Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz .Szaki. #72592 üzenetére
A méret erősen leszűkíti a lehetőségeket. Ha mégis belefér (és mivel a Galaxy Alpha is szóba került, annál pedig olcsóbb
, beleférhet), az Xperia Z3 Compact tökéletesen kielégíti az igényeidet, illetve csak majdnem, mert 4.6"-os. Ha nem fér bele, 100k körül maradva a Z1 Compact játszik még, de az csak 4.3"-os.és jobb Illetve, mivel árat maximumnak írtál, mondok olcsóbb alternatívát is, mert lehet, hogy az is megfelelne: a Xiaomi Redmi 2-nek hamarosan kapható lesz a 2GB RAM-os verziója, a kijelzője pont 4.7"-os, és a felhasználásodat is szerintem simán bírná (Snapdragon 410, MIUI). Árban kb. 70k-val kell számolni. Szóval szerintem ezt is megnézheted (egyelőre csak az 1GB RAM-osról találni teszteket).
Egyébként nekem is hasonlóak az igényeim, szinte mindenben egyetértek.
-
legenda
válasz trebrona #72593 üzenetére
biztos jól betáraztak, másik, hasonlóan nagy áruházban is akad/rendelhető még elvétve - nagyobb tételben rendeltek anno, gondolom anyagi megfontolásból, aztán végül nem fogyott el mind - de akkor lesz is még egy ideig a raktárukban, ha egyszer már nem nagyon fogy...
amikor a gyártó leveszi a 3 éves típusát az áruházából, valamint a szolgáltatóknál is kifutott, már nem rendelhető készülék lesz, akkor már mindegy, ha kapható is még elvétve valahol, én már nem beszélek aktív piacról adott típus esetén..Szaki.; szia, nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de az iphone 5 nem a legjobb választás, ha lte hálózat is képben van, mert a sima 5 nem minden szükséges frekvenciát kezel.
sokan rámondják, hogy nem baj, jó/elég a 3g is, de nem ilyen egyszerű sajnos, már most sok olyan terület van az országban, ahol 800 MHz lte szórás van - amit az iphone 5 nem kezel -, 3g viszont nincs és nem is feltétlenül lesz, hanem annak hiányában marad a lomha edge, netán csak gprs, ha nem megfelelő lte képes a telefon.
az 5c és felfelé már ilyen szempontból is okés, illetve az 5c bár tényleg műanyag, de ahhoz képest nem annyira rossz az anyaghasználat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm mindkét választ! Persze várom a Többiekét is!
s4tch!
Mint ahogy írtam a 4,7" a legkényelmesebb, de ha van kisebb kijelzővel, de minden más paraméterben az igényeimnek megfelelő telefon, akkor természetesen lehet róla szó, 4"-ig.
Az iPhone 6 valóban egy nagyon jó telefon, kifejezetten tetszik, viszont lássuk be, annyit nem ér. Nem okozna gondot, de egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy ennyi pénzt fizessek érte. Viszont nem titok, hogy szemeztem iPhone 5-el és 5C-vel, utóbbinak a külseje nagyon műanyagnak tűnik, bár élőben még nem fogtam, csak 4-et és 5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi_B
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis tanácsot! Két telefon között vacilálok!1. Samsung Galaxy S3 neo
2. Samsung Galaxy A3Lényegében a két telefon azonos tudással rendelkezik egyéb részleteket leszámítva, de ami nekem most fontos, hogy egy régebbi már kifutó modellről és egy egészen új készülékről beszélünk. Korábban olvastam, hogy az A3 túl van árazva, amivel egyetértek. Viszont az egyértelmű, hogy az S3 neo nem fog frissebb szoftvert kapni! Mennyire befolyásoló tényező android rendszereknél ez.
Az újabb app-ok ettől még telepíthetők? (iOS-ból kiindulva, hogy egyes app-okhoz már min iOS 8 kell)
Androidnál mennyire van minimum verzió követelmény? ~2-3 év múlva is kiszolgál a 4.4.2(asszem ez az S3 legfrissebje)?Köszi előre is!
Üdv,
NorbiBenkó Norbert
-
s4tch
veterán
válasz .Szaki. #72592 üzenetére
A 4.7-es kijelzővel és az árral eléggé behatárolod a dolgokat. Ha az árat nem látnám, azt mondanám, vegyél iPhone 6-ot, kb. mindenben megfelel, csak épp az elvárt ár duplájáért... Nem ennyivel, de kicsit drágább a keretednél a Samsung Galaxy Alpha, aminek az akkuideje az egyetlen komoly gyengéje, viszont 100e körül (picit drágábban) csak bolti garival kapható.
4,7-es telefon ennyiért, jó anyaghasználattal, bőséges rendszermemóriával és teljesítménnyel egy van: az Allview X1 Xtreme Mini. Normál áron 300, akcióban néha 200 euróért lehet kapni, 16GB tárhellyel, Snapdragon 800-as chipsettel, 2GB RAM-mal, fém házzal mindent tud, amit szeretnél. A hangminősége egyedül a zsákbamacska.
Én megnézném a Galaxy Alphát.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni telefonvásárláshoz. Igazából két modell között vacillálok. A Lumia 930 és a Lumia 830 között. Edigitalban most elég olcsón hozzá lehet jutni a 930-hoz, csak 20-al drágább mint a 830. Ezért is fejtörés most számomra.
Amire használnám: fő irányvonal a netezés, és a zenehallgatás, ezután jön a telefonálás és a fényképezés.Mindenképp WP szeretnék, elég volt az androidból, ios-t meg nem akarok
Igazából ilyen kis árkülönbséggel a 930-ra tenném le a voksom, de hallottam a hibáiról (elváló kijelző, lilásodik, vibrál stb) és aggaszt egy kicsit mennyire szokhatóak ezek.
Fontos szempont lenne még, hogy nem 1 évre venném a telefont, tehát jó lenne ha időtállóbb lenne.
Akinek van 930-a esetleg tudna nyilatkozni róla, hogy mennyire zavaróak ezek a fentebb említett hibák? Előre is köszönöm! -
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Lehet többször fogok még ide kerülni, mert igazából két évente cserélek telefont és december körül lenne időszerű a váltás, de olyan szinten idegesít a mostani telefonom (Lumia 625), hogy folyamatosan elgondolkodom az idő előtti cserén és ha jön egy jó alternatíva, akkor arra feltétlen lecsapok. Komolyan az igényeimből már egyre jobban leadok, csak működjön.
Ami nagyon fontos lenne:
- Megbízhatóság. Ezért nem érdekel ha nem 2015, vagy '14 végi, kicsit régebbi is lehet (persze újonnan, tehát mindenképp "0km-el" venném), a lényeg, hogy legyen vele tapasztalat. Ez a legfontosabb. Ne menjen tönkre másfél-két év alatt.
- 4,7"-es kijelző. A legkényelmesebb számomra. Nagy kezem van, hosszú ujjakkal, de egykezes használatnál nekem ez a legjobb. Ennél feljebb nem nagyon szívesen megyek, kisebb pedig akkor legyen ha minden másban tényleg nagyon jó a telefon. A legideálisabb tehát a 4,7". (A QWERTY-s telefon sem hátrány, ez esetben persze a kijelzőméret nem játszik.)
- Nagyon jó zenei képességek. Az esetek 90%-ában telefonon hallgatok zenét, mivel tömeg közlekedek és meglehetősen vájt fülű vagyok, így ez nagyon fontos. Jó hangerő, hangszínszabályzó és megbízhatóan működő lejátszó. Az már csak hab lenne a tortán ha képes lenne arra, hogy a hangerő gombok hosszan le és felnyomásával képes lenne a készülék váltogatni a zeneszámokat, de ez nem elvárás, utoljára ilyet 2007-ben a K550i-m tudott.
- A rendszer lehet bármi, iOS, BB, Andorid. Windows Phone lehetőleg ne. Szerintem az egyik legjobb rendszer lehetne, nagyon tetszik a megjelenése, számomra tökéletes lenne, de a L625 miatt nálam leszerepelt ez a platform. A lényeg, hogy a rendszer legyen nagyon stabil. Ha nem bírja a frissítést, akkor nem kell az se, a lényeg az, hogy működjön.
- Gördülékenyen működő böngésző, ne omoljon össze attól, hogy egyszerre két lap meg van nyitva és persze lehetőleg legyen gyors.
- Automatikus fényerő szabályzás, közelségérzékelő. Kényelmes dolog, nagyon hozzászoktam.
- Profi GPS, ami offline is képes működni. A Here Drive+ számomra tökéletes, nagyon pontos, ezt kéne tudni teljesíteni
- Segédfény a kamera mellé, ami lámpaként használható.
- Jó minőségű anyaghasználat, legyen kényelmes kézben tartani és nem árt ha a megjelenése nem áraszt gagyi hatást, az elegáns megjelenésű telefonokat jobban kedvelem.
- A telefont egy kártyával használom.
- A belső memória legyen minimum 8GB, ha bővíthető a memória, ha nem bővíthető, akkor minimum 16GB.
- A RAM mérete akkora legyen, hogy a leírt igényeimet (gyors, gördülékeny) teljesíteni tudja. Ugyanez igaz a chipset-re is.
Bizonyára ezek alapján már jobban értitek, hogy mik az igényeim, de összegzésképpen leírom röviden: A telefonomat leginkább telefonálásra, SMS-re, zenehallgatásra használom, a dolgaimat pedig interneten a böngészőn keresztül intézem, folyamatosan, ezért fontos a stabilitás, gördülékenység, gyorsaság. Az árra azt mondanám, hogy mindegy, igazából nem érdekel, ha tényleg egy megbízható és jó telefonról van szó, de szerintem a maximális érték, amennyit egy telefonra érdemes költeni az 100-110.000 Forint. Ha ezalatt van az természetesen külön öröm.
Őszinte reális válaszokat szeretnék, "fanboy-ok" lehetőleg kerüljék a kérdésem.
Az értékelhető válaszokat pedig előre is nagyon szépen megköszönöm!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MattM
tag
Akkor úgy néz ki a htc lesz köszi mindenkinek
-
matyi19
őstag
Galaxy S3 mini, vagy Galaxy S2??
Vagy hasonlo arban, jobb?
Koszonom! -
MattM
tag
Sziasztok!
Nem tudok választani ezen telefonok közül: Sony Xperia Z (+vízálló), HTC One M7 (+BoomSound), iPhone 4S (+ios rendszer). Valaki segítene? Mit választanátok? -
Sas madár
őstag
válasz monti0222w #72577 üzenetére
Keresem még,lehet ebből újított típus van mert nem igazán lelem csak 150$ körül vagy inkább magasabban.
Igen mint s4tch is írta.
Közben természetesen a folytatásban felmerülteket is átnézem.
Csak így kerülök közelebb a megoldáshoz.[ Szerkesztve ]
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
ablack
senior tag
válasz matyi19 #72559 üzenetére
LG F60, F70, L Fino, L9 II, F6. Motorola Moto G. Huawei Y550. Xiaomi Redmi 1S ami ennyiért most van szerintem használtan. Mondjuk a fényképező részének nem néztem utána úgyhogy annak majd nézz utána ha valamelyik megtetszik.
(#72570) .45
Redmi 2 (2GB) vagy Honor 3C.
(#72572) (Bundás)
Mennyit költenél rá?
(#72580) hegegege
Ennyiért Redmi 2 is van. Ez még csak az 1GB-os, de már szerintem ez is jobb ajánlat.
-
s4tch
veterán
válasz monti0222w #72577 üzenetére
Ennél olcsóbban legfeljebb hamisítványt lehet kapni. Ez a kolléga keretének ~másfélszerese.
-
s4tch
veterán
Ha te általánosítasz egy általános kérdésre, az tökéletesen helyénvaló, ha pedig másról véled úgy, hogy általánosított, arra rá kell kötni, és órákig lovagolni a témán. Elég volt, fejezd be.
(#72571) Sas madár: ZTE V5 Red Bullt kapsz Kínából 110 dollár körül. Ha nem felel meg, itt kérdezz inkább, dual témában nagyobb a nyüzsgés.
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Ajánlat kéne, hátha
- por, viz, ütésálló
- JÓÓÓÓ GPS-el, ez fontos
- 5" és alatt
- új (megvenni ahol tudom jó áron )
- lehetőleg újabb modell, gyorsabb kivitel
- gps mellett, telefonálásra, némi fotózásra (vaku, led előny) van használva -
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telefont venni a következő paraméterekkel:dupla sim-es , új
Android
Fotózásra alkalmas min.8MP kamera
Lehetőleg 5"
Ram 1 GB
Rom 8 GB
Internet, email, zene, játék néha ,használható GPS.
Közben felismertem mindezek után fontos az aku mérete lehetőleg a 3000mAh -hoz legyen közelebb.
Keret: 30e ft
Természetesen ezen az áron ezt a tudást csak külföldi rendeléssel érhetem el ez nem probléma.
Valójában ez miatt is ekkora a keret mert ez lenne az első külföldi rendelés kísérletem és nem szívesen mennék sokkal100$ fölé
Mielőtt bárki kioktatásba kezdene természetesen kompromisszum képes vagyok,és ha nem minden teljesül akkor is fogok tudni mérlegelni.Itt megadott paraméterek csak adatok és nincsenek kőbe vésve.
De arra gondoltam több szem többet lát és lehet így hamarabb megtalálom a befutót.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
.45
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venniÁrkategória.- 100 € +/- 30 €
- Használt vagy új- új
- Hol vennéd meg? Flexibilis vagyok, ebay, kulfold játszik, kína is
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3 évig bírja
- Mire használnád? telefonálás, mobilnet, wifi. játszani nem játszom. Szeretnék 5 col alatt maradni
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy.van egy androidos tabletem, meg vagyok vele elégedve. visszaolvasva a fórumot ennyi pénzért foleg WP van, attól sem zárkozom elNincsenek nagy igényeim, egy olcsó telefont keresek, ami bírja 3 évig, és néha fel lehet vele menni a netre. Koszi elore is
-
legenda
akkor csak erőltessük, bár jó vége nem lesz, de lelkem rajta...
először általánosságban kérdezett, akkor általánosságban válaszoltam, hiszen a konkrétumok utána szoktak következni.
később írt olyat, ami már adott némi viszonyítási alapot, úgy már az ellenoldalon is lehet pontosítani, és mint írtam korábban is, 5c és felette nincs ellenvetésem, de attól régebbit nem javasoltam volna - ahogy tettem itt már többször is, de nem is csak én -, viszont gyakorlati tapasztalat - itt is -, hogy aki bő 3 - 4 éves típusban gondolkodik, az megjegyzi ezt a kérdésében már az elején, mert az már amolyan szélsőségnek számít.
a fórum alapelveit is elolvashatnád, különös tekintettel az angol nyelven írt megjegyzésed kapcsán.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
"a kérdező azt írta"
Ne csúsztassunk, a kolléga eredetileg típusmegjelölés nélkül kérdezett. Te már akkor rávágtad az általános kérdésére, hogy "megéri", holott - hacsak nem te vagy az orákulum - lövésed sem lehetett, milyen modellekre vonatkozott a kérdés.
"részemről ennyi, jobban nem kívánom feszegetni a témát"
Just about fuckin' time.
-
legenda
úgy, hogy amit már nem forgalmaz hivatalosan az apple, az már nem csak szerinte kifutott típus, meg aztán a kérdező azt írta; Az i6-al még várnék szép lassan kezd lemenni az áruk. - ebből nehezen lehetne eljutni odáig, hogy használtan vegyen 4s-t, de pláne a még attól is régebbi 4-est, hiszen ahhoz 3 - 4 évet/generációt kellene átugrani, ami nem életszerű...
meg aztán, te magad is azt írtad, hogy a friss modellek sebessége 1 - 2 ios főverzióig feltehetően bőven elég lesz, ezzel is alátámasztva az általam fent/korábban írtakat.
nekem mindegy, hogy ki és mit vesz a saját pénzén, de 4s-t és pláne alatta már senkinek sem ajánlok.
részemről ennyi, jobban nem kívánom feszegetni a témát.[ Szerkesztve ]
-
legenda
bizony az, mert hivatalosan már a 4s sincs forgalmazva egy ideje (link), szóval tényleg hagyjuk!
aki most gondolkodik iphone vásárlásán, annak minimum 5c, jobb esetben 5s, ha régebbi típusokról van szó - és már így is ~ 1.5 éves vagy idősebb típusokról beszélünk. (az 5c is már ~2.5 éves hardver, minimális módosításokkal, például; ház, akkumulátor és lte modul)[ Szerkesztve ]
-
legenda
mint korábban is írtam, aki most készül venni, az biztos nem 3 - 4 éves típusban gondolkodik, de amíg típust nem ír, addig okosabbat nem tudok, bízom benne, hogy a 1.5 éves 5s/5c alá már nem megy, azok és utána pedig rendben vannak.
általánosságban írtad a karcolódási hajlamot asz apple telefonokra, arra írtam a 4s-t - mint konkrétumot -, amire leginkább mondják néhányan, hogy a hátulja sérülékenyebb a többinél.
nem volt általánosan több típus főkapcsolójával probléma, az iphone 5 esetén volt, bár azon típuson belül is csak szeriálisan, de azt elismerték és javították gyártóilag, ráadásul te zárójelben odaírtad azt is, hogy; vannak? - ez így másként hat, mint amit utóbb leírtál.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
s4tch
veterán
Ez volt az eredeti kérdés: "Érdemes Iphone-t venni?" Erre adtál egy generalizált választ: "érdemes". Látom, nem mindegy, az általánosítás kitől érkezik.
"egyedi problémák bármilyen telefonnal lehetnek, de néhány darab miatt nem lehet/szabad általánosítani"
v.ö.
"én anno az iphone 4s-t egy évig használtam fólia és tok nélkül és kifogástalan állapotban adtam el itt a fórumon"Ehhez képest én meg ezt írtam:
"Friss modellt feltétlenül. Azért azt tudd, hogy több iPhone típus bekapcsoló gombjával voltak (vannak?) minőségi problémák"Tényszerű megjegyzés, most is vállalom. Semmivel sem általánosítóbb, mint akár a kérdés, akár a válaszod, sőt. A kolléga helyén tudta kezelni, és erre biztatlak téged is.
-
legenda
válasz szinimini #72548 üzenetére
akkor legelőször az ios kipróbálása a cél számodra, mert bár jó a maga módján, de több szempontból is eltér az androitól, wp-től...stb.
s4tch; egyedi problémák bármilyen telefonnal lehetnek, de néhány darab miatt nem lehet/szabad általánosítani, mert azzal az erővel minden gyártó összes típusára elmondható valami probléma.
meg aztán, ha most készül valaki telefont venni, az biztos nem 3 - 4 éves típusban fog gondolkodni.
nem sok köze van egy mai vásárlásnak ahhoz, hogy például a bő 4 éves iphone 4 home gombja vagy antennázata problémás volt, így az iphone 4s esetén javítottak rajta.
általánosságban írsz iphone hibákat, ami nem szerencsés, mivel összességében nem igaz minden szériára, sőt, kimondottan csak egyikre vagy másikra a sok közül, aki elfogulatlanul próbál segíteni, annál nem a legjobb, ha így általánosít, hanem konkrétan, típusokra szabottan illene minősíteni - és ez minden más gyártó termékeire is igaz.
pont annyira vigyáztam csak az említett két iphone esetén is, mint bármilyen más telefonomra, ha fémből készül zippzár vagy ilyesmi volt a kabátom...stb. zsebén, akkor abba mobilos zokniban vagy puha kis tatyóban tettem be a készüléket, de ez nem csak az iphone, hanem minden más telefonra nézve is hibalehetőség, így ennyit megérdemeltek és meg is hálálták.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Szasztok!
Unokaocsemnek kellene egy androidos telefon, viszont eleg nehez helyzetben van, mivel nem szeretne tul nagyot, tehat az 5" kizart, inkabb 4-4,3" johet szoba.
Szaval ennek fuggvenyebe mi lenne a legjobb?
Ami eleg fontos, a kamera minosege.
Az ar, pedig hasznaltan, jo allapotban ~30eFt. -
David89
tag
válasz Keil Walker #72553 üzenetére
köszi, ez elég jónak tűnik
-
David89
tag
Üdv! Milyen telefont ajánlott bruttó 45 körül? Lényeg, hogy üzembiztos, 4,5-5 colos és elfogadható kamerája legyen.
én a Huawei Ascend G630 vagy a Huawei Ascend G6-ra gondoltam, utóbbinak jobban tetszik a formaterve
-
szinimini
senior tag
Ha addig kibírtam a gomb nélküli okostelókat akkor most se lesz vele gond.
Hát igen sajnos az 5ös széria kicsi a 6, 6+ meg azért már eléggé húzom a szám szélét,hogy ennyit kiadni érte. Kár,hogy nincs 32GB-os verzió belőle :/mOta Csak olvasgattam bb fórumot ,hogy nem nagyon fejlesztenek rá app-okat. És olyan is volt,hogy aki neki állt inkább hagyta,mert nem éri meg. Igen az írták,hogy fut rajta android-os app is. Amire emlékszek az az volt,hogy egy emberke megnézte mennyit tud használni azt hiszem csak az evernot ment. És 1-2 emberke az is mondta,hogy bugos-lesz a telójuk tőle.
BB-ken már rég óta agyalok csak eddig soha nem mertem megvenni.
A passport ára meg a 6+ megegyezik kb és akkor inkább már szifon legyen szerintem -
mOta
csendes tag
BB hattertamogatas? mire gondolsz? a 2 evvel ezelotti modellek is az ujakkal egy idoben kaptak meg az uj OS-t, raadasul a legtobb androidos app fut rajt? szoval?
a legtobb embernek aki itt telefont keres, vagy most valtana okostelora a legmegfelelobb alternativa lenne egy BB telefon...[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Az iPhone-ban többek között az a jó, hogy nincs olyan, hogy "nem használja ki" az ember. Szögegyszerű használhatóságú rendszer, pont ez a titka. Az érintős telefonok nagy részénél a billentyűzet már csak olyan, hogy eltakarja a kijelzőt... Percek alatt megszokható. Ha mégis zavaró lenne: már van iOS-re is swiftkey, ami átméretezhető. Viszont böngészésre, tartalomfogyasztásra a 4" (i5/i5s) szerintem határeset.
A Passport böhöm nagy, azt látatlanban semmiképp nem rendelném meg.
(#72543) kali: 4/4s is problémás volt, legalább 4 ismerősnek rendeltem bekapcsoló gombot. Nem kétlem, hogy te extrán vigyázol a telefonodra...
-
szinimini
senior tag
Fogalmam nincs,hogy kitudnám.e használni és ,h miket is tud pontosan,mert még soha nem volt ios-es cuccom.
s4tch Tokot és fóliát azt tennék rá. Az i6-al még várnék szép lassan kezd lemenni az áruk.
Az szokott zavarni,hogy ha írnék valami hosszabb szöveget és a billentyűzet eltakarja a fél képet.
Ebből a szempontból a BB Passport tetszik. Csak a háttértámogatása nem a legjobb hozzá,de szerintem e-mailezésre böngészésre megfelelő lenne. -
Myair
tag
Sziasztok
Galaxy S2-m lecserélném. 50-60k_et szánok rá.
Lumia 735_öt nézegetem.Javaslat?
-
Ájvé
veterán
válasz j0zsef #72544 üzenetére
Ha nem zavar a méret, akkor Redmi Note 4G jó választás. Említett feladatokra 1GB is elég, így Redmi 2 (1GB-os) is elég lehet. Várni a Redmi 2 2/16-ra érdemes lesz, mivel a ROM is duplája lesz, bár nem játszol akkor még az se olyan fontos. Ha most veszed még meg, akkor ha méret nem zavar akkor Redmi Note 4G-t ajánlom, ha meg kisebb kell akkor Redmi 2.
-
j0zsef
tag
Sziasztok,
meg lehet valahol fogdosni Budapesten a Xiaomi telefonokat? Redmi 2 és Redmi Note 4G tetszenek.
Ha több e-mail cím kezelése, és több füles böngészés, gyakori gps használat a fő szempontjaim (ha jó fotókat csinál, az se baj), akkor még jó a 2, vagy elkél a plusz memória a Note-ból? A dual SIM funkció nem fontos számomra.
Nem sürgős a vétel egyébként, de áprilisra szeretném már bejáratni a készüléket. A bővített Redmi 2-re érdemes lehet várni a szempontjaim alapján?I will not buy this record, it is scratched!
-
legenda
az iphone 5 főkapcsolójával voltak gondok - nem is a kapcsolóval, hanem a felső szalagkábellel, írtak is ki rá csereprogramot; link -, de az a típus már nem mai példány, nem is gyártják és nem is forgalmazzák már.
a karcolódás sem feltétlenül igaz, legalábbis nem jobban, mint sok más gyártójú készülék esetén, szintén az iphone 5 problémája volt, hogy a feketének sérülékeny és kopós volt a kerete, de már az 5s sem volt ilyen szempontból sem problémás.
én anno az iphone 4s-t egy évig használtam fólia és tok nélkül és kifogástalan állapotban adtam el itt a fórumon, illetve az 5s-t is 9 hónapig használtam szintén fólia és tok nélkül és az is kifogástalan állapotban talált itt gazdára, semmivel sem voltak sérülékenyebbek, mint az előtte és azóta használt sony, samsung...stb. csúcstelefonjaim.
mellesleg említem csak meg, hogy sokszor a problémás minőségű és/vagy kialakítású tokok okoznak sérülést a telefonokon, nem ritka, hogy azok használata nélkül szebb állapotban marad(t volna) a telefon, ha valaki megfelelően dönt.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz szinimini #72540 üzenetére
Friss modellt feltétlenül. Azért azt tudd, hogy több iPhone típus bekapcsoló gombjával voltak (vannak?) minőségi problémák, és tok nélkül szeretnek az Apple telefonok karcolódni. Ugyanakkor az összeszerelés példás, és a friss modellek sebessége még 1-2 frissített iOS főverzióig feltehetően bőven elég lesz.
-
szinimini
senior tag
Érdemes Iphone-t venni? Ha a fő szempontok a megbízhatóság,minőség....
-
monti0222w
addikt
válasz Kalifornia #72536 üzenetére
Huawei G7 szerintem bejönne neked!
-
ablack
senior tag
válasz Kalifornia #72536 üzenetére
Xiaomi Mi3 vagy LG G2 kuponnal(RVDTES) 102k-ra kijönne. Bár ezek micro SD-vel nem bővíthetőek, ha esetleg zavarna.
[ Szerkesztve ]
-
Kalifornia
csendes tag
Üdv,
Szeretnék telefont venni jövőhéten a következő paraméterekkel:
Keret: 80-85e ft ( ha van valami besbuy 100e ft-ig az még belefér )
Csakis független / gyártói garis / új
Android
Lehetőleg 5" max 5,5"
Internet, email, zene, játék néha -
rolland88
tag
Üdv.
Xperia sola-mat tervezem lecserélni április körül, Lg g3 mini-t néztem ki, de tudnátok esetleg mást ajánlani amit érdemes lenne megnézni még ebben az árkategóriában? -
ablack
senior tag
válasz Orionhilles #72528 üzenetére
A honor 3c-nek nem túl erős a GPU-ja.
Ennyiért inkább Redmi 1S vagy Huawei Ascend G620s a Telekomnál.
(#72524) diegho
Ha forgalmazni fogják itthon a Redmi 2 2GB-ot akkor az szerintem minden feltételnek megfelelne. Mondjuk csak 1 év gyári garival forgalmazzák itthon a Xiaomi telefonokat.
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Max keret 50e Ft
- min. 8 GB ROM
-min. 1 GB RAM
-játszani is szeretnék rajta, így erős GPU nem árt
Min. 4,7" de lehetőleg 5"-ös képernyő
Mik vannak?
Elsősorban belföldön, de a külföldi rendeléstől sem zárkózok el
Thl t6 pro és honor 3c eddig a két jelölt, bár utóbbi nem erős GPU téren[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
diegho
nagyúr
Létezik most olyan telefon, ami ezeket teljesíti?
- 2év gyári garanciás
- 60-70k körül kapható
- 4,7-5,5" HD IPS
- Snapdragon 410
- 1,5GB ram
- 8MP kamera
- 8GB tárhelyÉn nem tudok ilyenről sajnos.
-
szinimini
senior tag
válasz ablack #72520 üzenetére
OT955 után Nexus 4 és mellé van most egy Nokia 630.
Ahogy elkezdem belakni és használni mindig csak felidegesítenekNexus 4-et mostanában beviszem a szervizbe és két hét múlva vissza viszem.
Nem hallok benne semmit és nem is hallanak most is bent van negyedszerWindows meg nem lenne rossz csak az android-hoz képest agy faszt kapok,h miért így kellett megoldani.
De lehet,hogy egy komolyabb win teló jobb lehet.Az OT meg azért most már régi darab
-
ablack
senior tag
válasz bajzal #72517 üzenetére
Szerintem a Z2 jó választás.
Ezen az áron van még LG G2, G Flex, Nexus 5, Galaxy S4 / S5(#72519) szinimini
Milyen telefonod van / volt ?
Nekem LG G Flex van root nélkül, de még nem indult újra soha magától és nem is fagyott be. Persze bele lehet futni 1-2 kisssebb röccenésbe de semmi komoly. Ez is valszínűleg annka tudható be hogy elég sok program van rajta(100-150).
[ Szerkesztve ]
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
csak azt kérdezném,hogy melyik az a teló, ami gyári rendszerrel , nem fagy,akad, indul újra és persze gyors is. Kezdem unni,hogy mindig vmi szarba nyúlok vagy csak akkor jobb ha root-olni kell vagy egy másik rom-ot használ az ember.
Egyedül csak az ios rendszert nem használtam és lehet,hogy most teszek ott is egy próbát.
thx
-
bajzal
őstag
Használtan milyen telefont ajánlotok 90k körül? Sony Xperia Z2-t néztem. Csak android.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz w4dk0rt3 #72487 üzenetére
Strapa telefont kerestél, ezt tudtam. Nem tudom jó-e vagy nem, teszt van róla, egyébként szinte stock droid van rajta, SOC a jól ismert MT6582, ami széles körben használt.
Egyébként CAT-ről tudok még (S50 ami elég jó hardveresen is (S400-as) 120 körül van, még B15Q 100 körül (MT6582), de akkor inkább S50), ami ilyen strapa telefonokat csinál, vagy Casiona vannak strapa telefonja, de az nálunk meg nincs. BeeX Massive Smart akad még, de az megint csak nem jobb választás, mint a Dogee.
Evolveo StrongPhone Q4 is van még, de ez se jobb, mint a Dogee. -
ablack
senior tag
válasz Itep97 #72510 üzenetére
65k-ért van Xiaomi Redmi Note. Ez szerintem minden feltételednek megfelelne.
Esetleg Redmi 2 2GB RAM-mal. Bár az még nehezen beszerezhető és a képernyője se túl nagy.
-
martina79
tag
Köszönöm, nekem is a g7 volt a titkos befutó, lehet inkább csak megerősítést vártam! 3 éve lumia 800-at használok így teljesen vakon vagyok!
-
Itep97
újonc
Sziasztok!
Ár: 50-60k
Újat szeretnék
Hol vennéd meg: kártyafüggetlenül/telenor-nál
Hosszútávra venném
Mire: telefonálás/multimédia(filmnézés olvasás zenehallgatás)/játékfejlesztés
Mire nem: Nem fotózok/videózok - lényegtelen a kamera minősége
Android legyen lehetőleg, vagy valamilyen nyílt opr (fejlesztő vagyok)Ami fontos számomra: Hosszú akkuidő, RAM(1,5/2Gb) és hozzá megfelelő CPU erősség
Ami kevésbé fontos: jó anyagú/szerkezetű legyen, a telefon nagysága: nagy, de még a zsebben hordható legyen, nem zavar ha két kézbe kell fognom, nagy felbontás
Ami lényegtelen: kamera, dualsim, stbKöszönöm!
-
martina79
tag
Sziasztok!
-htc desire 610
-huawei ascend g7
-galaxy a3
-lg g3s
Melyiket válasszam, hosszabb távra lenne, teljesen átlagos felhasználásra! Erre futja a vodánál, ha valaki tud jobbat ezeknél, vagy sorrendet, azt is meghallgatom! Köszi előre is! -
buherton
őstag
válasz ablack #72503 üzenetére
Köszönöm a választ. Sürgős így most a külföld nem jöhet szóba.
Gyári Anrdoiddal lenne használva, így ajánlod a Redmi2-t?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Milten159
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek beszerezni egy új telefont. 150 ezer a keretem rá. Érdekelne, hogy véleményetek szerint jelenleg mi a bizonyos "best buy" kategória. A Z3 compactot nézegettem. Nagyon bejön, de lehet, hogy van jobb. Ha tudnátok mondani jobbakat vagy a Z3 compact mellett érveket megköszönném. -
ablack
senior tag
válasz buherton #72502 üzenetére
Attól függ mennyire kell strapabíró.
Mondjuk ha strapatelefon kell akkor ez szerintem jó lenne: EVOLVEO STRONGPHONE Q4
Vagy ha nem annyira akkor mondjuk Redmi 2 valami erős szilikon/műanyag tokkal.Persze ha külföldi rendelés is játszik akkor nagyobb a választék.
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Max 80k-ért keresek egy olyan telefont, ami ~4,5"-os, dual SIM-es, és egyszerűbb játékok futnának rajta, de a legfontosabb, hogy strapabíró legyen. Ez a legfontosabb.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- További aktív témák...
Állásajánlatok