó), vagy Ace 3
Telenor: L520.Független: L525?
fényelőkész
Itt Kiemelten foglalkoznak kínai klónokkal
bladegery
N5 jó, de az nincs annyiért szerintem még, N4. Kínai csodákat meg nem ismerek, neked is az előbbi topicot ajánlom, vagy valaki majd ír neked.
Barell
Mennyi a max keret rá?
Üdv.:M.
-
samycool87
csendes tag
Ásd bele magad sp topicba és ha netán ilyen telefon vásárlását tervezed tuti meggondolod magad
A novemberre ígért 4.3 márciusban jött meg asszem, de akkor is szarul ezért nyomtak valami javítást amitől még rosszabb lett. Ez a telefon egy átok, pár hét alatt idegroncsot csinál az emberből.. -
Dr. Oid
aktív tag
egy tízéves gyereknek akkora tepsit nem vennék. mondjuk magamnak se. ha mindenképpen android kell, akkor olyat, amivel nincs mókolás, romolás, brickelés, bár én ilyet nem ismerek én androidot csak olyannak ajánlanék, aki már "képzettebb" ilyen téren.
gyereknek, szülőknek és laikusoknak meg Windows Phone (iPhone, ha van rá pénz). Lumia 525 vagy 630 simán belefér.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Arra gondoltam én is. Sajnos a T-mobilnál nincs 32GB-s verzió, de az a jó, hogy OTG kábellel tudok rácsatolni usb-s pendrájvot és aztán csókolom, meg van oldva a hely probléma, ha hirtelen kéne valami.
Ha a windows phone működne akkor nem kérdés, hogy a Nokiát választanám, már csak az office miatt is, de így csak az marad számításban aminek bővíthető a memóriája pl 625. vagy aminek alapból 32GB a belső tárhelye 920...Bár a szívem nagyon a 925 felé húz, iszonyatosan jól is néz ki.
Elméletileg most megnyílt a lehetőség az összes térkép ingyenes letöltésére a Nokiánál, de még várni kell a frissítésre. Lumia 625 szerintem bika lessz ezzel a frissítéssel, főleg, hogy appokat és térképeket is lehet rakani majd az sd kártyára. Maximum 64 gigáit bír a nokia honlapja szerint, de belerakni egy 32GB-set aztán csókolom, mehet rá minden. Max ami másnak fájó lehet az 5MP-s kamera, de legalább van benne led villanó."A platform számára nagyon fontos újdonság, hogy a Nokia által karban tartott HERE Drive+ és HERE Transit minden készülékre ingyenesen elérhetővé vált."
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Spancho
senior tag
Igaz ,nincs akkora.
Nekem 520 van és minden ugyan úgy megy rajta mint egy akármilyen másik Lumián.
Kivéve a játékokat
(amihez nincs elég kraft azt nem engedi letölteni + nem is látod aslapból az áruházban.)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
spanyoll
addikt
Nem, butaságot mondtam. Az ár módosult 'majdnemmindegy'-re. De a rend kedvéért akkor így kérdem: mi a kettő következő lépcső a javasolt telefon után (wayteq talk 5h). Az egyel jobb ami még nem horror pénz, de jobb mint a talk5h, meg a csúcs 2 simes?
Mindez 6" alatt."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Dhampir
félisten
A Lenovok nem rosszak, de ez itt nagyon gyenge, ezt a cikket érdemes elolvasgatni és a hozzászólásokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok