- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
-
(rögzített hozzászólás)
Az a baj (mármint az off megállítása szempontjából), hogy dolgozom. Nem tudok figyelni a topikra úgy, mint kellene.
Pontosabban ha nem kellene, az lenne a jó, de kell, mert mérhetetlenül sok az off.
Holnaptól nem csak offba teszem a nem ideillő hozzászólásokat, hanem törlöm is, ha felnézek és lesznek -bár jó lenne, ha nem kellene így tennem.Szóval már többször kértem, most ismét megtenném: ne offoljatok, pláne ne több hozzászóláson át (pár még nyilván beleférhet), hanem használjátok, legyetek szívesek a
↘️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↙️
➡️ Milyen okostelefont vegyek? OFF topik-ot! ⬅️
↗️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️↖️Köszi, ha figyeltek erre!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
batazs
csendes tag
Sziasztok,
Huawei p20pro telefonomat szeretném lecserelni, ami öt évesen elég viseltes lett, de rakolteni már nem nagyon szeretnék (kijelzo csere lenne aktuális). Egyébként még most is örömmel használom.
Akkoriban a fotós képessége miatt választottam, így ez a tulajdonság most is fontos számomra.
A fotó mellett fontos még, hogy két kártyás legyen (egyik beszéd, a másik mobilnet).
Szoba jöhet akár használt is, azonban 180e Forint kornyékénél többet csak nagyon kivételes esetben aldoznek telefonra. A kivételes eset mondjuk a hosszabb hasznalhatosagot jelenti.
Nem vagyok markahű, szívesen kiprobalok bármilyen rendszert, márkát, ami használható és stabil.
Köszönöm a segítségeteket, amit korábban is p20pro választásnál is kaptam.
Zsolt -
Lmh
őstag
válasz
salaud #192594 üzenetére
Vicces ahogy a redmi6-ommal nem tudom megcsinálni a revolut szelfi-azonosítást "túl homályos" címszó alatt. Pedig anno ugyanezzel a telefonnal regisztráltam xD uh kizárt a telefonom a revolutból
Aztán hogy a revolut elvárásai nőttek vagy a kamera lett rosszabb, esetleg mindkettő....az jó kérdés.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
perempe
veterán
válasz
Bal0924 #192587 üzenetére
Én leejtettem pár alkalommal a Realme C11-et, ami májusban lesz 3 éves, de semmi baja. A kijelzőjén látszik, hogy nem új. Az akku is jó állapotban van, viszont mindig akkumulátorkímélő módban használtam, mert egyébként azt tapasztaltam, hogy hamar merül.
Nekem valószínűleg nem kell sebességben gyorsabb egy G54-nél később se, ahogy egy 3. generációs PC is elég, mert nem tudnám az újabbakat kihasználni.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
válasz
salaud #192594 üzenetére
Azt már korábban is leírtam itt, hogy
Volt a családunkban egy Redmi Note 10 Pro. Megjelenésekor árkategóriája legjobb kamerája volt benne. Aztán amikor megjelent a R Note 11 Pro kb ugyanazzal a kamerával, akkor a Note 10 pro egy frissítéssel lebutult, hogy a gyártó elmondhassa, a R N 11 Pro-nak van legjobb kamerája. Már nem emlékszem rá hogy milyen funkció tűnt el belőle, de a fiam épp azt használta - addig. Persze hogy azonnal észrevette, szegény majdnem sírt, és kb szét akarta verni a telefont.
iPhone 14 Pro-t használ, már nem érik ilyen meglepik.
Nekem viszont az egyik telefonom egy sokéves Redmi 9T 4/64GB, páromnál másfél éves Redmi Note 12S 8/256GB, ezeken semmi ilyesmit nem vettünk észre, ezek mindketten hibátlanul működnek.
Tehát amit írsz, az korábban velünk is megtörtént, megerősítem,
de nem lehet általánosítani.
-
salaud
aktív tag
válasz
Családban, ismerősök közt többen panaszkodnak/panaszkodtak arra, hogy a készülék még tökéletesen üzemel, de a fényképek minősége az évek alatt "elromlik", az új/fél éves telefon tökéletesen megfelelő képeket készít, az 2 éves már sokkal rosszabbakat. Mintha degradálódna a szenzor, vagy az optika képtelen lenne megtalálni a fókuszt, egyszerűen szarok lesznek a képek.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
AttilaMvh
tag
válasz
Szia, van egy 10 eves akkucserélt Mi Max1-esem, távirányítónak használom, mert már lassú, egy Mi Max3 2018-ból, még mindig jó utazáskor mozizni, a nejem egy 4 éves Poco X3pro-t használ, mái napig elég neki amit tud, a fiam egy ugyanolyant cserélt le felpúposodott akku miatt Almára, mert áttért ez utóbbi ökoszisztémájára, (de akkucserével még elment volna pár évet), én egy Poco X6pro-t nyúzok majdnem egy éve, szóval nálunk a családban nem igazolódik be, hogy a Xiaomik hamar elromlanának, vagy lehet, hogy csak ilyen szerencsések vagyunk
.
-
Sterilzona
senior tag
Nem vagyok fiatal én se. Csupán csak, feltűnt, hogy nagyobb, és kicsit zavart. Nem ezt szoktam meg. -
insyde5
aktív tag
válasz
cs.zs. #192583 üzenetére
Nekem az ultran maxra van húzva a betűméret. .. De már az órán is
( garmin ). pedig éppen 40 múltam.
. Mondjuk én elfogadom, hogy nem leszek már fiatalabb
. És már van nem 1 hanem 2 szemüvegem is. Igaz, csak 1 éve szereztem be ezeket. ...De igazán megtehettem volna néhány évvel korábban is. "fel kellett nőni" ehhez is
[ Szerkesztve ]
-
Jack72
aktív tag
-
Tamás1966
tag
válasz
Sterilzona #192578 üzenetére
Teljesen le kell húzni a kék csíkot minimumra, úgy hogy ne is látszódjon, és akkor még kisebb lessz.
Szerintem az már közelít a Samsunghoz.
Egy sorban 4 icon fér el. Annyira nem lehet lekicsinyíteni, hogy 5 elférjen. Azt nem tudom, hogy magán a négyzethálón is lehet e állítani. -
válasz
Sterilzona #192576 üzenetére
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Ma véletlen kezembe akadt egy xiaomi14T és S25 is.
Namost, amit másodjára vettem észre a kettő között, hogy a xiaominak a samsunghoz képest sokkal nagyobbak az ikonok, betük stb.
Ezt lehet állítani valahol a xiaomi telefonokban ? Sajnos, ez később jutott eszembe, hogy megnézzem beállításokban. -
Bal0924
aktív tag
Akinek van Poco X7 pro-ja, honnan rendelte meg?
-
minek?:S
őstag
válasz
cs.zs. #192573 üzenetére
Ezt is megérteném, de akkor ez nem megy körbe cégen belül, hogy ne reklámozzák tovább ezzel a telefonokat hivatalos boltokban? Nem kéne levenni akkor az űrlapot, hogy még, ha nem is hívjuk fel a figyelmet arra a vásárlónak, hogy már nem él a promóció, ne idegeskedjen fölöslegesen? Bár -és most nem lóg bilibe a kezem- a korrekt az lenne, ha a promóció idő előtti lejárta után nem lenne kiírva hivalkodó módon, hogy "Ráadás termékkel" és a link, mert, hogy konkrétan egy külön fejlécet is szenteltek neki és még egy nagyobbacska reklám is az ember arcába van tolva. Na de lejárat után?
Üdv.:M.
-
válasz
minek?:S #192572 üzenetére
Azt nem tudom, nem mentem el a végéig, hiszen nekem nincs mit beírnom/feltöltenem.
A promóció dátumig/készlet erejéig tart. [kép]
Akár az is lehet, hogy már befutott a maximális számú regisztráció, és már nem osztható ki több tartozék.
(de ez csak tipp)
Próbáld több böngészőből![ Szerkesztve ]
-
-
Fradipuma
tag
-
salaud
aktív tag
válasz
Fradipuma #192567 üzenetére
Nézőpont kérdése. SZERINTEM ha van rá keret, a Honor, erősebb a proci, többször akkora a háttértár, nagyobb akku, gyorsabb töltés, ha megveszed hozzá a gyári vezeték nélküli töltőt, azzal gyorsabban feltölt mint a Pixel vezetékkel. Cserébe kb 1/3-al többe kerül és a vezeték nélküli töltő itthon nem kapható. Fóliát, tokot nehezebben kapsz rá.
Összegezve:
HA van pénz majomra ÉS banánra, Honor. HA az ár is számít, Pixel.Szerintem...
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Honor magic 6 pro vagy pixel 8 pro? Hétköznapi felhasználò vagyok, ami fontosabb számomra a jó üzemidő és a jó fotòzási képesség. A 2 telefon között vacilálok, szerintetek melyik felé billen a mérleg felhasználás szempontjábòl?
-
válasz
Sgr_A #192564 üzenetére
Mert csak a köv hónaptól lesz több, illetve ha eddig is szerződésben voltál, akkor már eddig is az emeltet fizetted.
Ezért írtam, hogy ha valaki folyamatosan hűségben van, ezt nem veszi észre.
Telekomnál ehhez is listaár van, és abból adnak kedvezményt. Következő hónapban a kedvezmény csökken - kivéve ha már eleve kisebb kedvezményű volt.
Illetve akkor sem változik az ár, ha az előfizud valamilyen (céges) flottás - de akkor meg az eszközkedvezmény kisebb mint a lakosságinál.[ Szerkesztve ]
-
válasz
vence #192561 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, mert egy szuper ajánlat így is nagyon jó és versenyképes ajánlat maradhat, csak ezt a 24x havi 500- 2000 Ft-ot is hozzá kell adni a vételárhoz, és úgy is megvizsgálni hogy jó-e a vevőnek az az ár.
Nekem pl 2023 karácsonyán bejött, és így is teljesen jó ajánlat maradt.
1 db szerződésre hosszabbítottam, így csak az az 1 emelkedett 500 Ft-tal, és a 24x 500-at hozzáadva a készülék vételárához is - nyert a Telekom. Máshol sem kaptam volna meg olcsóbban. -
vence
aktív tag
válasz
cs.zs. #192560 üzenetére
De, ha van egy hűség nélkül futó szerződésed, akkor ezt elvileg nem
- sőt talán törvény, rendelet szerint sem - teheti meg.Megszűnt ez a szabály, vagy csak elfelejtődött, mert biztos hogy volt ilyen. (Tehát készülékkel sem lehetne több az előfizu, mint nélküle!)
Igen ezt én is észrevettem már a Yettel-nél nézelődve ...
Azt nem tudtam, hogy a T is ezt csinálja.
Szóval vannak itt más gondok is !!!
És ez így egyáltalán nincs rendben!
(Én így biztos nem írnék alá hosszabbítást!
és pontosan ezért engednek lejárat előtt hosszabbítani is! ))Verseny helyett a csalásokat tanulják egymástól!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vence #192557 üzenetére
Mit nem értesz?
Van otthon 5000 Ft-os interneted, kihozol rá új szerződéssel egy eszközt, onnantól a neted 5500/hó.
vagy
Yettel prime tarifa 8.990.-/hó eszköz nélkül,
kihozol rá egy kedvezményes eszközt, onnantól 9490/hóHa pedig együtt szerződsz le minden meglévőre, akkor nagyobb készülékkedvezményt kapsz, de mindennek magasabb az ára.
Azok akik folyamatosan hűségben vannak, ezt nem is veszik észre, mert nekik soha nem is volt az olcsóbb, készülékeshűség nélküli tarifájuk.
Ennyi.
Ezzel nincs semmi baj, csak ezt is hozzá kell adni a készülék kedvezményes árához.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
vence #192555 üzenetére
A régió függő kiegészítők számodra miért WTF?
Képzeld, EUba szánt telefonok mellé már nem lesz töltő.
Más régiós telefonok mellé pedig lesz. Mekkora WTF ugye?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
vence
aktív tag
A GSM Arena tesztelte is!
[ POCO X7 Pro - Review ]Abból kiderül, talán még a kompasz is ...
(a spec oldaluk szerint van.)( Ez egyébként a "Mi van a dobozban?"
résznél tetszik, amikor a helyi oldalra is beírják az extrákra a
"régió - függő" -t tükörfordításban. WTF
- NFC - dettó.Szóval, talán a doboz címke segítene + nem publikus anyagok.
-
válasz
pompom89 #192550 üzenetére
Rabláncban az egyes előfizuk ára is magasabb mint rablánc nélkül, ezt is hozzá kell adni a kedvezményes vételárhoz, és úgy kiszámolni, hogy megéri-e vagy nem.
Aki folyamatosan rabláncban van készülékkedvezményekért cserébe, az sokszor nem is tud róla, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat olcsóbban is megkaphatná...
(Én is Magenta 1-es vagyok)
de ez már egy másik topik témája lenne... -
vence
aktív tag
válasz
A telekomos fiókodban, ezeket elvileg meg tudod nézni, vagy elmondja az üfsz.
Szerintem nézd meg valahol az Edge 50 Neo-t, így talán az a legjobb ajánlat.
Elég jók lettek a tesztjei is és sokáig (5+ év!) támogatott lesz, nem csak az ígéret miatt, hanem mert nagyon jól megy is ...
Persze 300 € körüli/alatti árakon ajándék ez a csomag. -
Jack72
aktív tag
válasz
Én Motorolát vettem itteni ajánlásra és teljesen elégedett vagyok vele. Pár napig tesztelem még és akkor írok egy rövid véleményt az eddigi tapasztalatokról. /Moto g54 PE)
Tudom te felsőbb kategóriás telót szeretnél de már ebben a szegmensben is nagyon jó ez a típus, pláne 60K-ért.You're a disease and I'm the cure
-
vacs
veterán
válasz
Bal0924 #192548 üzenetére
Egy termék pontos tulajdonságait mindig a hivatalos gyártói oldalon nézzük meg (legyen ez telefon, porszívó, fűnyíró, autó, űrhajó ...)!
mi.com/poco-x7-pro oldalon azt írják, hogy a rendszer Xiaomi HyperOS 2 ... ez lehet android 14 vagy 15, az nem derül ki, hogy melyik! Köszi Xiaomi!
A gsmarena szerint Android 15-el jött ki amúgy.(^)(>.<)(^)
-
vence
aktív tag
-
Bal0924
aktív tag
Azt hiszem a poco x7 pro-t választom, de..
Az egyik oldal azt írja a másik ezt..
Melyik az igaz?
Android 14 vagy 15-el jött ki?
Magnetométer (Iránytű) nincs benne, igaz?14T-nél és más telefonoknál miért jó a 3 kamera?
-
vence
aktív tag
válasz
pompom89 #192542 üzenetére
Szia!
A Magic 7Lite egyik alternatívája a moto G85 5G.Érdemes jobban megnézni, mert sokat spórolhatnál !!!
Ezek elég jó áron mennek itthon is ...
(vagy éppen most startol €189,- ért, a német Aldi-kban).Ebben annak a csip-szettnek a változata van, mint ami az említett
Magic 5Lite -ban van.De az edge 50 Neo már egész más kategória,
de egy kisebb tel.!
Döntés előtt nézd meg ezeket élőben és amelyik jobban tetszik ... -
vence
aktív tag
Igen, az Edge 50 Neo ennyiért szinte már EU ár.
Kis szépséghiba, hogy most (még?) csak a piros van ennyiért!
De egy jó tok sok mindent megold. ( ... vagy >>> EU vétel!)
Igaz ezeket az eco-leder hátlaposokat szinte vétek tokba tenni,
nagyon jó fogásuk van. Ezt minden tesztben említik.Egyébként - szerintem - vezeték nélküli töltést is csak jóval drágábban lehet találni - akit érint ...
Nem tudom a Xiaomi-knál hol kezdődik a wireless ???
Vagy ki kínál egyáltalán nem csúcs-modellekben ???
[ Szerkesztve ]
-
pompom89
csendes tag
Köszönöm mindenkinek
Igen a 6.67-es mérettől tartok egy kicsit.Ezt meg fogom nézni közelebbről először,hogy nem e lesz zavaróan nagy nekem.
Elég sokat nyomkodom a telefont, szóval azért is nekem az üzemidő lenne a legfontosabb.A jelenlegi A33 nekem botrányos ilyen szempontból.Ezért tartok is egy kicsit az A55-től,ha a Samsung vonalat nézem.
Ismerősömnek egy Honor Magic 5Lite van, ami 2napot nevetve elmegy egy töltéssel...ezért is gondoltam a Honor vonalra. -
Tamás1966
tag
válasz
pompom89 #192535 üzenetére
Amiket felsoroltál mind nagyon jó, valóban nehéz a döntés.
A motorolánál talán egy picit előny, a kicsit kisebb méret. /6.36/.
Nem tudom ez neked fontos e. Sajnos nekem már késő, én már vettem egy 6.67- est, mert akkor még nem volt látókörömben a Motorola.
Nemis eröltettem, itt a topikokból tudtam meg, hogy a Motorola mára egy nagyon jó telefon lett.
Egy jó 10-15 évvel ezelőtt még iszonyatosan gyatra volt. Mára már felzárkózott. -
válasz
pompom89 #192535 üzenetére
A Yettelnél pl feltöltős csomagban
(számlás és kártyás árlistára katt, független, dual-sim készülékek)
pl a 8/256GB-os Samsung A55 179.990.- Ft-ba kerül.
IP67 vízállóság, 5000 mAh akku, max 25W töltés, 4+1 év support. oké.
a szintén 8/256 GB-os Honor 200 most 5.000.- Ft-tal olcsóbb tőle, 175.588.-ért hazavihető, ami megjelenésekor sokkal drágább volt, de akkor úgy gondolta a tesztelő, hogy 200 ezret simán megérne. Akkor 175-öt?
3+2 év support, 5200 mAh akku, akár 100W töltés, IP minősítés nincs.
Szerintem ezt se hagyd ki a listádból! -
vence
aktív tag
eMAG - "Elektro hétvége" ........ = -10 %
-
vence
aktív tag
#AKCIÓ
eMAG - "Elektro hétvége" ........ = -10 %Edge 50 Neo - 256 GB / ...... ( 512 GB-os is akciós! )
..... 142,9 - 10% ....... 128.610,-->>>> a nagyon kevés, kicsit kisebb ( - 6,3" - ) telók egyike!
....... tele/zoom-kamera,
- 68W - PD, + 15W wireless;
- IP68, MIL-STD .....
- eco-leder hátlapok, egyedi Pantone színekben .... stb.(Ennyiért csak az 50 Fusion szokott lenni, akciósan ...)
[ 8-256 GB - Poinciana - Red ]>> más szinek ára nem ennyire jó >> esetleg EU- forrásokat érdemes nézni !!
Más telefonoknak is lehetnek kedvező áron az akcióban!
- az"Elektro"- hétvégén.[ Szerkesztve ]
-
pompom89
csendes tag
-
PuffyDog
aktív tag
-
Bal0924
aktív tag
Megnéztem a honor 200 pro, xiaomi 14T és 14T pro és az Samsung S24 et.
A tégla telefonok a mostani divat?
Miért nem kerekítik le?
Milyen sorrendben ajánkjátok ezeket a telefonokat?A 14T és a pro szoftvere mennyire jó?
-
meszike91
senior tag
Igazad van, valamiért azt hittem az snapdragon. Úgy látom a 14t kamerában jobb.
És amúgy a médiatekről vélemény?
[ Szerkesztve ]
du, du hast, du hast mich
-
válasz
cs.zs. #192519 üzenetére
Bocsi nem neked akartam válaszolni, hanem a kérdezőnek
Honor 200
pixel 8a
samsung a55
redmi note 13 pro+ 5g
moto edge 50 neo vagy edge 50
poco f6
xiaomi 14T
realme gt 6
vivo v40
one plus nord 4elég sűrű a mezőny ebben az ársávban
egy kicsit pontosítani kéne mik a preferenciák?
üzemidő, fotók videók, proci teljesítmény, szoftver támogatás?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
LattilaX
tag
Sziasztok, van még olyan korrekt hardverrel rendelkező okostelefon ami oldalt vagy esetleg hátul kapott ujjlenyomat olvasót? Eddig csak ilyenek voltak, de szomorúan látom hogy mindenki a kijelző alattit erőlteti.
- Árkategória. max 200 ezer forint
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, több évre 2-3 évre minimum
- Mire használnád? semmi különös, youtube, tiktok, böngészés, annyi hogy egész sokat használom
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? elfogadtam hogy ekkorák már a készülékek nincs vele gondom
Eddig a Sony Xperia 10 VI-et találtam de nem győzött meg. -
meszike91
senior tag
Sziasztok! Xiaomi mi 10t utódját keresem 150-200k körül. Mit érdemes szerintetek venni ?
du, du hast, du hast mich
-
Tamás1966
tag
válasz
pompom89 #192516 üzenetére
Szia
Én csak átlag felhasználó vagyok, de szerintem nem jársz vele rosszul. Én is azt venném, ha nem lenne meg most a Poco.
A 7 lite 150 körül van, a 7 pro meg 550 körül
Hogy nincs a két telefon között 400 ezt Ft tudás különbség, az tuti biztos.
Szerintem átlag felhasználás szempontjából nincs is különbség. A 7 lite nak jó erőss az aksija is.
Ez pl fontos szempont. Az, hogy a pro csúcs minőségű képeket csinál ??? Most őszintén. Kit érdekel ??? Max egy nagyon szűk réteget, akiknek a fotózás a szenvedélyük. -
pompom89
csendes tag
Sziasztok,
A Honor Magic 7Lite mennyire ajánlott telefon?
Üzemidőbe valóban olyan jó? Használ esetleg valaki ilyet?
-
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Nem tudja veletlen valaki, hogy a xiaomi 14 kamera parasodik meg ?
Esetleg van valakinek ilyen telefonja itt kozulletek ? -
vence
aktív tag
válasz
cs.zs. #192512 üzenetére
Szerinted mégis miért vagyunk az EU-ban?!
Ezt egyébként is - szerintem - mindenki maga döntse el.
Nem mellesleg magyar ÁFA-s árral jönnek ezek jóval olcsóbban ...
pl. GLS futárral ...
Szóval, mi a problémád ... mert ezek Mo-ra szabott árak,
AT, DE, más címre még olcsóbb (lenne).És ezekre (most) sajnos nincs igazán jó ár itthon, illetve sokkal jobban megéri EU-ból.
[ Szerkesztve ]
-
vence
aktív tag
válasz
Viktor0610 #192509 üzenetére
Mert ott biztos meg fogja találni az infót,
aki itt félrevezető, vagy nagyon nemkívánatos tájékoztatást kapott ...
- NOC! -
vence
aktív tag
válasz
Shade45 #192481 üzenetére
Szia!
Ebben az ársávban azért már nagyon érdemes más márkákat is megnézni!
Mert hasonló áron elérhetőek >> 12 -512 GB-os készülékek is.
Ráadásul jóval könnyebb és modernebb kivitelben (pl. eco-leder
különleges Pantone színekben). .Érdemes az alábbi spec összehasonlítást jól átrágni, mert szinte mindenben többet kaphatsz ugyanannyi pénzért.
Csak pár példa:
>>> zoom-kamera, AF-es makro, gyorsabb töltés +
vezeték nélküli, IP68 védelem + MIL-STD .... stb, stb.Compare Motorola Edge 50 vs. Samsung Galaxy A55 vs. Motorola Edge 50 Pro - GSMArena.com
Még az Edge 50 Pro is beleférne a keretedbe, ami már más kategória.
Jobb árak EU beszerzéssel érhetők el (megbízható nagy nevek futárral házhoz szállítanak - EU-Amazon-ok, Gomibo stb.,
vagy figyelni kell az eMAG stb. akciókat. -
válasz
cs.zs. #192508 üzenetére
Legyetek szívesek, használjátok már ezt a topikot, ha van!
Nagyon sok az off![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
átraktam
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192504 üzenetére
Lehet vásárolni sufni gsmben. De ha ajánlod írd oda, hogy akkor vedd ott, ha a pár ezres spórolás megéri, hogy nincs hivatalos gari. Esetleg a bolt javíttatja a hibát gagyi alkatrészekkel,, rosszabb kijelző, akku stb…
Amiket nem forgalmaznak az általad írt boltok, azokat általában hivatalosan nem forgalmazzák MO-n. Ezért rizikós is lehet a vásárlásuk.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192502 üzenetére
Ezt sem tudtad, így van, ahogy hülyeségeket írtál az iPhoneokról, vagy éppen hibridnek nevezted a Pocodat, egy olyan funkció miatt, amit minden sndroidos készülék tud, már vagy 5-6 éve.
Lehet hasznosabb lenne, ha csak olvasgatnál egy darabig.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Tamás1966
tag
Tulzásokba azért ne essünk, mert ezekkel az üzletekkel bárki találkozik, mind megtalálható a neten bárkinek, ha beírod bármelyik telefon tipust.
Azonnal szinte elsőként jön elő az árúkereső.
Van olyan, aki már linket is tedd ide be, az árukeresőn kinált bizonyos tipus árairól.
Azzal semmi probléma nem volt.
Nem egy illelegálisan működő, törvénybe ütkőző bújtatott fekete piacot reklámoztam, hanem bárki álltal elért üzleteket.
Ja és még egy.
Azokat a telefonokat, amiket hivatalosan nem árul pl a Média sem, Euronics sem, szolgáltató sem, azokat hol veszik meg az emberek ??
Nagyobb itt most a füst, mint maga a láng. -
Tamás1966
tag
válasz
sfdrakex #192501 üzenetére
Köszi. Megnéztem.
Végül is tanulságos, de én nem vagyok túl nagy telefon vásárló, én ezekröl a dolgokról nem hallottam.
Én 5 évvel ezelőtt vettem telefont, de azt kéz alól, használtan.
Most vettem ezt a Pocot, de ezt hivatalos üzletben.
Legközelebb megint talán 3-4 év múlva.
Én azt gondoltam, hogy a GSM üzletekben azért olcsóbb a telefon, mert kisebb a fenntartási költsége a boltnak, mint pl egy Médiának, vagy Euronicsnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest