Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    őstag

    Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :R :R
    Csak az a gondom ezzel a szolgáltatói (Jelen esetben a Vodafone) nano Sim méretre vágással, hogy valóban ingyenesen cserélik/cserélnék, de a régit azonnal inaktiválják, ami nem is lenne gond, de ott és akkor nem mentik át az új SIM-re a régin lévő adatokat. Viszont azon vannak az elmentett telefonszámok, van vagy 60 belőle. Nem az enyém a telefon, egy idős hölgy rokoné. A régit nem vágják nano méretre, nincs hozzá kinyomó eszközük, ezt mondták. Pécsi Árkád Voda.Tegnap délután jártam bent náluk. Átmentem a Yettelbe is, és a Telekomos Üsz.irodába is, de sehol nem csinálnak ilyet, hogy kinyomó szerszámmal méretre vágják, csak adnak egy úl nano SIM méretű kártyát. Kicsit furán is néztek rám mindenütt, amikor ezt kérdeztem.
    Lassú folyamat lesz, de lehet az lesz a vége, hogy neki ülök és kiírom az összes telefonszámot a telefonból egy papírra, majd onnan egesével szépen beírogatom az új telefonba.
    Egy régi 4"-os Samsung Galaxy S III mini lesz leváltva egy - bár nem új már - független Samsung Galaxy A8-ra. Családon belül vettük át 20 ezerért, de nagyon szép állapotban szinte újnak látszik a telefon, 4 éves jelenleg. Arra amire használni fogja arra bőven megteszi és legalább látja majd rendesen a kijelzőt is. Telefonálásra a családtagok felé, néha SMS fogadásra., de majd beállítom az NFC-s fizetést is Neki.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák