Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batistuta10
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok az oldalon most regisztráltam. A segítségeteket szeretném kérni! Nem tudok dönteni két telefon közül. Előző mobilom összetört és készülékbiztosításba kaptam helyette egy HTC Desire 610-t kb másfél hónapja és nagyon megtetszett. Közben hosszabbíthattam szerződést (vodafone) és ezzel együtt új készüléket választhattam. Nokia Lumia 735 lett belőle, 3 napja használom(kötöttem rá biztosítást is) és ez is nagyon tetszik. Amikre használtam a HTC-t arra használnám a Lumia-t is(zene, internet, youtube, néha film, játék, facebook-ozni meg ugye telefonálni). Minden androidon használt programot vagy annak megfelelőjét megtaláltam WP 8.1-re is, játékokat ugyan azokat (Asphalt 8, Carx Drift Racing) és tökéletesen működik.Hardverileg full egyforma a 2 (Qualcomm Snapdragon 400, Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7, Adreno 305, 1Gb Ram, 8Gb belső memória). A WP-re lehet sd-re is appokat telepíteni(pozitíum) míg androidon csak belső memóriára. A Lumian jobb a képminőség, színesebb, legalább is nekem jobban tetszik, nagyobb a felbontás a kijelző mind a 2-n 4,7". A HTC-n tetszik a sztereó hangszóró de igazából annyira nem lényeg. A nokia gorilla glass 3-al ellátva. (+pozitívum mert mélyépítésben dolgozom...) A 6,7MP hátlapi kamera a Lumian sokkal szebb képet csinál, mint a HTC-n a 8 ,az előlapi össze se hasonlítható a Nokia javára ismét. Igazából a OP rendszer miatt nem tudok dönteni tetszik ez is az is, de kezd nálam a mérleg a Lumia felé billenni. Szeretném ha többen megerősítenének az androidról wp-re váltásban vagy az ellenkezőjében. Gyakorlatilag 2 évig valamelyik készüléket fogom használni és nem akarom megbánni. Előre is Köszönöm a segítségeteket! (Ha írtam hülyeségeket azt nézzétek el, mivel említettem, hogy új vagyok)
Üdv: batistuta10
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Tudatlan vagyok a mostani telefonok terén,hogy mit lenne érdemes venni.
Egy új telefont vennék.Drágább,magasabb árkategóriában.
Melyik telefont lenne érdemes most megvenni?Melyik most az úgymond "legjobb" a piacon.(Hosszútávra lenne)
Az Iphone 6-ot néztem,de sok negatívat írnak róla.Elhajlik,karcolódik ,és egyéb dolgok.
Eddig egy Samsung Galaxy S em volt,ami nagyon lassú volt,és azzal nem nagyon voltam megelégedve,de lehet ,hogy azóta már a Samsung telefonok sokkal jobbak lettek.
Várom a javaslatokat.
Előre is köszönöm! -
Sefneni
őstag
Sziasztok! Olyanokhoz szól a kérdésem akik esetleg használtak hosszabb távon g3-t és G2-t is:
Mennyi különbség van a két telefon között használat közben? Akksi idő eléri a g3nál is a várt hatást, vagy az a bitang képernyő mindent leszív?
Érdemesebb lenne inkább egy g3-ra beruházni a g2 helyett, vagy inkább visszalépés hozzá képest?
Előre is köszönömNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Telefonvásárláson töröm a fejem.Van három jelöltem,de nem tudom melyik volna az igazi.
Sorozatnézés,fotózás,játék néha.Megfelelő akksi idő,és ha lehet,minél további frissítés,amit ugye nem lehet pontosan tudni.
Jelöltek : LG G2 Mini
LG G3S
S3 NeoMelyik volna a legjobb választás?
Köszönöm előre isBazinga!!
-
Real_Necro
veterán
válasz trueblue11 #65086 üzenetére
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
legenda
válasz Regiee #65090 üzenetére
szia,
amennyiben megfelelő számodra az ios, úgy szerethető, jól használható, korrekt telefon az 5s, én is ilyet használok jelenleg úgy, hogy előtte volt sok sony, samsung...stb androidos csúcstelefonom, illetve jelenleg is megfordulnak nálam ilyenek is.
lesz még szoftveres támogatás egy ideig az 5s-re, gyors és stabil a jelenlegi 8.1 alatt, jó a kamerája, élmény használni az ujjlenyomat-olvasóját, és még lehetne sorolni, hogy miért nehéz megfelelő utódot találnom számára - igaz, szeretem a változatosságot és mindig más gyártót illetve oprendszert nézek, ha lehet -, pedig jellemzően nem szokásom sokáig használni egy típust, és már ez is 8 hónapos kapcsolat.
amikben esetlegesen érdemes még gondolkodnod, némelyiknél akár valamivel magasabb árkategóriában is; z3, z3c, note 3 vagy netán 4, illetve ha wp is lehet, akkor például a 930.
(engem a 1520 venne meg a kiemelkedő akkumulátoros üzemidejével és jó hardverével, csak ne lenne olyan nagy...)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra lecserélném már a szeretett Lg Optimus G telefonomat.
Sajnos az androidot unom már, a kiszemeltem egy Iphone 5S lenne.
Mik a vélemények róla? Ebben az árban milyen telefonok lennének amik ugyanezt tudják vagy esetleg jobbak?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
gali777
őstag
válasz trueblue11 #65086 üzenetére
Egyébként én is szemezek vele, de megvárom, hátha bedobnak karácsony környékén valami akciót és akkor inkább már egy g3-at zsákolok be
-
trueblue11
csendes tag
tér-erő.com - mennyire megbízható ez a bolt?(aki innen rendelt már telefont írhatna nekem)
80800 Ft 2év garanciával jó ár lenne egy LG G2-ért,csak még nem tudom merjem-e innen venni -
maczera
aktív tag
Én már lekéstem Cubot S308 akcióról, mert két hete már beszereztem egy Xiaomi Redmi 1s-t. Az hasonló hardver (a memória kevesebb, a CPU viszont nem MTK, hanem Snapdragon), így nagy különbséget nem várnék az üzemidőben. Most a Redmi 1s-sel a szokásos használat mellett 2 napot kihúzok...
[ Szerkesztve ]
-
npeter
csendes tag
Ma vettem egy Honor 6 telefont.
Nem sokára lemerül, és mivel ez az első ilyen okostelefonom a kérdésem, hogy ezeket első töltésnél meddig kell tölteni? -
fkrinya
tag
Sziasztok!
Jártam már itt a kérdésemmel, de most kicsit változott a helyzet.
Mindenképp dual sim-es telefonra lenne szükségem és az edigital-nál találtam LG L70 dual-t 50k-ért, de árban az a plafon.
Az Alcatel Idol Mini-ből is van dual 35k-ért, de abban csak 512MB RAM van, amit keveslek.
Ebben az árkategóriában van jobb vétel?
Alcatel Idol 2 Mini-ből van dual sim? Mert rákerestem, de nem találtam megbízható eredményt...
Normális magyar garancia kellene.Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz kezman #65074 üzenetére
Átlagos felhasználásra szerintem mind megfelelő, neked kell tudni mi fontosabb. A Lumia 735 kamerában, kijelzőben erősebb mint a többi, az akksija is jól bírja. Az alkalmazásbolt szegényesebb de azért a legtöbb igényre vannak megoldások a store-ban. Azok közül amiket írtál valószínűleg ez fogja legtovább megkapni az OS fő verzióját.
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Ismerősnek kellene T-Mobile Next S Aranytárskártya előfizetéssel kizárólag Androidos telefon minél olcsóbban de online vásárlással max. 40ezer nagyon max. 50 ezerért. Játékra is lenne használva.
Ami a legolcsóbb most a 10ezres Xperia M. Ez jó lenne e?
Vagy ezek annyival jobbak? LG F6, F60, S4mini, Alcatel Idol mini S, Galaxy Express, ACE 4, Xperia M2, Xperia E3 stb.
S4 Mini most 46ezer. -
kezman
őstag
Sziasztok, vásárlás előtt álok, A T-mobilnál nézelődtem, közép kategória, Lumia 735, Xperia M2, Huawei G6 vagy P7 és LG G2 mini, összetett a kérdés de szerintetek melyik legyen, átlagos net, levelezés, zenehalgatás átlagos beszélgetés napi kb fél óra, ??
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
DANDE22
tag
Ó hogy miért nem most hosszabbítok a Z3C nagyon elfogadható (nekem) áron a Vodánál A csuda vigye el...........................
-
törölt tag
A ram főleg multitasking dolgokban jelentkezhet, ha visszalép egy korábban megnyitott appba a 735-ön lehet egyből megy, míg 630-nál egy betöltés feliratot kell néznie rövid ideig. Nekem 620-am van, néztem már YouTube-on vele filmet nem volt probléma vele (2 magos Snapdragon 400, 512 mega ram).
735 kijelzőben is erősebb, nagyobb felbontású és Amoledes.Még az alkalmazásboltot érdemes megnézni, hogy minden elérhető-e legalább 3rd party appokkal amit használni akar.
-
Wlac
Ármester
Üdv újra!
A Vodafonnál a Lumia 630-at 40k-ért, a 735-öt 55k-ért kapnánk meg. Tesómnak keresek telefont, aki eddig az alsóbb kategóriás droidokkal szívott, főleg a folyamatos lassulást szidta. Játékra annyira nem használná, inkább online filmezés a jellemző. Ha jól látom, a leglényegesebb különbség a két telefon között a RAM. Mennyivel nyújt többet általános használat mellett a 735, mint a 630? Általános használat alatt a böngészést, online filmezést, folyamatos YouTube-ot értem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
csabili74
aktív tag
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Mostanában keresném az s4-em utódját. Elmondom, mire van szükségem (mi az amit hiányolok az s4-ből ):
FM rádió
(Minőségibb) hangszórók elhelyezése oldalt/elöl
Minőségi fotóAmit kedvelek:
AMOLED kijelző
könnyed súly
Vékonyság.Ami még érdekelne: picivel kompaktabb méret, vagy ugyanilyen/nagyobb kijelző, kisebb mérettel/jobb helykihasználással.
Milyen telefonra érdemes cserélnem? Előre is köszi a válaszokat!
Árhatár gyakorlatilag nincs, sőt, a zászlóshajók között szeretnék válogatni.Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
porosd
csendes tag
Sziasztok,
Két telefonnal szemezek, lumia 930 és z3c.
Melyik miben jobb? Melyiket lenne érdemesebb választanom?Általános használat. (max 1-2 játék, navi, 1-2 chat app, net/mail, fényképezés)
köszi
[ Szerkesztve ]
-
karoly70
csendes tag
Én két telot néztem ki magamnak,egyik se olcso.Egy lenovo k910-est vagy thl 5000-est,
mejik volna jobb.Ha volna jobb ajánlat asztse bánám. Köszönöm elöre is a válaszokat.
Még lg-g2-esen gondolkozok? -
VW
aktív tag
Sziasztok. LG L70 vagy Samsung i8200 Galaxy S3 Mini VE?
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
emitter
őstag
Sziasztok,
angliai ismerősöm venne kint független telefont, nem játékra kéne, csak netezni, emailezni, olykor fotózni akarna. A keret max. 150 GBP (kb. 60 ezer Ft)
Kinti review-k többnyire az új Moto G2-t hozzák ki bestbuynak, erről mi a véleményetek? 140 font. Vagy mást ajánlanátok inkább?Köszi!
-
porkiy
aktív tag
válasz Viktor0610 #65045 üzenetére
Köszi. M7-em van jelenleg, ami már kicsi, de nem akarok romozni, rootolni, meg ilyenek és ahogy olvasom a O+ nem annyira stabil, mint az MI4, azért merült fel a kérdés....
-
csabili74
aktív tag
Hali.
Galaxy s4 Black Edition, vagy Galaxy Note 3 Neo?
A black edition azt jelenti, hogy a Note hoz hasonló hátlapja van?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Archanon
őstag
válasz decens #65052 üzenetére
Sokan tolják a Xiaomi Redmi 1S-et, 50-55ezres árkategóriában kiemelkedő darab. Ha nem lenne T-mobilnál 72ezer az Xperia Z1 compact AKG Y40 fejhallgatóval (Next S platina díjcsomag mellé aranytárskártyával természetesen) bestbuy, ezt venné az én párom is. Bár még erősen gondolkodunk.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
decens
tag
sziasztok!
páromnak (nő) keresek valami jobbféle telefont. márka nem annyira fontos, a megbízhatóság viszont igen. nem szoktuk cserélgetni a készülékeket, tehát örülünk ha sokáig bírja.
gyerkőcöt sokat fotózza, szóval jó lenne, ha ezen a téren tudna valamit.
androidos készüléket keresek kb az 50e forintos sávban. eddig az lg g2 mini-t szemeltem ki, bár épp a fotóitól nem estem hanyatt. nyitott vagyok bármilyen ötletre, és előre is kösz! -
Archanon
őstag
válasz norbert1998 #64983 üzenetére
G3-ból a 3 gigás verzió az viszont drágább, nem? Egyáltalán kapható itthon?
Z3 compacttal szemben ott a Galaxy Alpha, ezt az S5 áráért tudnám igénybe venni (Samsung Galaxy Alpha - 13780/hó (11680 Ft/hó)). A formaterv bejövős, ip védelem, erős hardver, igényes kivitelezés. Erről véleménye valakinek?
A Lumia 930 - eltekintve az ip68 hiányától - semmiképp sem "érdemes belevágni" opció, ha 2 évre tervezek? Mind közül ez lenne a legolcsóbb (igaz a Z3C-től csak 4-500 Ft/hó-val), csupán emiatt húz inkább efelé a józan eszem. (LG G3 csak amiatt leves, mert nagyon a zsebembe kéne nyúlnom egy időben, ha én azt a telefont szeretném, pedig végeredményben nem fizetnék többet egyiknél sem... Egyelőre nincs rá értelmes törlesztő ajánlat, legalábbis én nem találtam.)
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősöm keres telefont. T-nél venné szóval fontos hogy ottlegyen a Webshopban. Nem az a cserélgetős típus, kb 2 évre lenne. Kb ilyesmiket nézegetett:
- Huawei P7
- S5 Mini
- Z1 CompactEzek közül én az utóbbit ajánlottam neki, mert fórumon nagyon sokan odavannak érte, és csak jókat mesélnek róla. Valóban ennyire ütős teló lenne? Bátran meg lehet venni?
Ha nem, akkor ebben az árkategóriában mit ajánlanátok még? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
porkiy
aktív tag
Már "csak" két teló között vacilálok: MI4 vagy One+?
-
TCSZ
senior tag
válasz atosan #65040 üzenetére
Én úgy néztem hogy ennek is qHD a felbontása. Viszont csak 4,5 col. Teszt képeket meg lehet valahol nézni? Én csak magyarul tudok. Szóval külföldi fórumok kilőve.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
atosan
veterán
Nekem kinézetre jobban bejön, persze ezt embere válogatja, jobb a kijelzö felbontása, volt nálam pár órát, jónak nézett ki. Másik kettöt meg sem közelíti akkuban, de azokat nem ismerem, persze attól még lehet jó. Szlovákiában, cseheknél, lengyeleknél jobban elterjedt, ottani fórumokon eléggé dicsérik.
Boldog Karácsonyt
-
JoeCockBill
senior tag
válasz pengwin #65035 üzenetére
köszi, amúgy én is úgy gondolom, főleg hogy most erősen brand építés folyik ezzel a honor dologgal, nem nagyon tehetik (még) meg hogy elhanyagolják a készülékeiket. legalábbis nem lenne túl logikus. finoman fogalmazva. mindenesetre a teszteket mindenképp megvárom.
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
válasz JoeCockBill #65002 üzenetére
Én a Honort ajánlom.
Mi4-re, Mi3-ra, Honor 6-ra is van hazai garancia, szóval nem kell itt siránkozni-félni.Honor 6 hardverével meg nincs semmi baj, ahhoz a felbontáshoz nagyon bika, és rendkívül jónak igérkezik az energiagazdálkodása, de várd meg a MA!-s és GSMArenás teszteket, ha nagyon nem bízol benne.
Ráadásul a Honorokat a Huawei pont a Xiaomi ellen szánja, szóval a szoftveres támogatást se lehet majd elhanyagolniuk.Üdv, pengwin
-
Lenry
félisten
Sziasztok!
Szeretett Nokia N9-em igencsak csereérette vált, főleg amióta fontosabb funkciók elkezdtek nem működni rajta... szóval kellene egy másik telefon.
Ami fontos lenne:
- Android
- Jó kamera. Az N9 itt az etalon, szeretném ha azt a szintet hozná
- Nem kell a tepsi méret, de különösebben ellenemre sincs
- Nem Samsung
- Nem LG
- Nyitható bootloader, custom ROMok, aktív közösség
- Max 50k-s ár. Használtan is tökéletes.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Prestigio 5517-ről tudtok valamit? Jobb a kijelző láthatósága napfényben mint az 5503-é? max 55e Ft-ért tudtok legalább ilyen jó üzemidővel rendelkező telefont mondani újonnan? Köszönöm a válaszokat!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
-
maczera
aktív tag
Ki mit tud a Cubot S308 telefonról? Állítólag négymagos CPU (MTK6582), 2 GB RAM, 5" 720x1280 OGS kijelző, (+5 Mpixeles kamera, Android 4.2 jellemzi. A Pandawill-nél most "jóárúsították": $132.99 az akciós ára.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Trend Plus, vagy Sony Xperia E1 ?
köszi köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szabessz
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék szépen, ugyanis anyukámnak szeretnék venni egy szülinapra androidos telefont
most Samsung Galaxy mini 2 használ de sok gond van vele.
Árban kb.80e-ig gondoltam kijelző méret 4.3-.4.7" kellene.
Eddig ezekre gondoltam:LG G2 Mini
LG L90
Samsung Galaxy Ace 4Szerintetek melyik legjobb választás ezek közül vagy esetleg mit tudtok még ajánlani márkásabb gyártóktól?
Előre köszönöm segítséget. -
hencsa1127
újonc
Helló!
Samsung S5 vagy Lg G3?
-
-
lajtika
aktív tag
Üdv. Új telefont szeretnék. Ki is néztem a nekem megfelelőket. de nem tudom mi a különbség a két telefont között amit kinéztem.
Lenovo A806
Lenovo A808t
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne. Előre is köszönöm. -
V.Stryker
nagyúr
válasz norbert1998 #65010 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy T-Mobile kínálatra hagyatkozzunk.
Legutóbb mikor andoridos készülékem volt, akkor voltak benne olyan "feature"-ök, hogy bejövő hívásnál kifagyott a készülék, nem lehett felvenni. Most is van ilyen? Mondjuk egy ismerős Galaxy S4-e meg állandóan szervízbe van, akkora kaka. Ezért kicsit tartok ezektől az androidos mókáktól. Alaptalan a félelem? Esetleg Windows-os cucc?
-
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Szeretném lecserélni a LG P880-mat.
LG G3-at néztem ki, de véleményt szeretnék kérni tőletek.
És hogy van-e hasonló vagy jobb tudású telefon, a P880-nál (ha esetleg a G3 nem lenne jó választás) -
JoeCockBill
senior tag
válasz norbert1998 #65008 üzenetére
igen ez biztos benne van a pakliban, bár feltételezem ez leginkább játékoknál jön elő, az meg nemigazán érdekel. persze javítsatok ki ha tévedek
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
norbert1998
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Decemberben vennék új telefont. Eddig az elmúlt években iPhone tulaj voltam és imádom is a megbízhatóságukat, a soha nem lefagyó szoftvert. Szóval imádom. Egyetlen hiányérzetem a kijelző miatt van, jól esne egy nagyobb.
Jelenleg egy iPhone 4S-t cserélnék iPhone 5S-re. És azért ebben az árkategóriában megnéztem ezt azt. Galaxy S5, esetleg LG G3 szóba jöhetne. De akkor már ott a Huawei Ascend P7.... Boldog lennék ezekel? Első és legfontosabb a nem szarakodó oprendszer lenne, amit nem kell mókolni. Ezért szeretem az apple-t. A második a nagyobb kijelző. Ezért jött szóba a többi... Mit gondoltok?-
-
w333
félisten
válasz JoeCockBill #65004 üzenetére
Akkor nem értem hogy miért pont ezt 3 telefon amit felsoroltál ? egyiknek sincs normális garancia csak a Mi4 -nek mert itthon is hivatalosan forgalmazva van, a MiUi kinézet pedig szubjektív, úgy alakítod át ahogy neked tetszik, milyen árkategóriában gondolkodtál ?
Igen a Honor 6 sem egy rossz telefon és tényleg forgalmazva van, viszont támogatása egy darab kaki, és a saját gyártású SOC -ban sem bízom meg !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
JoeCockBill
senior tag
-
w333
félisten
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv. Most tervezem leváltani szeretett G2-met, igazából nincs bajom vele, csak hát ugye a változatosság gyönyörködtet . Szeretnék kipróbálni valami különlegesebbet. A jelöltjeim: Meizu MX4, Xiaomi MI-4, Honor 6.
Eddig nálam a Honor vezet, ez leginkább a hivatalos magyarországi forgalmazás (edigital) miatt van, a garancia nálam alapvető. Nameg a bővíthetőség is eléggé mellette szól, és kinézetre is ő tetszik a legjobban. Viszont ami miatt mégis picit tartok tőle, hogy egyszer már befürödtem egy kínai telefon + különleges proci kombóval, bár az más kategória volt. Mit gondoltok?új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
emitter
őstag
Sziasztok,
angliai ismerősöm venne kint független telefont, nem játékra kéne, csak netezni, emailezni, olykor fotózni akarna. A keret max. 150 GBP (kb. 60 ezer Ft)
Kinti review-k többnyire az új Moto G2-t hozzák ki bestbuynak, erről mi a véleményetek? 140 font. Vagy mást ajánlanátok inkább?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok