Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Köszönöm szépen az infókat, annyival már tisztább a kép, hogy az LG L90-et kiejtettem, ahogy vettem ki hogy tudásba elmarad a másik két alternatívámtól, árba meg az is 50 valamennyi volt mikor legutóbb néztem.
    A kijelző felbontása még nem lenne nagy gond, inkább az értesítő led és a fényszenzor hiánya ami a fájó pont.

    Így most maradtak a Xiaomi Hongmi 1S, és a Motorola Moto G2 mint alternatívák.
    A Hongmival kapcsolatban még jövő héten mindenképp érdeklődök a fórumában majd, hogy a memória problémával jelenleg mi a helyzet, mert ha még mindig fennállna az leegyszerűsítené a választást... :D
    De őszintén megmondva ha már megoldódott, akkor ha nem is sokkal de inkább a Xiaomi felé húzok, mert sok jót hallottam a MIUI-ról és ki szeretném próbálni. :)

    Viszont lenne még két kérdésem, amivel sokat segítenétek :)

    Szóval adott két jó telefon, eltérő szoftveres megoldásokkal...
    A Xiaominál ott a MIUI alapból, ami még 4.3-ra épül, de a MIUI-nak köszönhetően gondolom sokkal jobb mint egy stock 4.3-as Android. Emellett főzött megoldásként CM 11 (ami már 4.4 alapú) is van már rá úgy olvastam, ahol elvileg minden ok, egyedül a hívás hangminősége ami rossz bár lehet nem mindenkinél.
    Viszont ha ezt korrigálják akkor elmondható lesz, hogy a Hongmi (1S) esetében bár nem érhető el a legfrissebb tiszta droid, viszont a két legjobb fajta főzött rom igen. :)) Én inkább root és főzött rom párti vagyok, ezért pl a MIUI-ba alapból megfogott, hogy a rootolás csak annyi hogy be kell kapcsolni a root jogot és kész, nem kell a garivesztést kockáztatni :D

    A Motorola Moto G2 az meg teljesen más, ott alapból ott van a 4.4-es android, és lesz rá szintén tiszta 5-ös is. Ez nekem a ZTE-nél szintén szimpatikus volt, hogy teljesen tiszta ICS volt rajt, nem "rondítottak bele" valami gagyi gyári UI-val, és olyanra formálhatom amire akarom :)

    Ezért az lenne a kérdésem, hogy véleményetek, tapasztalatotok szerint mi lehetne a jobb, egy kicsit régebbi Androidra épülő, de egyedi plusz dolgokat hozzáadó modrom gyárilag, vagy az elérhető legfrissebb tiszta Android?

    Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy aksiidőbe melyikkel járnék jobban elvileg? Ugye az aksijuk kb ua., de a Motorolának alapból gyengébb a procija így gondolom a fogyasztása is, a Xiaominál viszont úgy tudom lehet állítani a proci órajelét és lejjebb venni ha ne kell kraft... :F

    Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák