Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Sziasztok. Galaxy S21 telóm kicsit kezd felmérgelni. Lehet, hogy csak az üvegfólia a ludas, nem tudom, de az alábbi a szitu. Kissé karcos volt már a rajta lévő fólia (azt hiszem még a gyári volt), ezért lecseréltem. Otthon 2 fólia sikertelen felrakása után inkább elmentem az Árkádba és vettem egyet, fel is ratkák nekem (nem a Samsungnál, hanem a Casecube-nál). Viszont valahogy nem olyan az érintés, mint kéne. Hiába vettem már fel az ujjlenyomatot is többször újra, elég xarul érzékeli, és a görgetés sem annyira responzív. Mintha lenne egy kis késés az ujjammal történő suhintás és a kép tényleges elmozdulása közt. Meg kéne próbálni fólia nélkül, de aztán (ha ez a gond) mehetek megint újat venni (de akkor biztos hogy a Samsungba megyek). Szóval most elgondolkodtam a váltáson. Árban kb. a 200k körüli kategóriát nézem. S23-on gondolkodtam, vagy megint képbe jött az Apple (annak idején is az S21 és az iphone 12 közt vacilláltam). Soha nem volt iPhone-om, a feleségemnek az van (most 13), és akárhányszor a kezembe veszem, mert keresek valamit, felmérgel. Számomra logikátlan, de ez nyilván csak megszokás kérdése. A billentyűzetét utálom. Másrészről viszont a Samu 120 Hz-es kijelzője szuper, de igazából amikor használom a párom iphone-ját, nem tűnik fel ennek a hiánya. Ami viszont nagyon baró, az a FaceID. Na az lenyűgöző az ujjlenyomatolvasó után.
    Szóval a kérdés, hogy vajon merjek áttérni iPhone-ra (13 vagy 14, árban nem túl nagy a kül.), vagy legyen S23 (Samsung-nál be is számítanák elvileg a telómat kalkulátpr alapján 66e körül)? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés